Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Yalandan gönüllü samimi değil

Vazgeçtim zaten. Çocuk olursa cinsel hayatı unuturum diye düşünmüştüm. Halbuki daha kötü patlak verecekti. Bakalım ne zaman boşanmaya gidecek sonumuz

Asla çocuk düşünmüyorum zaten artık. Ama tedaviyi sallayacağından eminim beni bir süre susturmak için kabul etti. İsteyerek olmadığı belli. Eş cinsel olduğunu düşünmüyorum ama anne figürü ile ilgili psikolojik sorunlardan kaynaklı gibi geliyor bana

Vazgeçtim zaten. Çocuk olursa cinsel hayatı unuturum diye düşünmüştüm. Halbuki daha kötü patlak verecekti. Bakalım ne zaman boşanmaya gidecek sonumuz

Anladığım kadarıyla haklı çıkmak için son bir şans veriyorsun, kendi iyiliğin için çok uzatma, 6 ayı bence geçme ki o fazla bile, hakkında hayırlısı olsun

Evliligin temeli cinsellik bence.cinsellik olmadiktan sonra yani herhangi bi saglik problemi olmadan eger baslayan evlilik hala bu sekilde devam ediyorsa bu evlilik evlilik değil kendinizi kandirmayin bence

Esinizin sertlesme problemi vs. Var mı bu durumlard isteksizlik yapabiliyor erkekte ilk 2 sayfayi okudum sadece sonraki sayfalari okumdaim yazdiysaniz gormediysem kusura bakmayin.

Esinizin sertlesme problemi vs. Var mı bu durumlard isteksizlik yapabiliyor erkekte ilk 2 sayfayi okudum sadece sonraki sayfalari okumdaim yazdiysaniz gormediysem kusura bakmayin.
Hiç öyle bir problemi yok. Afedersiniz sertleşme olduğu halde uzak duruyor hatta

Aynı dert bende de var canım. Normal gelmeye başladı artık bana. İlişkinin tüm heycanını yitirdi kendi elleriyle artık ne hali varsa görsün diyorum ben.

bir an evvel basının caresine bak canım benımde basımda bir okuz var 15 gunden evvel yanasmaz yanssada 3-5 dk iş biter fiş gider araki fişi bluasın anacım birde ben her türlü maymunlugu yaparım severım ederim gerekirse cinel fanteazi cünkü sevdim bu öküzü kendimi geri cekemeiyorum olan bana oluyor o ayda yılda bir foşş bolaıp kuruluyor p.. gibi kalıyon 6 yıldır cekiyom bir bırakabilsen hemen atıcam benden sana tavsiye yasın gec olmadan bir an evvel cocouk da yokken sakın cocouk olsun deme bin pişman olursun

Aynı dert bende de var canım. Normal gelmeye başladı artık bana. İlişkinin tüm heycanını yitirdi kendi elleriyle artık ne hali varsa görsün diyorum ben.
cocuk yoksa bak sende basının caresine valla ben bir terk debilsem anında gidicen hemde en uzaga gelde gönlüme anlat işte

Hiç öyle bir problemi yok. Afedersiniz sertleşme olduğu halde uzak duruyor hatta

cocuk yoksa bak sende basının caresine valla ben bir terk debilsem anında gidicen hemde en uzaga gelde gönlüme anlat işte
valla öyle olmuyo işte kime ne anlatcaksın.3 gündür ayrı yatıyorum.Bu arada eşim çok anlayışlı, kibar ve çevremdeki tüm kadınlar tarafından takdir edilir. Çok şanslı bulurlar beni ama gel gör ki dışı seni içi beni yakar.Kendime olan güvenimi kaybettim.

Kimseye bişey anlatmam gerek varmı hayatı sen yaşıyorsun kimse seninle yatağa girmiyo muftak yemek kocan ile yemek yemiyor ha birde bizim milletimizin vay diye vay böyle mis laflarına bakmayın sizin için hayatın size oynadığı rolü iyi bilin ve gerekiyorsa çekip gidin bakın size bunları diyorum yakın bir sorunda bende var benim cesaret im yok yuregim yok bırakıp gitmye fakat size çıkış inerim olur bilinki kimse sizin yerinize o rolü ustlenlip hayatınızı düzene sokmaz herşey sizin elinizde

Ben düzelir diye istemedim zaten oyalanırım bunları takmam umursamam belki diye. Görmezden gelip başka şeylerle oyaladım kendimi. Ama hata tabiki. Herseyin yeri ayrı hayatta
aynı hatayı ben yaptım.düzelir çocuk yapayım dedim.Şu an aşırı pişman ve mutsuzum...

Ayrıl sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…