Inanin okadar sankinlikle yaklaşıyorum ki ama 4 gündür annesinde kaliyo kafami toparlamam icin zaman ver dedi. Ne yapcami bilmiyorum cok konuştum inşallah ise yarar yuvasini kurtarmak için çaba gösterir. Aşırı bunalimda cok zayıfladıBu süreçte sevgi, şefkat ve sabırla yaklaşın. Elbette düzelecektir. Aseksüellik ya da cinsel tercihlerinde bir değişiklik olduğunu düşünmedim bu anlattıklarınıza göre strese bağlı ve zamanla aşılabilecek bir durum gibi geldi.
Ben de psikoloğa gidemezdim. Tanımadığım birine ne kadar profesyonel olursa olsun açılamam. Aslında bir dönem çevremdekiler ve eşim de bana başka sebeplerden psikoloğa gitmemi tavsiye etmişlerdi. Kendi kendime çaresine bakarım ama başkasına iç dünyamı açamam diye düşündüm. (Sürekli ölüm düşündüğüm bir dönemdi, babamı kaybettiğimde tek düşündüğüm şey ölmekti, hatta ağır hasta olduğumda doktora gitmeyi de reddettim ölmek istediğim için. Sonra annem ve eşimin baskısıyla gittik vs. O zaman da yaşadığım travmanın hastalığa sebep olabileceğini söyledi doktor Yine de psikoloğa gitmedim) O dönemde ki 7-8 ay sürdü, cinsellik bir yana yemek yemek bile istemediğim bir dönemdi.
Şimdi yavaş yavaş gündelik hayatıma dönüyorum. Eşim hep şefkatle ve sabırla yaklaştı.
Bi yanım öyle cok öfkeli ki o ona aynı bu şekilde bitirip atmak istiyo bi yanımda duzelmesini istiyo. Bilmiyorum ben ne yapicami evet uzun süre cinsel yaklaşımı olmadi ama yapamadi bence genede tedavi gormeliydi diyorum insan bunu kendi icin ister ya ne oluyo bana der. Ama kizdim konu 1 ay kafasını toparliycagini düşünüyo ayrı kalarak. Ne yapmak istedini bilmiyorumEşini sevmemesi , çok yorulması, hele hele borsada para bağırması sizin suçunuz değil. Başka hastalık olsaydı , kolu bacağı ağrısıydı, kostura koştura doktora gider , çözüm arardi. Ama sorun size olan evlilik sorumlulukları olunca nedense gidesi yok. Eminim bunu çok büyük bir sorun olarak bile görmüyordur, burda sorun olarak görmediği kendi cinsel etkinliğinin olmayışı degil , sizin yani eşinin yani hayatı paylaştığı kişinin cinsel yönden tatmin olmadığı ve bunu belirtiğiniz halde sizin hislerinizin ,beklentilerinizin karşılaşmamasını sorun olarak görmemesi. Sonuç olarak eşiniz sizin mutsuzluğunu ve hayal kırıklığınızı bir sorun olarak görmüyor. Yok stres yok , şefkatli davranın, ne oldu anası babası mı öldü de şefkat bekliyor. Kocanizin sizinle cinsel ilişkiye girmek istememesinin şefkatle ne alakası var , bebek değil sonuçta. Sizin yapacağınız bu konuda karar vermek . Ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek.
Yol yakınken boşanınEvliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
yürümez.Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
YürümezEvliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Nasıl?Çözüldü sorun
Sorunu kabullenmeyi başarıp doktora gitmiş kendi. Kısa sürede düzeldi hersey. Kaç aydırda tek sorun bile yaşamadımNasıl?
İsterse kabul etmesindiSorunu kabullenmeyi başarıp doktora gitmiş kendi. Kısa sürede düzeldi hersey. Kaç aydırda tek sorun bile yaşamadım
Teşekkürlerİsterse kabul etmesindiAllah daim etsin.
Sevindim sizin adınıza. Degisiklik olursa buralardayız.Benim sorunum kökten çözüldü arkadaşlar herhangi bir sorun kalmadı bu konularda
Ne verdi doktor ilaç mı?Teşekkürler
Evet düşük dozlu bir ilaç verdiNe verdi doktor ilaç mı?
TeşekkürlerSevindim sizin adınıza. Degisiklik olursa buralardayız.
Ama birine iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Hatta dokunabilir. Doktora danışmadan kullanmayın bence. Çünkü bir çok şeye bakarak reçete ediyorlarİlacın ismini bizede verin lütfen burdan yazmak yasaksa ozelden yazarsaniz sevinirim
Peki eşinizin sorunu neymiş, hani hormon eksikliği mi , psikolojik mi , tam olarak teşhis neymiş?Ama birine iyi gelen bir başkasına iyi gelmeyebilir. Hatta dokunabilir. Doktora danışmadan kullanmayın bence. Çünkü bir çok şeye bakarak reçete ediyorlar
Psikolojik sanırım doktorun dediği. Hayat şartları yorgunluk vs. Yaşında etkisi oluyormuş. Ereksiyonu korumada sağlamada da sıkıntı vardı isteksizligin yanı sıra. Aslında isteksizlik ereksiyon sorunlarından kaynaklanıyormuş. Ben istemediği için kaçınıyor sanıyordum. O çözülünce isteksizlik sorunuda çözüldüPeki eşinizin sorunu neymiş, hani hormon eksikliği mi , psikolojik mi , tam olarak teşhis neymiş?