Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Inanin okadar sankinlikle yaklaşıyorum ki ama 4 gündür annesinde kaliyo kafami toparlamam icin zaman ver dedi. Ne yapcami bilmiyorum cok konuştum inşallah ise yarar yuvasini kurtarmak için çaba gösterir. Aşırı bunalimda cok zayıfladı

Bi yanım öyle cok öfkeli ki o ona aynı bu şekilde bitirip atmak istiyo bi yanımda duzelmesini istiyo. Bilmiyorum ben ne yapicami evet uzun süre cinsel yaklaşımı olmadi ama yapamadi bence genede tedavi gormeliydi diyorum insan bunu kendi icin ister ya ne oluyo bana der. Ama kizdim konu 1 ay kafasını toparliycagini düşünüyo ayrı kalarak. Ne yapmak istedini bilmiyorum

Yol yakınken boşanın

yürümez.

Yürümez

İlacın ismini bizede verin lütfen burdan yazmak yasaksa ozelden yazarsaniz sevinirim

Ama birine iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Hatta dokunabilir. Doktora danışmadan kullanmayın bence. Çünkü bir çok şeye bakarak reçete ediyorlar
Peki eşinizin sorunu neymiş, hani hormon eksikliği mi , psikolojik mi , tam olarak teşhis neymiş?

Peki eşinizin sorunu neymiş, hani hormon eksikliği mi , psikolojik mi , tam olarak teşhis neymiş?
Psikolojik sanırım doktorun dediği. Hayat şartları yorgunluk vs. Yaşında etkisi oluyormuş. Ereksiyonu korumada sağlamada da sıkıntı vardı isteksizligin yanı sıra. Aslında isteksizlik ereksiyon sorunlarından kaynaklanıyormuş. Ben istemediği için kaçınıyor sanıyordum. O çözülünce isteksizlik sorunuda çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…