Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Eşinizin her hareketine bahane bulmaya çalışmuı bırakın bence. Psikolojisi bozukmuş muş ta bunalmış gezememiş bunlar ne saçmalık? Bebek kaybetmişsiniz hamilesiniz dikiş atılmışız sizin psikolojiniz korkunuz daha gerçek onun ki şımarıklık.
Kaldı ki bu halinizde hergün tatmin etmeye çalıştığınızı söylemişsiniz size inanamıyoruö biraz kendinize değer verin kendinize gelin size yaptığı imalar ve beklentileri hiç insancıl ve merhametli gelmedi bana.

Gerçekten sevilmek bu değil.

Cenazeye gelemedi mi ?

Hayır bildiğimiz psikologlar kelli felli... YouTube a yazın evlilikte cinselliğin önemi diye bir sürü çıkacak karşınıza...
Evlilikte cinsellik elbette önemli ama bu şekilde dğril siz çok yanlış anlamışsınız. Evlilikte öncelik sevgi saygıdır sonra cinsellik vs gelir. Eşinizin saygısı olsa bu haldeyken size bunları söyleyip istemez.

Buradan öğrendim derken sanırım kanun falan çıktı burası derken nere kk karar merci mi ?? ay koptummmm

Kendinize o adamı reva gördüyseniz sizinde o zihniyetten pek bi farkınız yok demektir. bence öğretmenlik çok saygıdeğer bi meslektir sizin zihniyetinizdeki biri nasıl çocuklar yetiştirecek allah bilir. Ben bu duruma meslek edinmek ayağa düşmüş derim.

Okuduğumu anlıyorumda sizin bu cahiliye devri fikirlerniz pek geçmiyo bana. yapıcak bi şey yok.

Son düzenleme:
Benimde ailem dindar ama asla ikinci eş sapıklığını normal karşılamazlar. Bunlar utanmadan sapıklıklarına dini kılıf yapıyorlar

Ayy siz nasil öğretmensiniz??? Allahim çocuklarımı boyle öğretmenlerden uzak tut neyse ki Türkiye de yaşamıyorum.

Once bir kurani kerimi en kutsal kitabımızı boyle kirletmeyin o mealler eskidendi. Prof ilahiyatçı Mehmet Okuyan mesela bir örnek açıp biraz meal videolarını izler ya da anlama kabileyetiniz varsa meali ni alir okursanız bu söylediğiniz gibi olmadığını görürsünüz.

Siz bu kafayla daha degersizlestirilip suçluluk hissedersiniz. Kocanizin bu zihniyeti ve sizin çanak tutan her hareketine bahane arayan düşünce tarzinizda da aldatilmaya davet çıkarıyor. Madem egitimcisiniz önce kendinizi biraz eğitin geliştirin.

İnanın ben de bundan korktum bir süre. Tüm dindarlar böyle değil. Evlenmeden önce bu da böyle değildi. Allah sonumuzu hayretsin.

Ya bu dindarlık değil, dini işine geldiği gibi kullanmak. Allah hep mi erkeklere imtiyaz tanımış. Allah’ın işi gücü yok hep erkeklerin uçkuru için mi yasalar koymuş. Çok saçma

Müthiş bi yorum

+1

Konu sanki farklı yerlere çekiliyor? Algı yaptığınızı düşünucem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…