Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

O bebek istemiyor diyemem. Tüm çevremiz vaktinde bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyor. Ayrıca zaten 2. Eşim kendisi. Bir kere boşanan için boşanmak daha kolay. Ne yaşayacağımı biliyorum. Sadece kafamda toparlamaya çalışıyorum. Ne demeliyim etrafa aileme. Acaba dememek için herşeyi elemem gerekir ayrıca kafamda. Karşımda hüngür hüngür ağladığında vicdanıma yenik düşmemeliyim. Boşanmak kolay mı diye sormadım.

Manipule ediliyorsunuz. Tedavi olacam demisti ne oldu? 20 gun gecmis ustunden duzelmeyecek belli. Bence artik bosanma kararinin zamani geldi.

4 senelik evliyiz.Bizde de başından beri aynı sorunlar.Tek farkı doktora gitmiş olması.Sözde çözüm aradı.Adamın çoşkunluğu yok ki doktor ne yapsın.Hiç bi işe yaramadı.
Ben önce kendimi sorguladım, sonra onu sevgisini vs sonra da kendimi beğenmemeye başladım.Kıskançlık krizlerim arttı, başka şeylerden öfkemi çıkardım, bazen kavga ettim, bazen güzel konuştum, bazen ağladım epey değersiz ve yetersiz hissettim.
Arzulandığım günleri özledim resmen, özlediğim için kendimden nefret ettim falan.
Şimdi bıraktım bu işin çözümü yok kendi kendine çırpınıyosun su dökülmüş közü yakmaya çalışmaktan farkı yok.
Ayrıca çabaladıkca daha dibe çekiliyo adamın libidosu.
Bilmem nereye kadar gider.İnceldiği yerden kopsun gitsin koyverdim.
Bir taraftan senden çok şey götürüyo bir taraftanda evine sadık bi eş
Kalıyosun vicdanınla başbaşa
Sana kolay gelsin o kadar zor bi durum ki bazen aldatsa bari de kesip atsam diyo insan.

Manipule ediliyorsunuz. Tedavi olacam demisti ne oldu? 20 gun gecmis ustunden duzelmeyecek belli. Bence artik bosanma kararinin zamani geldi.
Benimkinin cinsel terapiyle çözülecek bir durumu yok bence. Yaptımı yapabiliyor gayet. Altında yatan daha büyük psikolojik sorunlar var anne figürü ile cocukluguyla ilgili. Kadınlara zarar verdiğini ölebileceklerini falan düşünüyor bilinç altında bence . Ağır bir tedaviye ihtiyacı var

Evet var ama tedavi olmaya merami yok ki adamin onu mu bekleyeceksin her dk her saniye senin omrunden gidiyor

Evet var ama tedavi olmaya merami yok ki adamin onu mu bekleyeceksin her dk her saniye senin omrunden gidiyor
Tutup kulağından götürmem gerekiyor. Ona da benim mecalim yok bu aralar. Yordu beni artık. Bir de insan kötü hissediyor mahalle baskısını çevre görüşlerine en özgür olanımız bile maruz kalmıştır. Hiç bir bahane inandırıcı olmayacak benim ailem için bile. Doğruyu söylesem nasıl olur bilemiyorum. Adam sevişmeye gönüllü değil ama ben sevişmek istiyorum desem. Nasıl olacak ne olacak. Yalandan bir sebep mi uydurmaliyim. Kararı alsam bile uygulamaya geçmek için insan herseyi yerine oturtmak istiyor kafasında. Artık kendisiyle birliktelik yaşamak istemiyorum bende. Erkekle yaşıyormuşum gibi gelmiyor. Iyi anlaştığım bir kız arkadaşım sanki. Kendimi hazırlıyorum sürece. Zarar vermeden zarar görmeden nasıl bitiririm kafasındayım

Calisiyorsaniz bosandiktan sonra kendi kendinize yasayabilecekseniz acikcasi aileye ne dediginizin cok bi onemi yok. cinsel sorunlarimiz var deseniz yeterli bi sebep isteyen istedigini dusunsun. Esinizin zarar gorup gormemesi ise hiic onemli degil o sizi dusunmuyor sizi kadin yerine koymuyor saygisi yok ki.

Konu sahibi kahraman fedakar kadın olmak istiyor, ömründen gidenler önemli değil.
Hanım hanımm. Burda ahkam kesme. Benim ilk eşim çok düşkündü bu işlere oda bir uç noktadaydı. İnsan bir uçtan öbür uca denk gelince psikolojik olarak afallıyor. Bu konularda talihsizim. Psikolojik ruhani dünyamada seni inandırmaya çalışacak degilim. İnsanları aşağılamaya çalışarak kendini iyi hissetmeye çalışıyorsun herhalde. Sanada doktor tavsiye ederim

Çocugum var ilk eşimden. çocuk alıştı bu insana. Onuda zedelemeden yapmam gerekiyor bunları. Maddi olarak bir bağlılığım yok eşime. Ama çocuğumla aralarında bağ var. Onun etkilenmemesi gerekiyor. Aileminde bu konuda destek olması gerekli ki. Çocuk bir anda yalnızlığa düşmesin. Pedegogla görüşücem. Neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var

Tabi cocuk varsa onun icin uzmandan yardim alarak baslatin ayrilik surecini.

Zor da olsa ayrılmaktan başka çare yok bence böyle durumlarda. Pek düzelenini okumadım duymadım. Öyle gidiyor genelde

Tabi cocuk varsa onun icin uzmandan yardim alarak baslatin ayrilik surecini.
Okul döneminin de bitmesini beklemeyi düşünüyorum süreci başlatmak için. İnsanın çocuğu olduğunda. Ön planda kendi olamıyor benim istediğim gibi değil bazı şeyler bitiriyorum denmiyor işte. Anne olunca otomatik 2. Planda kalıyor insan sabırlı olmak gerekiyor

Bak bu forumda epey aktif bir insanım ve emin ol aşağılayacak son insan benim. Beni inandırmaya çalışman falan gerekmiyor. Kendini inandırman lazım. Sen hala adamı tedavi etmen derdindesin ama adam tedavi olmak istemiyor. Bu koskoca adam kendine zarar veren şeyden kurtulmuyorsa bunun bedelini ödeyebilecek olgunluğa da sahiptir, sen çocuğun gibi sahiplenmiş onu korumaya kurtarmaya çalışıyorsun. Erişkin evliliği hatta evlilik değil bu yaşadığın, bildiğin annelik yapıyorsun ve bunu "elimden gelen her şeyi yapmak" örtüsü altında saklıyorsun.

Boşanmak için sebebe ihtiyacım var diyorsun "çocuğunuz olmuyor, bundan iyi sebep mi olur" diyoruz. Olmaz herkes bizim bunu ne kadar istediğimizi biliyor, diyorsun. Biliyorlarsa bahane bu zaten, ben çocuk istiyorum olmuyor o yüzden boşanacağım. Anne olma isteğim kocama olan sevgimden fazla, diyeceksin. Bitti gitti.

Bu toplumun bizim sırtımıza kambur olarak verdiği "kadın fedakardır, cefakardır" kavramlarını kendi mutluluğundan yukarıda tutuyorsun ve bu gerçeği de kesinlikle kabullenmiyorsun, olay bu

Benim çocuğum var. Ondan başka kimsenin de annesi degilim

2. evliliğinizmiş
sevgiliyken bu durumu sorun etmemiş miydiniz?
bu eşiniz sanırım ilgili merhametli şefkatli erkek figürü, çcukla filan güzel iletişimi var ama libido yok ya da sevgiyi sadece sefkat sanıyor, libidosunu zararlı bir şey gibi görüyor.
benim merak ettiğim: özellikle 2. kez evlenen tercübesi olan bir kadın için bu fark edilmeyecek bir şey değil ki? ben mi yanlış düşünüyorum?

İlk eşim aşırı düşkündü anormal derecede. Belki o yüzden idrak edemedim tam. Birazda görmezden geliyor insan aşk malum. Bu aralar işi yoğun ailesiyle ilgili sorunlar var ondan vs vs. Birde her haltı düzeltebilecegimize olan inancımız. Beni bu günlere getirdi. Bırak onu düzeltmeyi kendim de bozuldum artık. Dediğin gibi adamın adı şefkat anlayış olsa olur yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…