Bak bu forumda epey aktif bir insanım ve emin ol aşağılayacak son insan benim. Beni inandırmaya çalışman falan gerekmiyor. Kendini inandırman lazım. Sen hala adamı tedavi etmen derdindesin ama adam tedavi olmak istemiyor. Bu koskoca adam kendine zarar veren şeyden kurtulmuyorsa bunun bedelini ödeyebilecek olgunluğa da sahiptir, sen çocuğun gibi sahiplenmiş onu korumaya kurtarmaya çalışıyorsun. Erişkin evliliği hatta evlilik değil bu yaşadığın, bildiğin annelik yapıyorsun ve bunu "elimden gelen her şeyi yapmak" örtüsü altında saklıyorsun.
Boşanmak için sebebe ihtiyacım var diyorsun "çocuğunuz olmuyor, bundan iyi sebep mi olur" diyoruz. Olmaz herkes bizim bunu ne kadar istediğimizi biliyor, diyorsun. Biliyorlarsa bahane bu zaten, ben çocuk istiyorum olmuyor o yüzden boşanacağım. Anne olma isteğim kocama olan sevgimden fazla, diyeceksin. Bitti gitti.
Bu toplumun bizim sırtımıza kambur olarak verdiği "kadın fedakardır, cefakardır" kavramlarını kendi mutluluğundan yukarıda tutuyorsun ve bu gerçeği de kesinlikle kabullenmiyorsun, olay bu