Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Daha yeni aynı konu üzerinde konuştuk burada..
Sonuç hanımefendi eşinden ayrılıp yeni yuva kurdu ve 2 çocuk sahibi oldu.
Çirkin ithamlarda bulunuyor ise ben iktidarsızlık var derim.
Kendi kusurunu size atacağı çamur ile örtüyor.

İktidarsız değil. Çok afedersiniz buradan yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama kendine oral sex yaptırmak istiyor. Eşimin cinselliği bundan ibaret. Yani cinsel birleşmeden hoşlanmıyor. Kadın cinsel organına ihtiyaç duymuyor. Ve bu kadın açısından çok enteresan ve yıkıcı bir his gerçekten

Yürütmenizi çok isterim her şeye rağmen ama malesef cinselliğin bir evlilikte her şeyin önünde olduğunu düşünüyorum. Sevgiliyken de öyleymiş o zamanlar hiç bahsi açılmaz mıydı sormamış mıydınız? Şu anki duruma acil çözüm bulunması şart tabi ama.

Yorgunum sürekli beraber değiliz ondan gibi saçma şeyler söylerdi. Cahillik işte sevince insan görmezden geliyor bazen başta. Körlük resmen

Yorgunum sürekli beraber değiliz ondan gibi saçma şeyler söylerdi. Cahillik işte sevince insan görmezden geliyor bazen başta. Körlük resmen
Bir ereksiyon bozukluğu vs. gibi rahatsızlıkları olabiliyor erkeklerin ama bundan aşırı suçluluk duydukları için açıklayamıyorlar, evlilikten önce keşke biraz cinsel deneyim yaşayabilseydiniz.

Ereksiyon sorunu hiç yok
Yani çok düşündüm ama sorunun kaynağını hiç çözemedim sadece oral sex istediğinden de bahsetmişsiniz, bunun kadın için bir sex olmadığını ve gerçek hazzı vermediğini bilmesi gerek eşinizin, inanın bişey diyemedim.

Bende birşey diyemiyor ve düşünemiyorum. Berbat hissediyorum sadece. Allah düşmanıma yaşatmasın bu hisleri

Umarım işe yarar. 2. Kocayı boşayınca elalem bana geçimsiz diyecik
Siz de "Geçimlinin madalyasını görebilir miyim?" diye sorarsınız. 3 gün konuşurlar sonra herkes kendi işine gücüne hayatına döner. Sandığınız kadar umrunda değilsiniz kimsenin.

Sokakta kalacak anasının babasının yanına gitmez. Evi ona bırakayım bir süre bari. Zaman veriyim başının çaresine bakana kadar. Sence?
Hala sokakta kalacak ne yapayim evi birakayim diyorsun senin icin zerre cabalamayan bir adami dusunuyorsun bosver ne hali varsa gorsun belki akli basina gelir bu noktada o neyapat ne eder diye dusunme yani bi zahmet

Severek çok yalvardı. Sevgi var ama çocuk sever gibi sadece şefkat. öpüyor yanaklarımdan filan ama o kadar

Severek çok yalvardı. Sevgi var ama çocuk sever gibi sadece şefkat. öpüyor yanaklarımdan filan ama o kadar
Bence biraz daha sabret yuva kurmak zordur yıkmak çok kolay. 1 saniye sonramizin garantisi yok o yüzden kendin neye inanıyorsan onu yap

Öyle ama benim evim diye tribe giriyor en ufak kavgada. Yanlış anlaşılmak istemiyorum işte..
Tribini de alıp gitsin o zaman, sen boşayacaksın bu adamı, ev senin diye trip atmasının önemi olmamalı senin için
Bu zamanda ev tutmak yeni hayat kurmak zor. Kimsesi de yok. Vicdan işte ..
Çalışmıyor mu, bulur eşyalı küçük bir ev oturur. Bunu dert etmesi gereken sen değilsin. İstersen bir hafta kalabilirsin sonra git evden demelisin bence

Konunu yeni gördüm, en son tedaviyi kabul edeceğini söyleyip yalvarmış galiba. Eğer denemeye karar verirsen mutlaka kendin korun, bu arada hamile kalmak yapacağın en büyük hata olur.

Sadece kendisine oral istemesini, kadın cinsel organına ilgi duymaması cinsel tercih konusunu daha dikkatçekici kılıyor. Allah yardomcınız olsun

Canım tam aynı durumda değiliz okdr az değil ilişki sıklıgı ama benimde eşim isteksizdir genelde ama tabi gerçekten cok kötü hissediyor insan helede yanasıp böle reddedilinde yok yorgunum yok o yok bu kadınlık gururuna dokunuyor .benmki cok yogun calısıyor psikolojik olarak yorgunlugundan kaynaklı oldugunu söylüyor. Kafaya takılan stresler bile bunu etkiliyor tabi kafaya taktıgı seyler varsa hayatla ilgili onlarda isteksiz yapabiliyor bazı erkekleri birde gerçekten cok cinsellik meraklısı olmayan erkekte cok, burda bu tarz konularda cok açılıyor eşim isteksiz diye,inşallah tedaviye cevap alırsınız enazından gönüllü olmuş

MERHABALAR ÇOCUK YOK SANIRIM BENCE HİÇ YAPMAYIN AYNI SORUN BİZDE DE VARDI GENELLİKLE BENİM İSTEĞİM İLE OLUYORDU VE ÇOCUK YOLDU 4 YAŞINDA OĞLUM OLDUĞUNDAN BERİ HİÇ İLİŞKİYE GİRMEDİK VE SORUNLAR SIKINTILAR OLDU BOŞANMA İÇİN BİR GEREKÇEDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…