Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
İktidarsız değil. Çok afedersiniz buradan yazmak ne kadar doğru bilemiyorum ama kendine oral sex yaptırmak istiyor. Eşimin cinselliği bundan ibaret. Yani cinsel birleşmeden hoşlanmıyor. Kadın cinsel organına ihtiyaç duymuyor. Ve bu kadın açısından çok enteresan ve yıkıcı bir his gerçektenDaha yeni aynı konu üzerinde konuştuk burada..
Sonuç hanımefendi eşinden ayrılıp yeni yuva kurdu ve 2 çocuk sahibi oldu.
Çirkin ithamlarda bulunuyor ise ben iktidarsızlık var derim.
Kendi kusurunu size atacağı çamur ile örtüyor.
Öyle ama benim evim diye tribe giriyor en ufak kavgada. Yanlış anlaşılmak istemiyorum işte..Evden erkek gider kadın degil.
Yürütmenizi çok isterim her şeye rağmen ama malesef cinselliğin bir evlilikte her şeyin önünde olduğunu düşünüyorum. Sevgiliyken de öyleymiş o zamanlar hiç bahsi açılmaz mıydı sormamış mıydınız? Şu anki duruma acil çözüm bulunması şart tabi ama.Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Yorgunum sürekli beraber değiliz ondan gibi saçma şeyler söylerdi. Cahillik işte sevince insan görmezden geliyor bazen başta. Körlük resmenYürütmenizi çok isterim her şeye rağmen ama malesef cinselliğin bir evlilikte her şeyin önünde olduğunu düşünüyorum. Sevgiliyken de öyleymiş o zamanlar hiç bahsi açılmaz mıydı sormamış mıydınız? Şu anki duruma acil çözüm bulunması şart tabi ama.
Bir ereksiyon bozukluğu vs. gibi rahatsızlıkları olabiliyor erkeklerin ama bundan aşırı suçluluk duydukları için açıklayamıyorlar, evlilikten önce keşke biraz cinsel deneyim yaşayabilseydiniz.Yorgunum sürekli beraber değiliz ondan gibi saçma şeyler söylerdi. Cahillik işte sevince insan görmezden geliyor bazen başta. Körlük resmen
Ereksiyon sorunu hiç yokBir ereksiyon bozukluğu vs. gibi rahatsızlıkları olabiliyor erkeklerin ama bundan aşırı suçluluk duydukları için açıklayamıyorlar, evlilikten önce keşke biraz cinsel deneyim yaşayabilseydiniz.
Yani çok düşündüm ama sorunun kaynağını hiç çözemedim sadece oral sex istediğinden de bahsetmişsiniz, bunun kadın için bir sex olmadığını ve gerçek hazzı vermediğini bilmesi gerek eşinizin, inanın bişey diyemedim.Ereksiyon sorunu hiç yok
Bende birşey diyemiyor ve düşünemiyorum. Berbat hissediyorum sadece. Allah düşmanıma yaşatmasın bu hisleriYani çok düşündüm ama sorunun kaynağını hiç çözemedim sadece oral sex istediğinden de bahsetmişsiniz, bunun kadın için bir sex olmadığını ve gerçek hazzı vermediğini bilmesi gerek eşinizin, inanın bişey diyemedim.
Siz de "Geçimlinin madalyasını görebilir miyim?" diye sorarsınız. 3 gün konuşurlar sonra herkes kendi işine gücüne hayatına döner. Sandığınız kadar umrunda değilsiniz kimsenin.Umarım işe yarar. 2. Kocayı boşayınca elalem bana geçimsiz diyecik
Hala sokakta kalacak ne yapayim evi birakayim diyorsun senin icin zerre cabalamayan bir adami dusunuyorsun bosver ne hali varsa gorsun belki akli basina gelir bu noktada o neyapat ne eder diye dusunme yani bi zahmetSokakta kalacak anasının babasının yanına gitmez. Evi ona bırakayım bir süre bari. Zaman veriyim başının çaresine bakana kadar. Sence?
Akrabalarımı verip madal leğen alıcamSiz de "Geçimlinin madalyasını görebilir miyim?" diye sorarsınız. 3 gün konuşurlar sonra herkes kendi işine gücüne hayatına döner. Sandığınız kadar umrunda değilsiniz kimsenin.
Bu zamanda ev tutmak yeni hayat kurmak zor. Kimsesi de yok. Vicdan işte ..Hala sokakta kalacak ne yapayim evi birakayim diyorsun senin icin zerre cabalamayan bir adami dusunuyorsun bosver ne hali varsa gorsun belki akli basina gelir bu noktada o neyapat ne eder diye dusunme yani bi zahmet
Severek çok yalvardı. Sevgi var ama çocuk sever gibi sadece şefkat. öpüyor yanaklarımdan filan ama o kadar
Bence biraz daha sabret yuva kurmak zordur yıkmak çok kolay. 1 saniye sonramizin garantisi yok o yüzden kendin neye inanıyorsan onu yapSeverek çok yalvardı. Sevgi var ama çocuk sever gibi sadece şefkat. öpüyor yanaklarımdan filan ama o kadar
Tedavi deniyecegiz bakalım. Gönülden isterse faydası olacağına inanıyorumBence biraz daha sabret yuva kurmak zordur yıkmak çok kolay. 1 saniye sonramizin garantisi yok o yüzden kendin neye inanıyorsan onu yap
O zaman adam olsun o.. istemeyi biliyor ama sen reglken. Tam çakal hiç merhamet etme sinir oldumBu zamanda ev tutmak yeni hayat kurmak zor. Kimsesi de yok. Vicdan işte ..
Tribini de alıp gitsin o zaman, sen boşayacaksın bu adamı, ev senin diye trip atmasının önemi olmamalı senin içinÖyle ama benim evim diye tribe giriyor en ufak kavgada. Yanlış anlaşılmak istemiyorum işte..
Çalışmıyor mu, bulur eşyalı küçük bir ev oturur. Bunu dert etmesi gereken sen değilsin. İstersen bir hafta kalabilirsin sonra git evden demelisin benceBu zamanda ev tutmak yeni hayat kurmak zor. Kimsesi de yok. Vicdan işte ..
MERHABALAR ÇOCUK YOK SANIRIM BENCE HİÇ YAPMAYIN AYNI SORUN BİZDE DE VARDI GENELLİKLE BENİM İSTEĞİM İLE OLUYORDU VE ÇOCUK YOLDU 4 YAŞINDA OĞLUM OLDUĞUNDAN BERİ HİÇ İLİŞKİYE GİRMEDİK VE SORUNLAR SIKINTILAR OLDU BOŞANMA İÇİN BİR GEREKÇEDİREvliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce