• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

Evlenmeden önce ilişkiye girmek hata.
Hayır . Buna karşıyım ben arkadaş.
Yıkalım artık bu tabuları. Görmüyor musunuz erkeklerin kadınlara yaptıklarını ?
Yemedikleri halt yok. Kadınları sürekli eziyorlar.
Bunu bize yapmalarına neden izin veriyoruz? Ya bir parmakla bile bozulabilecek bir şey bu.
Bir kerelik bir şey . Evlenince , yapınca boşanmayacağının garantisi var mıydı ?
Ben son derece namusluyum, hayatımdaki adamdan başkasına kafamı kaldırıp da bakmam, anne olmak için son derece anaçım,saygılı,görgülüyüm , emek veriyorum.
Fakat adam benimle 2-3 damla pembe bir şeyim yok diye evlenmeyecek "beni sevmeyecek" ? öyle mi ?
Sevmesin. SEVMESİN !
Yıllardır bir tutturmuşlar zar da zar zar da zar. Hayyyyyyyyyyyyy ....................... bip bip. Diyesim gelmedi değil yine bak şuanda.
Mesela bazen dışarda gezen 50-60 yaşındaki teyzelere bakıyorum, "he teyze zarın yok senin noldu yaşayamadın mı sen?" diyorum içimden.
Ya yapmayın ALLAH aşkına. Niyet önemli.
Bak güzelim, erkek arkadaşından ayrıl. İnan bana değmez.
Bakire olan da evleniyor, bakire olmayan da.
Yarın bir gün eşin yüzüne vurursa ondan da ayrılırsın, o zaman da boşanmış olursun olsun nolacak ?
Şİmdi bu adamla evlenirsen boşanacağın bir gerçek. O zaman da boşanmış olacaksın.
Ama belki bu adamdan ayrılırsan, mutlu olduğun bir evlilik yapma şansın olur başkasıyla ?

Seni sen olduğun için sevecek bir erkek mutlaka vardır buna inan :)

Bunu bize yapmalarına neden izin veriyoruz? Ya bir parmakla bile bozulabilecek bir şey bu.
Bir kerelik bir şey . Evlenince , yapınca boşanmayacağının garantisi var mıydı ?
Ben son derece namusluyum, hayatımdaki adamdan başkasına kafamı kaldırıp da bakmam, anne olmak için son derece anaçım,saygılı,görgülüyüm , emek veriyorum.
Fakat adam benimle 2-3 damla pembe bir şeyim yok diye evlenmeyecek "beni sevmeyecek" ? öyle mi ?
Sevmesin. SEVMESİN !
Yıllardır bir tutturmuşlar zar da zar zar da zar. Hayyyyyyyyyyyyy ....................... bip bip. Diyesim gelmedi değil yine bak şuanda.
Mesela bazen dışarda gezen 50-60 yaşındaki teyzelere bakıyorum, "he teyze zarın yok senin noldu yaşayamadın mı sen?" diyorum içimden.
Yarın bir gün eşin yüzüne vurursa ondan da ayrılırsın, o zaman da boşanmış olursun olsun nolacak ?
Şİmdi bu adamla evlenirsen boşanacağın bir gerçek. O zaman da boşanmış olacaksın.
Ama belki bu adamdan ayrılırsan, mutlu olduğun bir evlilik yapma şansın olur başkasıyla ?

hay agzina saglik bacim. duydunmu konu sahibi kardes? ayni boyle yap.

şu an kendimi senin yerine koydumm... gerçekten de kötü bir durum.. yani ben olmuş olsaydım aileme asla söyleyemezdim... ne yapardım bilmiyorum ama söyleyemezdimm.. bence otur düşün yani bu adamla bir yolu yok mu anlaşmanın gerçekten işin içinden çıkamıyorsan bir ömür geçmez bilyorsun.. ve şunu da düşünmen gerek yarın misal evlendin ve olmadı boşandın... o zaman da sana evlenmiş boşanmış dul diyecekler ve gerçekten birini severken bile düşüneceksin hiç evlenmemiş bir adama aşık olduğnda senin arkandan konuşacaklar dul hiç evlenmemiş adamı bulmuşlar diyecekler ve karşındaki hiç utanmayacak mı.. yani daha yakın bir zamanda böyle bir olayla karşılaştım bunlar sadece duyduklarımdan bir kaçıydı....
sana tavsiyem gerçekten olmuyorsa zorlamanın bir kıymeti yok... sonuçta işin sonu ölüm değil yani ... ailen de anlat demiyorum... ama gerçekten birini seversen ki bence bunun için acele etme yani yaşın daha genç yine bir cahillik yapabilirsin... gerçekten birini seversen ona anlat başımdan zamanında böyle bir olay geçti ve bilmesi gerektiğini söyle...
yani ne kadar kabul eeder bilmiyorum ama belki gerçek aşk bunun önüne geçebilir.... aslında böyle birseyin açıklaması bile yok... allah herkesi korusun... ama işte seytan bu insanın aklına giriyor. ya da nefis önde geliyor... ama bir anlık zevk uğruna bir ömrün gidiyor....

neden biri de bana yazmıyor hergün giriyorum bakıyorum yok yok.. ağlamaktan yoruldum 7 ay oldu biri bişi desin nolur ilişki tam anlamıyla gerçeklemedi fakat yanlışlıkla zar 6 yönünde yırtıldı 2 gün doktora gittim korkudan evde bayıldım aileme bişi demem mümkün değil yapayalnızım hemen flep yöntemi yaptırdım ve evliliğe daha 3 5 yılım vardır ondan da ayrıldık. size sorum bu flep kesin kanıyor mu vajinama giriş olmadığı için içi dar olduğu için bişiler diyin yalvarıyorum

neden biri de bana yazmıyor hergün giriyorum bakıyorum yok yok.. ağlamaktan yoruldum 7 ay oldu biri bişi desin nolur ilişki tam anlamıyla gerçeklemedi fakat yanlışlıkla zar 6 yönünde yırtıldı 2 gün doktora gittim korkudan evde bayıldım aileme bişi demem mümkün değil yapayalnızım hemen flep yöntemi yaptırdım ve evliliğe daha 3 5 yılım vardır ondan da ayrıldık. size sorum bu flep kesin kanıyor mu vajinama giriş olmadığı için içi dar olduğu için bişiler diyin yalvarıyorum

canim neden bu kadar tedirginsin? daha var, hayat karsida. evlenecegin aday yok, yarin evlenmiyrsun... birde eger boyle korkun varsa, zaten elinden geleni yapmissin. kanar, merak etme. vajinan dar diyorsun, bekaret bundan belli oluyor zaten. ya zaten bakire olub kanamayanlar da var! henuz senin evlenmene daha var, neden rahatsizsin? keyfini sur, yasamana bak, hayatina kaldigin yerden devam et, bekaretle ilgili herseyi unut. gelecekte sev, sevil, gerekirse hakikati de soylersin. gerci ne oldu bilmiyorum ama korkacagin birseyin yokki! neden rahatsizsin, anlamadim. Birsey olmaz ya... allah iyiliyini versin :34:

önceden böyle düşünmüyordum ama bende evlilik öncesi cinselliğe karşıyım erkekleri tanıdıkça çevreden duydukça bazı şeyler değişiyor ve erkeklerin düşünce yapısı çok bozuk çoğu sadece seni kullanmak istiyor eğer ciddi olsa basar nikahı herkese duyurur aşkını da sözünü de, aşk masallarına, hikayelerine kanmayın kızlar hepsi yalan ve gerçek olamayacak kadar sahte. Hiç kimse içinde başkası ne der diye de hayatınızı zindan etmeyin bir kere yaşıyorsun, eğer yaptıklarını bir hata olarak görüyorsan hatalarınla yüzleşmeyi bilmeli ve kendin için yaşamalı kendini sevmelisin her şeyden önce. Bu insanla beraber oldum onunla evlenmek zorundayım şimdi gibi düşüncelere girmeyin cesur olun ayaklarınız üstünde durun..

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

toplum baskısı ve aıle baskısından boyle dusunyorsun. ben 23 yasımda boyle bir ilişki yaşadım. korkmadım. Amma farklı olarak, karşımdakınden nefret etmeme ragmen asla boyle birşey demedı. bu birlikte oldugun kişinin karakteriyle ilgili.

çok zor durum olsada sakaldığıız herneyse enınde sonunda akrşımıza cıkıyor. Bunu ailene veya guvendıgın bırısıne söylemelısın. yaşadığımız şeyler aslında bizim kararsızlığımızdır. söyle gitsin. söylemedığınde acı cekersın ve daha fazla acılarda olabılır.

boyle bir adamla bırlıkteydım sonra ondan nefret ettım farklı dunyaların ınsanıydım sankı. evlenınce dum farklar kayboldu. sımdı o ıyı bır baba ve onemlısı mukemmel bir eş.

saygıyla

bak cicim hani şu zar zar diye tutturan ama kendi bakir olmayan şu heriflere karşı yapılabilicek en doğru hareket, ömür boyu onları yalanla süren bir evlilik yaşatmak; zar diktirmek. ayrıl o çocuktan ve evlilik kapılarını kapama sakın kendine. gelecekte tanışacağın eş adayın baktın ki illa zar zar diye tutturuyor, bakire olmadığını bile söylemezsin diktirirsin. finish!

bu tarz başlıklar ve konular artık gerçekten can sıkmaya başladı.
arkadaşım sizi 3-5 damla kan için sevecekse bir adam hiç sevmesin. kendinizi erkeklerin karşısında bu kadar küçültmeyin. sen o an öyle hissetmişsindir ve beraber olmuşsundur bu sadece ama sadece "seni" ilgilendirir. kadınlar bu konuda bu kadar bilinçsiz olursa, bu kadar ezdirirse kendini erkekler daha çok insan dışı davranmaya devam eder.
güzelim bak bir adam seni olduğun gibi, değiştirmeye çalışmadan sevip kabulleniyorsa seviyordur aksi durumda kaç o adamdan :34:

bak cicim hani şu zar zar diye tutturan ama kendi bakir olmayan şu heriflere karşı yapılabilicek en doğru hareket, ömür boyu onları yalanla süren bir evlilik yaşatmak; zar diktirmek. ayrıl o çocuktan ve evlilik kapılarını kapama sakın kendine. gelecekte tanışacağın eş adayın baktın ki illa zar zar diye tutturuyor, bakire olmadığını bile söylemezsin diktirirsin. finish!

Ee o insandan farkın ne kaldı ? Kadınlık onuru gururu nere de erkekler bu yüzden işte bakire olmayanlara güvenmiyor ama tam terside var kabul edenler olaya neden bu şekilde bakmıyorsunuz ?

O zihniyetdeki bir insan ile ömür boyu yaşamak ee evlilik dediğin bu mu ? Bu zihniyet yüzünden bu haldeyiz ama hak ediyoruz diyorum artık sizin gibi nasılsa diktiririm diyenler yüzünden.

Ee o insandan farkın ne kaldı ? Kadınlık onuru gururu nere de erkekler bu yüzden işte bakire olmayanlara güvenmiyor ama tam terside var kabul edenler olaya neden bu şekilde bakmıyorsunuz ?

O zihniyetdeki bir insan ile ömür boyu yaşamak ee evlilik dediğin bu mu ? Bu zihniyet yüzünden bu haldeyiz ama hak ediyoruz diyorum artık sizin gibi nasılsa diktiririm diyenler yüzünden.

takılıyordum. mesele illa ki eş bulamama korkusuysa eğer, dediğim gibi yapar arkadaş kafası rahat eder. ama doğru bi adamla evlilik yapmış olmaz maalesef.

takılıyordum. mesele illa ki eş bulamama korkusuysa eğer, dediğim gibi yapar arkadaş kafası rahat eder. ama doğru bi adamla evlilik yapmış olmaz maalesef.

Takıldığınızı algılayamadım kusuruma bakmayın lütfen ama doğru öneri bu değil. Yaşamak istedi sonuçta yaşadı pişman ise tekrar etmez ve bu şekilde akıl vermekte bana göre yanlış aman evleneyim gitsin işte mantığı ile yapılan evlilik ne kadar doğru olur ki ? Bu yüzden biz bu haldeyiz ve ben kadınların ezildiğine değil kendini ezdiğine, bu gibi yalanlar ile güya sivri zekalılık ettiğine inanan biriyim.

toplum baskısı ve aıle baskısından boyle dusunyorsun. ben 23 yasımda boyle bir ilişki yaşadım. korkmadım. Amma farklı olarak, karşımdakınden nefret etmeme ragmen asla boyle birşey demedı. bu birlikte oldugun kişinin karakteriyle ilgili.

çok zor durum olsada sakaldığıız herneyse enınde sonunda akrşımıza cıkıyor. Bunu ailene veya guvendıgın bırısıne söylemelısın. yaşadığımız şeyler aslında bizim kararsızlığımızdır. söyle gitsin. söylemedığınde acı cekersın ve daha fazla acılarda olabılır.

boyle bir adamla bırlıkteydım sonra ondan nefret ettım farklı dunyaların ınsanıydım sankı. evlenınce dum farklar kayboldu. sımdı o ıyı bır baba ve onemlısı mukemmel bir eş.

saygıyla

Nerelisin sen?:51:

bu tarz başlıklar ve konular artık gerçekten can sıkmaya başladı.
arkadaşım sizi 3-5 damla kan için sevecekse bir adam hiç sevmesin. kendinizi erkeklerin karşısında bu kadar küçültmeyin. sen o an öyle hissetmişsindir ve beraber olmuşsundur bu sadece ama sadece "seni" ilgilendirir. kadınlar bu konuda bu kadar bilinçsiz olursa, bu kadar ezdirirse kendini erkekler daha çok insan dışı davranmaya devam eder.
güzelim bak bir adam seni olduğun gibi, değiştirmeye çalışmadan sevip kabulleniyorsa seviyordur aksi durumda kaç o adamdan :34:

teprıkler dusuncelerınıze katılıyorum

Cevrenizin tepkisinden insanların sizin hakkınızda ne düşünceginden korkuyosunuz sanırım bu yüzden de hala o adama hayır diyemiyosunuz. Kendimi sizin yerinize koyuyorumda evet haklısınız bende ne yapacağımı bilemezdim ama bence annenize soylemeyin onu cok uzersiniz. Iliskinizi düzeltmeye çalışın yok eğer olmuyorsa ayrılın herseyin elbette bi caresi bulunur yoluna girer

Sevmesin. SEVMESİN !

kaç yaşındasın sen?

Back