Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Canım tam aynı durumda değiliz okdr az değil ilişki sıklıgı ama benimde eşim isteksizdir genelde ama tabi gerçekten cok kötü hissediyor insan helede yanasıp böle reddedilinde yok yorgunum yok o yok bu kadınlık gururuna dokunuyor .benmki cok yogun calısıyor psikolojik olarak yorgunlugundan kaynaklı oldugunu söylüyor. Kafaya takılan stresler bile bunu etkiliyor tabi kafaya taktıgı seyler varsa hayatla ilgili onlarda isteksiz yapabiliyor bazı erkekleri birde gerçekten cok cinsellik meraklısı olmayan erkekte cok, burda bu tarz konularda cok açılıyor eşim isteksiz diye,inşallah tedaviye cevap alırsınız enazından gönüllü olmuş 🙏
Yalandan gönüllü samimi değil

MERHABALAR ÇOCUK YOK SANIRIM BENCE HİÇ YAPMAYIN AYNI SORUN BİZDE DE VARDI GENELLİKLE BENİM İSTEĞİM İLE OLUYORDU VE ÇOCUK YOLDU 4 YAŞINDA OĞLUM OLDUĞUNDAN BERİ HİÇ İLİŞKİYE GİRMEDİK VE SORUNLAR SIKINTILAR OLDU BOŞANMA İÇİN BİR GEREKÇEDİR
Vazgeçtim zaten. Çocuk olursa cinsel hayatı unuturum diye düşünmüştüm. Halbuki daha kötü patlak verecekti. Bakalım ne zaman boşanmaya gidecek sonumuz

Tribini de alıp gitsin o zaman, sen boşayacaksın bu adamı, ev senin diye trip atmasının önemi olmamalı senin için

Çalışmıyor mu, bulur eşyalı küçük bir ev oturur. Bunu dert etmesi gereken sen değilsin. İstersen bir hafta kalabilirsin sonra git evden demelisin bence

Konunu yeni gördüm, en son tedaviyi kabul edeceğini söyleyip yalvarmış galiba. Eğer denemeye karar verirsen mutlaka kendin korun, bu arada hamile kalmak yapacağın en büyük hata olur.

Sadece kendisine oral istemesini, kadın cinsel organına ilgi duymaması cinsel tercih konusunu daha dikkatçekici kılıyor. Allah yardomcınız olsun
Asla çocuk düşünmüyorum zaten artık. Ama tedaviyi sallayacağından eminim beni bir süre susturmak için kabul etti. İsteyerek olmadığı belli. Eş cinsel olduğunu düşünmüyorum ama anne figürü ile ilgili psikolojik sorunlardan kaynaklı gibi geliyor bana

Vazgeçtim zaten. Çocuk olursa cinsel hayatı unuturum diye düşünmüştüm. Halbuki daha kötü patlak verecekti. Bakalım ne zaman boşanmaya gidecek sonumuz

Asla çocuk düşünmüyorum zaten artık. Ama tedaviyi sallayacağından eminim beni bir süre susturmak için kabul etti. İsteyerek olmadığı belli. Eş cinsel olduğunu düşünmüyorum ama anne figürü ile ilgili psikolojik sorunlardan kaynaklı gibi geliyor bana
Anladığım kadarıyla haklı çıkmak için son bir şans veriyorsun, kendi iyiliğin için çok uzatma, 6 ayı bence geçme ki o fazla bile, hakkında hayırlısı olsun

Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Evliligin temeli cinsellik bence.cinsellik olmadiktan sonra yani herhangi bi saglik problemi olmadan eger baslayan evlilik hala bu sekilde devam ediyorsa bu evlilik evlilik değil kendinizi kandirmayin bence

Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Esinizin sertlesme problemi vs. Var mı bu durumlard isteksizlik yapabiliyor erkekte ilk 2 sayfayi okudum sadece sonraki sayfalari okumdaim yazdiysaniz gormediysem kusura bakmayin.

Esinizin sertlesme problemi vs. Var mı bu durumlard isteksizlik yapabiliyor erkekte ilk 2 sayfayi okudum sadece sonraki sayfalari okumdaim yazdiysaniz gormediysem kusura bakmayin.
Hiç öyle bir problemi yok. Afedersiniz sertleşme olduğu halde uzak duruyor hatta

Ne bileyim oyalanırım adamı kafaya takmadan yaşar giderim belki dedim. Doğru bir düşünce değil tabi. Bende çok sorun ettim ama bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Hakaret ediyor bana anormalmişim ben. işin içinden çıkamadıgında. En son ayrilicam dedim terapiste gidelim tamam dedi. Sonra yine gitmicem sorunum yok benim dedi. Ya hatta çocuk yapmaya çalışıyoruz geçen sene doktora falan gidiyoruz. İlişki olması gerekiyor tabi çocuk olması için. Ben yalvarıyorum adama nolur alt tarafı 1 hafta 3 kere sık dişini diye. Adam bana abartıyorsun insanlar böylemi yapıyor. Nasipse olur çocuk diyor. Haa dedim kendi kendine olacak çocuk. Çok tuhaf
Aynı dert bende de var canım. Normal gelmeye başladı artık bana. İlişkinin tüm heycanını yitirdi kendi elleriyle artık ne hali varsa görsün diyorum ben.

bir an evvel basının caresine bak canım benımde basımda bir okuz var 15 gunden evvel yanasmaz yanssada 3-5 dk iş biter fiş gider araki fişi bluasın anacım birde ben her türlü maymunlugu yaparım severım ederim gerekirse cinel fanteazi cünkü sevdim bu öküzü kendimi geri cekemeiyorum olan bana oluyor o ayda yılda bir foşş bolaıp kuruluyor p.. gibi kalıyon 6 yıldır cekiyom bir bırakabilsen hemen atıcam benden sana tavsiye yasın gec olmadan bir an evvel cocouk da yokken sakın cocouk olsun deme bin pişman olursun

Aynı dert bende de var canım. Normal gelmeye başladı artık bana. İlişkinin tüm heycanını yitirdi kendi elleriyle artık ne hali varsa görsün diyorum ben.
cocuk yoksa bak sende basının caresine valla ben bir terk debilsem anında gidicen hemde en uzaga gelde gönlüme anlat işte

Hiç öyle bir problemi yok. Afedersiniz sertleşme olduğu halde uzak duruyor hatta

cocuk yoksa bak sende basının caresine valla ben bir terk debilsem anında gidicen hemde en uzaga gelde gönlüme anlat işte
valla öyle olmuyo işte kime ne anlatcaksın.3 gündür ayrı yatıyorum.Bu arada eşim çok anlayışlı, kibar ve çevremdeki tüm kadınlar tarafından takdir edilir. Çok şanslı bulurlar beni ama gel gör ki dışı seni içi beni yakar.Kendime olan güvenimi kaybettim.

valla öyle olmuyo işte kime ne anlatcaksın.3 gündür ayrı yatıyorum.Bu arada eşim çok anlayışlı, kibar ve çevremdeki tüm kadınlar tarafından takdir edilir. Çok şanslı bulurlar beni ama gel gör ki dışı seni içi beni yakar.Kendime olan güvenimi kaybettim.
Kimseye bişey anlatmam gerek varmı hayatı sen yaşıyorsun kimse seninle yatağa girmiyo muftak yemek kocan ile yemek yemiyor ha birde bizim milletimizin vay diye vay böyle mis laflarına bakmayın sizin için hayatın size oynadığı rolü iyi bilin ve gerekiyorsa çekip gidin bakın size bunları diyorum yakın bir sorunda bende var benim cesaret im yok yuregim yok bırakıp gitmye fakat size çıkış inerim olur bilinki kimse sizin yerinize o rolü ustlenlip hayatınızı düzene sokmaz herşey sizin elinizde

Ben düzelir diye istemedim zaten oyalanırım bunları takmam umursamam belki diye. Görmezden gelip başka şeylerle oyaladım kendimi. Ama hata tabiki. Herseyin yeri ayrı hayatta
aynı hatayı ben yaptım.düzelir çocuk yapayım dedim.Şu an aşırı pişman ve mutsuzum...

bir an evvel basının caresine bak canım benımde basımda bir okuz var 15 gunden evvel yanasmaz yanssada 3-5 dk iş biter fiş gider araki fişi bluasın anacım birde ben her türlü maymunlugu yaparım severım ederim gerekirse cinel fanteazi cünkü sevdim bu öküzü kendimi geri cekemeiyorum olan bana oluyor o ayda yılda bir foşş bolaıp kuruluyor p.. gibi kalıyon 6 yıldır cekiyom bir bırakabilsen hemen atıcam benden sana tavsiye yasın gec olmadan bir an evvel cocouk da yokken sakın cocouk olsun deme bin pişman olursun
Ayrıl sende

X