Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Düzelmeyecek, size iyi davranmasının nedeni sizi sevmesi değil. Bi de kötü davranırsa bosanırsınız, insanlar duyar diye korkuyor .

Nefsi uyanmıyor ne olursa olsun
Nefsi size uyanmıyor. Eşiniz sizinle sevişmwk istemiyor. O sizi degil , evli olmayı, toplum tarafından kabul görmeyi, ailenin ve çevresinin evlen baskısından kurtulmayı seviyor. Sizi de bulmuş, istedigi gibi oynuyor.

Yok canım azcık yaklaşsa yanıma uzansa bile uyanan uyanıyor ama adam yapmak istemiyor çoook tuhaf

Evlenmeden önce de böylemiş, bu tedavilik bir durum değil. Durumu kabullemmşyorsan boşanacaksın. Çocuk durumu çözmez zorlaştırır

Gayet masum bir tipim
ya aşırı tatlı cevap olmuş ama üzüldüm. şu sendromu bile üstünüze alınmanızı sağlayacak kadar özgüvensizleştirmiş adam sizi. psikiyatrist bahar tezcanın kitaplarında da geçer bu sendrom. hatta çözümlediği durumlar var ama erkeğin istekli olması lazım. ayrıca 27 yaaageri gelmez.

Canım kaç yıllık evlısınız?Bızımde bu tarz sıkıntılar vardı evlılıgımızde.Sonrası bendede isteksizlık basladı zamanla.Çünkü eşim normal olan kendı gıbı düşünüyodu hep .Çabalamaktan ona uyum sağlamaktan sıkııldım.Simdi terapi alcaz

Gerçekten özguven diye birsey kalmadı. Kendimi insan gibi bile hissetmiyorum. İğrenç ve kimsenin istemeyeceği biri olduğumu hissediyorum artık. Ki ben özguveni çok yüksek biriydim. Ne yaparsam yapayım kendimi çok kötü hissediyorum. İnsan karşı taraf bir sorun yokmuş gibi davranınca kendinde sorun arıyor ve buluyor

Kim istedi terapiyi eşin mi? Benim ki tamam dedi ama sallıyor hep

Insan görmüyor görmek mi istemiyor nedir. Ben düzeltirim sanıyor insan. Birde sorunları vardı işler aile. O yüzden sanıyordum. Ama duruma bakılırsa adamin derdi bitmiyor
Siz bu adamı bir 20 yıl daha çeker gibi duruyorsunuz . O yüzden size ne dense boş, cinsellik olmadan yaşar gidersiniz. Siz de bu adamı bırakıp, bosayacak cesaret ve kendine değer vermeyi göremedim.

Siz bu adamı bir 20 yıl daha çeker gibi duruyorsunuz . O yüzden size ne dense boş, cinsellik olmadan yaşar gidersiniz. Siz de bu adamı bırakıp, bosayacak cesaret ve kendine değer vermeyi göremedim.
Nasil yapacağımı bilemiyorum

Kaç defa boşandınız?
Cok kadın ve erkek bosadim , ve bir de zaten herşey çok açık. Siz kesinlikle bosanmayacaksiniz , zaten bunu istemiyorsunuz. Boşanmak sizin için en korkunç , en kötü şey. O yüzden ne olursa olsun , siz bu evliliğe devam edeceksiniz. Zaten 5 yıla kalmaz siz de bu konuyu kapatır, ve durumu kabullenirsiniz.

Lafta hepsi. İş bahane anası bahane babası bahane. Onca zamandır ne tedaviye gitti ne bana karşı bir çaba sarfetti
Bundan da emin olduktan sonra ne bekleyeceksiniz peki, bebek ne zaman diye soranlara "kocam ne zaman sevişmeye ikna olursa o zaman" mı diyeceksiniz. Bahaneniz bile hazır, anne olmak istiyorum o kabul etmiyor demeniz yeterli, her şeyin üzerini örtecek bir gerekçe.

Boşanmak kolay mı sanıyorsunuz sorusunun cevabına gelince, henüz bir bebeğiniz bile yokken evet boşanmak gayet kolay, ama siz bunu gördüğünzde her şey için çok geç olacak

Güzelim ben daha önce boşandım. Korktuğum birsey olsa boşanmazdım. Herseyi bilemezsin. Herşeyin zamanı vardır psikolojik olarak. Gerçekler ortada da olsa umudun bitmeden bitiremezsin. Bitince de kimse tutamaz seni orda. Boşamak ayrı boşanmak apayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…