Cinsellik olmayan evlilik

Dürüst olayım ne kadın olup konu sahibinin eşini ne erkek olup sizi 4 yıl beklemezdim. 1 2 5 ay maksimum 1 yıl, doktora gitti tedavi oldu oldu. Yoksa herkes eski evine. Ha bu cinsellik olmadan yaşayamayacağımdan değil. Bana değer veren insan beni mutsuz eden sorunu en kısa zamanda çözmeye bakar. Ertelenen musluk tamirine bile tahammülüm yoktur. Evlilik görevler, sorumluluk ve karşılıklı çabadır. Kimse kimseyi bile bile yıllarca bekletemez.

Neyi tedavi ediyorlar ki? Bana tedavi edilcek birşey gibi gelmiyor bu. Bu konularda tedavi yazınca o yüzden sordum.
Ereksiyon kaybı ve cinsel isteksizlik doktora görünülmesi gereken bir mesele benim gözümde, aseksüelse evlenmesin illa evlenecekse baştan konuşup kendi gibi birini bulsun. Bu konularda direk boşan diyemiyorsun ki, bir doktor süreci lazım mutlaka ama 4 yıl değil o da çabalayan insana

Valla eşimle 13 senedir beraberiz. 10 senedir de evliyiz. İkimiz içinde önemli olduğu için seks yaparak evlendik denedim memnun kaldım evlendim.
Aşk sevişmesiz olmuyor. Arada arzu yoksa diğer sevgilerden ne farkı var? Aşkın diğer sevgilerden farkı zaten seks yapmak, cinsel açıdan istemek.

Konu sahibi de denemiş ama maalesef dolandırılmış. Bir de bu modeli tanımış olduk

Ben mesela çekmem yani.
Öncesi sonrası fark etmez. Seks hayatı öldüyse aşk da ölmüştür sevgi de. Ev arkadaşından farkı kalmayacak bir şeyi neden sündüreyim derim.
16 yıldır evliyim şu saatten sonra beklenmeyen bir problem oluşur çözülemez, cinsellik seyrelir ya da biter o zaman başım gözüm üstüne ama öbür türlüsüne sabretmek bana da ters

Merak ettiğim için sordum. Teşşekürler açıklama için.

Neyi tedavi ediyorlar ki? Bana tedavi edilcek birşey gibi gelmiyor bu. Bu konularda tedavi yazınca o yüzden sordum.
Bu yaşta bı adamın en önemli tesisatı çalışmıyorsa sence de bi bakılması gerekmez mi? Ben erkeğim diye konu sahibini dolandirip damatlık giyip evlenmiş ya hani?

Bu yaşta bı adamın en önemli tesisatı çalışmıyorsa sence de bi bakılması gerekmez mi? Ben erkeğim diye konu sahibini dolandirip damatlık giyip evlenmiş ya hani?
Tedavisi olmayan bir şey gibi geliyor bana . Baksanda etsende bozuk pilak çalmaz gibi. Ama bilemiyorum tabi.

Tedavisi olmayan bir şey gibi geliyor bana . Baksanda etsende bozuk pilak çalmaz gibi. Ama bilemiyorum tabi.
Bana da öyle geliyor valla ama dayak ihanet filan yoksa küt diye de boşan diyemiyorsun bu ülkede kadinlara....Yine de önce bı doktora baytara göster , belki kolay bı şifası vardır diyoruz mecbur

ÖZET

"Üç yıldır evliyim, cinsel hayatımız yok denecek kadar az. Eşim psikolojik sorunlar nedeniyle benden uzak duruyor ve tedavi süreci henüz sonuç vermedi. Kendimi değersiz hissediyorum ve boşanmayı düşünüyorum. Siz olsanız bekler miydiniz yoksa boşanır mıydınız?"

Böyle olmasında bence birsürü sebep olabilir
1.sizi aldatıyor olabilir benim tanıdığım biri eşinin 1 sene boyunca hiç ilişkiye yaklaşmadığını sonrasında en yakın arkadaşıyla ilişkileri olduğunu öğrendiğini söylemişti
2.çocuklukta yaşadığı taciz veya tecavüz geçmişi varsa cinsellik onun için zor birşey olabilir.
Bun için sizin zorlamadan konun cinsellik olmadığını sadece okşamak sevmek istediğinizi söyleyerek başlatabilirsiniz
3. Ürülüjik bir problem olabilir erekte olamayan erkekler normalde birden çok kadınla olmaya çalışır gururuna yediremediği için ama sizinkinde içine kapanma yapmış olabilir bunuda teyzemin eşinden biliyorum

Benim eşimin hiç böyle pıroblemi olmadı hasta olduğu zamanlar dışında buyüzden sizi anlamam çok mümkün olmasada gördüğüm kadarıyla bu sebepler etken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…