• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

hahahah..ayy cok güldüm oylede kalsın...arkadaşlık başlangıcı olsun dıyelım:)

bazen ıstemedende olsa karşı tarafı uzebılırız..uzerkende karşı taraf uzuldu dıye bakmaz, bız uzulduk dıye bakar arkasını ararız neyse..bazı arkadaşlarım yorumlarıma alınmış...kastım ıncıtmek degıl konuya cevap vermektı..ıstemeden bır hatamız olduysa affola:)

Hayatta gerçekten bir ölüme çağre yok o yüzden bu kadar dert etmemeli bence artık geçmişi unutup geleceğe bakmalısın. Seni zaten sadece bakire olduğun için isteyecek biri ile mutlu olamazsın. Kendi ayaklarının üstünde durman gerekiyor.

Bazi yorumlari okuyorumda sinir oluyorum bu devirde nasil bu kadar örümcek kafali olabiliyorlar anlamiyorum bak ablam yasin henuz küçük bi hatada yapmissin ama bence hata üstüne hata yapma heleki seni tehdit eder gibi konusuyorsa o gerizekaliya kesinlikle ödün verme ve kimseye seni degistirme firsati verme adin cikacakmis millet konusucakmis onada tabiki hos bisey deyil yasadigin fakat iyi olan bisey varki hatanin ve yanlış yaptiginin farkina varmissin ailene gelince tabiki bu olayi hos karsilamicaklar fakat sonucta sen onlarin evladisini et tirnaktan ayrilmaz tabiki hayal kirikliklari yasicaklar ama evlat ne atabilirsin nede satabilirsin ayrilmaya karar verdiginde ise seni sen oldugun icin seven biriyle evlen ve bence gercekten seven insan kizligi sorun ediceni sanmiyorum ama yinede allah yardimcin olsun en cokta ailenle konusmaya karar verdiginde

2 ay gecmis konu acilali ama yine de yorum yapmak isterim. Ailenin bunu ogrenmesine ne gerek var anlayamadim. Eger iliskiyi bitirnek istiyorsan bitirirsin birine hesap vermene gerek yok. Birlikte oldun diye gitmeyen sana zarar veren bi iliskiyi surduremezsin. Onemli olan sevgilini sevip sevmedigin. Ayrilamamanin nedeni seviyor olman olmali yoksa sana dayatilan seylerle hayatini sevmedigin biriyle zindana ceviremen buyuk sacmalik. Pismanlik duyacagin sey o kisinin yanlis kisi oldugunu gormen olmali, baska bi sey degil. Evlenip ayrilmak diyosun ama bir yuva kurup yikmak ne kadar zor bi sey farkinda degilsin herhalde. Sakin olup kafani toplamaya calis, kendini hicbi sey icib zorlama.

Böyle düşünerek sen kendi kendini değersizleştirmiş-sin zaten gözünde.
Cinsellik iğrenç bir şey değildir.Demek ki birlikte olduğun kişiyi yeterince sevmiyorsun ki böyle hissetmişsin.
Her şeyin bir bedeli vardır, madem bunu yaptın sorumluluğunu da almasını bilmelisin.Ayrıca rica ediyorum böyle hassas ve kapsamlı konular hakkında genelleme yapıp olayı basite indirgeme.Derdin bakirelikse eğer gider diktirirsin olur biter...

yani çevren bunu kaldırmayacak bi çevre? yaşın da küçükmüş...neden böle bi yola girdin ki..insanoğlu kendini ne kadar zor durumlara düşürüyor..
ben başka bi alternatif düşünemezdim.çünkü bu duyulsa avami tabirle adım çıkar diye korkardım.ailem çok yıpranırdı..bu şekilde de kötü oacak senin için..bundan ayrılsan ilerde başka birine aşık olsan bunu açıklamak zorunda kalacaksın.belki o bunu kabul etmicek falan filan..
ilişkini güzelleştirmeye çalış bence ayrılma

Eğerki cinselliği isteyerek yaşadı isen kendini suçlu hissetme, güçlü ol, ne istediğine karar ver, eğerki seni sen olmaktan çıkarıyor ise ayrıl o kişiden. Elbet karşına seni sen olarak kabul edecek birileri çıkacaktır buna emin ol, gelecekte yaşayacağın ilişkilerin dede cinselliğini kendine sakla iş evlenme boyutuna gelirse karşındakine durumun hakkında açık ol olamam, ailem cevrem vs. dersen de bu iş biraz paraya bakar uzman bir hekime gidip kızlık zarını diktirebilirsin.. Bir-iki aylık bir iyileşme süreci var ama senin günlük yaşantını etkilemiyor eskisi gibi oluyor.. Ama ben olsam bu yolu seçmezdim , bu herşeyden önce kendini kandırmak olur çünkü..

Back