• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

hata üstüne hata bir hata yapmış üstüne evlenip boşanmayı düşünüyo sevgili nederse herseye tamam.birşey yaptın bari arkasında dur yapılan hatalar zincirleme olmasın bari.ah ah söyleyeceğim çok sey varda neyse içimde kalsın benimde kızım var

düşüncelerinizi lütfen söyler misiniz bir anne gözünden.allah korusun kızınız benim durumumda olsa ne yapmasını isterdiniz ? ben anneme soramıyorum size sormak istiyorum eleştiriniz ağır olsa bile bilmek istiyorum lütfen :17:

yok açık konuşayım, bence senin hoşlandığın veya gözüne kestirdiğin birisi var ondan dolayı da sevgilinin önceden de aynıydı heralde hareketleri şimdi sana batar oldu uzaklaştın ve olayları nasıl düzeltebileceğini bilemiyorsun.
ne kadar kötü olursa olsun bir adam bir kadına böyle davranacak kocan değil bişeyin değil ayrılırsın ya ne olabilir ki, sen ayrılamıyorsun ama her anlattığın bu adamı kötüler nitelikte.
e sen bu adamı hiç sevmedin mi? aşık olmadın mı? zorla mı beraber oldu senle? severek girmedin mi koynuna? ki bir kere de olan birşey değil diyorsun. sonra ne değişti? bi düşün bence.

ne hoşlandığım nede gözüme kestirdiğim biri var aylardır başım önde geziyorum hiç bir erkekle muhatap olmuyorum.ha olamaz mıydı olabilirdi de söylediğiniz ihtimal bu hayatta herşey olabilir.evet kocam değil ama kocam gibi davranıyor ve ben onu çok severken izin vermişim böyle davranmasına anladığıma göre.severek oldu severken oldu.ama eskiden bu kadar bunaltmıyor sıkmıyordu beni.ya pazara markete gitmemek evden çıkmamak ne demek bir bayan için değil bir insan için bile hapisten farkı nedir sadece ailen yanında ama bir o kadar da uzağında.ne değişmiş anlatabilmişimdir umarım.

düşüncelerinizi lütfen söyler misiniz bir anne gözünden.allah korusun kızınız benim durumumda olsa ne yapmasını isterdiniz ? ben anneme soramıyorum size sormak istiyorum eleştiriniz ağır olsa bile bilmek istiyorum lütfen :17:

bidefa kızımı asla böyle bir durumda düşünmek istemiyorum
benim için namus, gurur, onur önde gider.beraber oldum evlenmem gerek düşüncesi asla olmaz
beni bırakır düşüncesine kapılıpta hiçbir erkeğin ayağının altına paspas olamam inan

bidefa kızımı asla böyle bir durumda düşünmek istemiyorum
benim için namus, gurur, onur önde gider.beraber oldum evlenmem gerek düşüncesi asla olmaz
beni bırakır düşüncesine kapılıpta hiçbir erkeğin ayağının altına paspas olamam inan

anladım teşekkür ederim düşüncenizi benimle açıkça paylaştığınız için.haklısınız hangi anne ister evladı böyle olsun.özür dilerim yanlış konuştum.

belki yanlış bilemiyorum ama bende olsam aynen senin gibi düşünürdüm
boşansam bile evlenmem gerek
neden
o zaman herkes bilecek kimseden saklama gereği duymayacaksın
kısıtlamalarınada karşı çıkmazdım belki ayarını ayarlamaya çalışabilirdim ama ayrılmazdım sanırım

belki yanlış bilemiyorum ama bende olsam aynen senin gibi düşünürdüm
boşansam bile evlenmem gerek
neden
o zaman herkes bilecek kimseden saklama gereği duymayacaksın
kısıtlamalarınada karşı çıkmazdım belki ayarını ayarlamaya çalışabilirdim ama ayrılmazdım sanırım

kaç yaşındasın bilmiyorum ama genelde herkes bu düşünceye karşı aslında cesareti olan birinin de böyle yapmaması gerekir bence.benim ne cesaretim ne de öz güvenim var.

kaç yaşındasın bilmiyorum ama genelde herkes bu düşünceye karşı aslında cesareti olan birinin de böyle yapmaması gerekir bence.benim ne cesaretim ne de öz güvenim var.

bence onunla alakası yok
ben bu şekilde söylerken şöyle düşündüm

sonuçta bu bir hata
sende hatanın sonuçlarını çekmek zorunda kalıyorsun
asıl bu cesaret ister bence
yoksa herkes yeni bir hayata bir şey olmamış gibi başlar
ama sen boşanacağını bile bile evlenme cesaretini gösterebiliyorsun
bunu herkes yapamaz

hani bazıları demiş ya namus çok önemli şöyle böyle
e senin içinde bi yerde önemliki o adamdan ayrılmıyorsun

bu ayrılmaman gerektiği anlamına gelmez sakın yanlış anlama
ama zor bir karar
ayrılırsanda bi çok kişiye yalan söylemek zorunda kalacaksın
en önemlisi eş adayına bile
bence senin bunlara cesaretin yok canım yani yalan söylemeye cesaretin yok

canım konunu okudum evlensem bile boşanırım falan diyorsun, bunu söylemek senin için şu an çok kolay ama ilişkini bitirecek cesaretin yoksa boşanacak cesareti de bulamazsın kendinde. Zaten seni şu an markete çıkartmayan insan boşanmana hayatta izin vermez, ailen tutucu oldugu için onlarda ayrı üzerine gelir. Şu an ayrılmak sadece senin elinde ama boşanmak maalesef ki sadece senin elinde degil.

Şu an bu kadar tutucu bi erkegin ilerde evlenince sana neler yapacagını bilemezsin, allah korusun neler görüyoruz şiddete kadar varmasın olaylar.

Ayrıca bakire degil diye seninle evlenmeyen bi erkek, evlenmiş boşanmış diye de evlenmez. Zihniyet degişmedikçe olayların degişmesi bi anlam ifade etmez. Önemli olan karşına çıkan insandır. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.

İstemedigin şeylerin karşısında dur, sevgiline hayır lafını kullanmaktan çekinme, başını egme, sevgilin utanmıyorsa sana karşı davranışlarından sen hiç utanma, sen ne kadar güçlü olursan ilişkin o kadar saglıklı ilerler bunu unutma. :34:

hastaydım biraz kusura bakmayın beklettim.herkes aşağı yukarı benzer şeyleri söylemiş.çok sevdim ben onu hiç birşeyi gözüm görmedi kulağım duymadı.ama zamanla bıktırdı artık.ben kendime bakmayı,süslenmeyi severdim çoğu bayan gibi yapma dedi yapmadım.hiç bir erkek arkadaşın olmayacak dedi tamam ama seninde bayan olmayacak dedim tmm dedi.ta ki bencillik yaptığını anladığım ana kadar.önce kabullenmek istemedim ama sonra bunun bir gerçek olduğunu farkettim.onun gözünde erkek hep üstün.birşey olunca ben erkeğim deyip çıkıyor.hadi onu geçtim ya kendisi yapınca birşey olmuyor suç olmuyor ben yapınca kıyamet kopuyor ve yaptığım şey en yakın kız arkadaşımla msjlaşıp ona haber vermemek.suça bakar mısınız.şimdi söyleyin bu sadece bir cinsellik pişmanlığı mı ? hayır değil...değerini bilmediği için kızıyorum ona ve en önemlisi bunu değerini bilmeyen biriyle paylaştığım için kızıyorum kendime.

adam cahilin bencilin teki. böyle erkeklerden nefret ediyorum. allah uzak etsin.

Senin aile yapını ve belki düşüncelerini biliyordur ve bu yüzden "zaten benim oldu artık ben nasıl istersem öyle davranır" diye düşünüyor. Bu korkunu ona yansıtıyorsun çünkü.. Ortada bu şekilde kalırım korkun var ve çocuğun her dediğine evet diyerek onada belli ediyorsun. Belki zor olcak ama bana kalırsa istersem giderim bağlılığım yok imajı ver sen bu çocuğa. Abartma ama en azından senin kölen değilim mesajını ver derim ben.. Bu arada ne kadardır birliktesiniz?

Benim kızım olacak. İleride böyle birşeyle karşı karşıya gelirse (Allah korusun yine de) kesinlikle bana anlatsın isterim. Önce kızarım hayal kırıklığına uğrarım belki ama evlilik öncesi cinsel ilişki yaşadığı için değil bunu yanlış kişiyle yaşadığı için. O kişiyle evlenmemesi için gerekli desteği veririm. Çok zor durumun ama inşallah çıkar yol bulursun. Senin durumunda olan çok insan var.

Ayrıca psikolojik destek alman gerektiğini düşünüyorum. Bu arada herkesin farklı çözümleri olabilir bu konuyla ilgili kendine en doğru geleni yapacaksın. Her kararın bir olumsuz yanı olacak. Bu doğal bir durum. Acı çekmek hayatın bir parçası. Cinsel ilişkiye girdim diye seni hiç haketmeyen biriyle evlenmek bence çok yanlış. Ama bu benim düşüncem tabi ki. Bence kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Bulunduğun yerde bir psikiyatriste ve psikologa görünmen senin için faydalı olacaktır.

arkadaşım kesinlikle evlenme..tamam hata yapmışsın ama yapacak bişi yok.ilerdee seni çok sevicek biri elbet çıkıcakk..dünyanın sonu felaketi olarakta düşünme bunu.tecavüze uğrayanlar,doğuştan zarı olmayanlar esnek olanlar var.tamm senle bir değil ama sonuçta giden şey aynı namuss bacak arasında değildir.keşke olmasaydı ama oldu diyede hayatını ziyan etmenin anlamı yok.he bu demek değilki hayatının ilerleyen dönemlerinde sevdiğin bir insanla ol demek değil..sanki olmamış gibi ol.hata yaptım ama bir daha yapmıcam de.ama ona katlanmak zorundada kalma..unutmaa bu senin hayatın..

ahh canım benim ne derlerse desinler sen istemişsin sevmişsin yapmışsın bunu bil. O sevgilinede bir şey borçlu değilsin sen ona sevdiğini ıspatladın. Onunla evlenmek zorundayım evleneceğim diye düşünme. Herkesin sorunları olabilir belki şuan aranız bozuktur oturup konuş sevgilinle toparlayın her şeyi. Ben bunları istemiyorum yapma daha da mutlu olalım de. Her şey senin elinde tatlım. Sakın kendini kaybetme! Ondan uzaklaşma. Birkaç ay her şeyi akışına bırak.

Senin aile yapını ve belki düşüncelerini biliyordur ve bu yüzden "zaten benim oldu artık ben nasıl istersem öyle davranır" diye düşünüyor. Bu korkunu ona yansıtıyorsun çünkü.. Ortada bu şekilde kalırım korkun var ve çocuğun her dediğine evet diyerek onada belli ediyorsun. Belki zor olcak ama bana kalırsa istersem giderim bağlılığım yok imajı ver sen bu çocuğa. Abartma ama en azından senin kölen değilim mesajını ver derim ben.. Bu arada ne kadardır birliktesiniz?

1 yılı geçkin.herşey öyle bir anda olmuyor yani ben bir anda yapamam işte onu.

ahh canım benim ne derlerse desinler sen istemişsin sevmişsin yapmışsın bunu bil. O sevgilinede bir şey borçlu değilsin sen ona sevdiğini ıspatladın. Onunla evlenmek zorundayım evleneceğim diye düşünme. Herkesin sorunları olabilir belki şuan aranız bozuktur oturup konuş sevgilinle toparlayın her şeyi. Ben bunları istemiyorum yapma daha da mutlu olalım de. Her şey senin elinde tatlım. Sakın kendini kaybetme! Ondan uzaklaşma. Birkaç ay her şeyi akışına bırak.

ya zamanında cinsellik dışındaki sorunlarımızı oturduk konuştum bir şekilde konu kapandı ama aynı tas aynı hamam.aylardır sabrediyorum aylardır doğru zamanı bekliyorum diyebilirim :5:

Ayrıca psikolojik destek alman gerektiğini düşünüyorum. Bu arada herkesin farklı çözümleri olabilir bu konuyla ilgili kendine en doğru geleni yapacaksın. Her kararın bir olumsuz yanı olacak. Bu doğal bir durum. Acı çekmek hayatın bir parçası. Cinsel ilişkiye girdim diye seni hiç haketmeyen biriyle evlenmek bence çok yanlış. Ama bu benim düşüncem tabi ki. Bence kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Bulunduğun yerde bir psikiyatriste ve psikologa görünmen senin için faydalı olacaktır.

teşekkür ederim düşünceleriniz için ama ben anneme anlatamam malesef :50:

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

Canım aynı hatayı bende senin yaşında yapmıştım sana tek tavsiyem eğer doğru insan olmadığını düşünüyorsan bırak korkma ben korktum bırakamadım fiziksel değil ama psikolojik çok darbe aldım şimdi 3 tane çocuğum var ama emin ol yaptığın hata eninde sonunda evliliği bitiriyor kağıt üstünde devam etsede ne isteesen sorabilirsin bana yardımcı olmaya çalışırım ve en önemlisi ailene güven (töreci aile deilse tabi)

Canım aynı hatayı bende senin yaşında yapmıştım sana tek tavsiyem eğer doğru insan olmadığını düşünüyorsan bırak korkma ben korktum bırakamadım fiziksel değil ama psikolojik çok darbe aldım şimdi 3 tane çocuğum var ama emin ol yaptığın hata eninde sonunda evliliği bitiriyor kağıt üstünde devam etsede ne isteesen sorabilirsin bana yardımcı olmaya çalışırım ve en önemlisi ailene güven (töreci aile deilse tabi)

hayır töreci değiller ama tutucular işte.allah yardımcınız olsun sizinde.insan ister istemez korkuyor

hayır töreci değiller ama tutucular işte.allah yardımcınız olsun sizinde.insan ister istemez korkuyor
Seni anlıyorum korkman çok doğal ama ömrünü hep başkasının istediği gibi geçiiremezsin ben denedim olmadı bi yerde mutlaka patlak verir fakat arkadaşına güveniyosan seni sevdiğine inanıyosan en azından konuş ve ona senin çantada keklik olmadığını hissettir ben bunu yaptığımda artık çok geçti şimdi bana karşı mükemmel ama öte gitsin yani hiç kıymeti yok

Back