• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

nasıl yani beni aldatıyor olma olasılığımı ? sanmıyorum çünkü herşeyi elimin altında tüm çevresi beni tanıyor ha belki başkasını sevme hoşlanma durumu bir ihtimal olabilir.ama başkasıyla görüşme olasılığının olmadığından eminim.yaptığım hata konusuna gelince kesinlikle haklısın

yok açık konuşayım, bence senin hoşlandığın veya gözüne kestirdiğin birisi var ondan dolayı da sevgilinin önceden de aynıydı heralde hareketleri şimdi sana batar oldu uzaklaştın ve olayları nasıl düzeltebileceğini bilemiyorsun.
ne kadar kötü olursa olsun bir adam bir kadına böyle davranacak kocan değil bişeyin değil ayrılırsın ya ne olabilir ki, sen ayrılamıyorsun ama her anlattığın bu adamı kötüler nitelikte.
e sen bu adamı hiç sevmedin mi? aşık olmadın mı? zorla mı beraber oldu senle? severek girmedin mi koynuna? ki bir kere de olan birşey değil diyorsun. sonra ne değişti? bi düşün bence.

Canım cinsellik gayet doğaldır ailen ve çevren buna müsait olmasa bile sen kaldırabileceksen tabi ki zamanında isteyerek birlikte olmuşsun sonra devam da etmişsin. Bu senin seçimin tercihindi ve kötü bir şey değil kötü olan kendini ona hala köle olarak görmen cinsellik olması seni ona köle yapmaz onuda sana olmuyorsa yollarınızı ayırırsınız.

Gerçi ben pek samimi de bulmadım seni kendince bir yol yaratmışsın bu durumu temizlemek gibi oda sana en mantıklısı evlenir boşanırım dul derler neden kız değilsin diye sormazlar diye zira yaptığının mantıksız olduğunu sende farkındasın bir nevi de günah çıkarmaya çalışır gibi halin var.

Yaşın 19, onun ki 20 henüz çocuksunuz, sevişebilme kapasitesi yetişkinliğin göstergesi değil

İnsan o yaşlarda sürekli değişiyor, sevgilin şu an erkeklik raconu üzerine ihtisas yapıyor ki bu geçici bir durum, zamanla nasıl davranması gerektiğini çözecektir.

Lakin dedim ya sizin yaşlarınızda sürekli değişir insan, ilişkini biraz beklemede tutup kendini yokla, bana sıkılmışsın gibi geldi. Hemen acele davranıp ailene açılma önce bir önüne bak.

Kendini kötü hissetmeni anlıyorum ancak senin anlaman gereken bir şey var kötü ya da ahlaksız değilsin. Bizim toplumumuzda zor bir konu bu kabul ediyorum ama dünyanın sonu değil. Ayaklarının üzerine bastığın ve kendini ezdirmeyeceğin bir hayat için çalış. Bir ilişki yaşamış olmak dünyanın sonu değil. Yaşadığın şeyin arkasında dur ve paniklemeden ne yapmak istediğine karar ver.

Sen pişman falan değilsin.Eğer bu bir hataysa bir kez yapılır.:34:

Adam her istediğinde tamam diyormuşsun.Yani zorla olan bir şey değil.:23::ssz::ssz:

Samimi değilsin söylediklerinde yani.O yüzden problem yok.:3:

19 yaşında cinselliği yaşamış belkide alışmış birinin ondan vazgeçebileceğini sanmıyorum bu da bir çeşit tiryakilik ya da bağımlılk...

Cinselliği istediğin gibi yaşa tarzında yazılar yazanlar olmuş okuyunca şaşırmadım değil.Tercih meselesi tabi ama ilk dokunduğun insanın eşin olması rahatlığı çok başka bana kalırsa.
Artık insanlar bir rahat bir geniş(bu bir eleştiri değildir sadece fikrimi belirtiyorum) evlenmeden önce istediği kişiyle birlikte oluyorlar.Ve bu da bir ihtiyaç diyorlar.Yemek içmek de ihtiyaç ama bunu çalışıp kendi kazandığımız helal parayla gideriyoruz.Aynı şey bence.
Bir de şu var:"Beni alan p... sanki çok mu namuslu" Ulan onun namusu onu ilgilendirir.Geç bunları.
İnsanlar neden mutsuz günümüzde.Çünkü manevi olarak zayıfız.Vicdanımızı rahatsız edecek şeyler yapıyoruz.Sonra duymamak için kulaklarımızı tıkıyoruz.Ama öyle tıkıyoruz ki kulaklarımızı gerçekleri de duyamaz oluyoruz.
Olayın dini boyutu zaten malum söylemeye gerek ile yok.
Bunları genç arkadaşlar için yazdım.Aklından geçiren varsa belki düşünmesine vesile olur diyerek ve haddim olmayarak.

Yazıyı yazan arkadaşıma da ne olursa olsun dürüst olmasını öneririm.Eğer o kişiyle mutsuz olacaksan devam etme.Çünkü bu hata üstüne hata yapmak olur.Evlenip boşanmak inan sandığın kadar kolay değil.Yanlış bi ilişkiye yanlışlarını her geçen gün katlayarak devam etme.Sabret ve seni geçmişinle doğrunla yanlışınla kabul edecek "o kişiyi" bekle.Mutlaka karşılaşacaksn.Ama ondan gerçekleri asla gizleme bana kalırsa.Herkes hata yapar keşke olmasaymış.Ama ben namusluyum ya nasıl böyle bişey yaparsın tü kaka diyenleri de anlayamıyorum.Kardeşim sen hiç mi hata yapmadın derler adama.Ayrıca Allah ayıbımızı yüzümüze vurmuyor sen kimsin?

Tekrar söylüyorum arkadaşım sakın ama sakın mutsuzsan onunla devam etme.Tövbe et.Bir daha da bu hatayı tekrarlama.Ve doğru insanı bekle.

Cinselliği istediğin gibi yaşa tarzında yazılar yazanlar olmuş okuyunca şaşırmadım değil.Tercih meselesi tabi ama ilk dokunduğun insanın eşin olması rahatlığı çok başka bana kalırsa.
Artık insanlar bir rahat bir geniş(bu bir eleştiri değildir sadece fikrimi belirtiyorum) evlenmeden önce istediği kişiyle birlikte oluyorlar.Ve bu da bir ihtiyaç diyorlar.Yemek içmek de ihtiyaç ama bunu çalışıp kendi kazandığımız helal parayla gideriyoruz.Aynı şey bence.
Bir de şu var:"Beni alan p... sanki çok mu namuslu" Ulan onun namusu onu ilgilendirir.Geç bunları.
İnsanlar neden mutsuz günümüzde.Çünkü manevi olarak zayıfız.Vicdanımızı rahatsız edecek şeyler yapıyoruz.Sonra duymamak için kulaklarımızı tıkıyoruz.Ama öyle tıkıyoruz ki kulaklarımızı gerçekleri de duyamaz oluyoruz.
Olayın dini boyutu zaten malum söylemeye gerek ile yok.
Bunları genç arkadaşlar için yazdım.Aklından geçiren varsa belki düşünmesine vesile olur diyerek ve haddim olmayarak.

Yazıyı yazan arkadaşıma da ne olursa olsun dürüst olmasını öneririm.Eğer o kişiyle mutsuz olacaksan devam etme.Çünkü bu hata üstüne hata yapmak olur.Evlenip boşanmak inan sandığın kadar kolay değil.Yanlış bi ilişkiye yanlışlarını her geçen gün katlayarak devam etme.Sabret ve seni geçmişinle doğrunla yanlışınla kabul edecek "o kişiyi" bekle.Mutlaka karşılaşacaksn.Ama ondan gerçekleri asla gizleme bana kalırsa.Herkes hata yapar keşke olmasaymış.Ama ben namusluyum ya nasıl böyle bişey yaparsın tü kaka diyenleri de anlayamıyorum.Kardeşim sen hiç mi hata yapmadın derler adama.Ayrıca Allah ayıbımızı yüzümüze vurmuyor sen kimsin?

Tekrar söylüyorum arkadaşım sakın ama sakın mutsuzsan onunla devam etme.Tövbe et.Bir daha da bu hatayı tekrarlama.Ve doğru insanı bekle.

Ahlak,namus, maneviyat gibi çook geniş ve önemli kavramaları sadece kadınların iki bacağının arasında bilen,zanneden bir toplumdan ne bekleyebiliriz ki... :ssz:

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

Yaşadığımız toplumda ne yazık ki çok çarpık bir namus anlayışı var. Namus denilen şey senin bekaretin değil beyninde olup biten bir şeydir. Sen birini sevmişsin, ve onunla özel bir şey paylaşmışsın. Bunda iğrenç veya kötü olan bir şey yok. Burda olumsuz yorum yapan bayanların bir şeyi idrak etmesi lazım bence. Bir kadının sevdiği erkekle cinsel anlamda bir şeyler yaşaması "ayıp" değildir. Kişinin kendi tercihidir. Bunu eleştirmek de üçüncü şahıslara düşmez. Siz öyle düşünüyorsanız yapmazsınız olur biter. Ama bazı yorumları fazla acımasız buldum. Kimse diğerinin hayatına karışma lüksüne sahip değil.
Arkadaşım sana gelince... Neden biriine bi açıklama yapman gerektiğini düşünüyorsun ki? Yaşadığın şeyin arkasında dur, ailene de anlatmak durumunda değilsin madem tutucular. Yaptığın şeyden pişmansan bir daha yapmazsın olur biter. Sırf bu yüzden hayatının en güzel dönemlerini sevmediğin seni rahatsız eden biriyle geçirip bir de üstüne onunla evlenecek misin? Ben de 23 yaşındayım aynı jenerasyondan sayılırız. Üniversite okuyan bir genç hanımsın, toplumun seni yargılamasından korkma bu kadar. Eğer seni bununla yargılayacak, bu yaşadıkların yüzünden senin için kötü düşünen insanlar varsa onlardan da uzak dur. Zarar verirler sana bu tip insanlar.

dıktır baska care yok

Yok artık demek istiyorum şu noktada. Kadının en büyük değeri o et parçası mıdır yani sizce? Başka çare yokmuş... Vah vah... Üzülüyorum gerçekten kadınlarımızın bu düşünce yapısına ya. Onu o et parçası için değerli görecek adamlardan uzak dursun zaten. Yeni çıktı bu diktirme falan da arkadaş nereye gidiyoruz...

o yazdığımdan bunu anladıysanız bişey diyemiyorum

Ben de yazdığıma bu tepkiyi veriyorsanız bir şey demiyorum :37:

Söylediklerinize saygı duymakla ve kısmen katılmakla birlikte,toplumun ahlaki ve manevi çöküşünün (bana göre) gerçek nedenine vurgu yapmak istedim o kadar... :ssz:

Bakis acini degistir. Kisinin degerlerine cok ters dusen birsey vardir, onu yapinca pisman olabilir ama pismanlik fayda etmez.
Bosver olan olmus, bir hata yaptin diye, hatalari pesi pesine sakin yapayim deme. Ne olmus cinsel birliktelik yasadiysan? Bunu bu kadar buyuk mesele haline getiren toplulumuza kiziyorum ben sahsen. Bazi seyler anliktir, duygularla birseyler yasanilir, ama bu evlenmeden olmamali mantigi oyle bir yer etmis ki toplumumuzda, zavalli gencecik kizlarimiz senin gibi ya istemedigi evlilikler yapiyor, ya bunalima depresyonaa giriyor, ya kendini asagilik goruyor, ya da daha ileri gidip intihara surukleniyor. Cinsellik hayatin normal bir parcasi. Biz turk toplumu olarak evliligi sart kosuyoruz ama kimsenin haddine degildir aslinda senin kendi vucudunla ne yapacagina karismak. Gercekten hayatta kim kiminle ne zaman sevismis muhabbetinden cok daha onemli seyler var. Sen birey olarak kendi kendine yetebilmeye calis. Kendi ayaklarinin ustunde durmaya calis. Okuyorsan okulunu bitir. Takilma boyle seylere..

Ha bu arada, ilk opustugumde 18-19 yaslarindaydim. Ve kendimi resmen kirlenmis gibi hissetmistim, annemin yuzune bakamiyordum. Simdi dusununce cok komik geliyor. Bazi seyler tamamen insanin beynindedir. Beynini hur birak..

Bir hata yaptın diye peşi sıra hatalarla mı yaşayacaksın.. Sakın ola evlenmeyi düşünme.. :20:

Yapmasaydın iyiydi ama oldu diye dünyanın sonu değil ya. Aslında bu bunu sana karşı kullanmasına sen izin veriyorsun canım. Bu kadar özel değerli triplerine girersen zayıf noktan olduğu için bunu sömürür. Sıradan bir şeymiş gibi yaklaş(en azından ona karşı) kendini çaresiz hissetme.. O zaman bunu sana karşı tehdit unsuru olarak kullanamaz. Bir kaç deneme yapar,üzerine gelir ama sabret,dik dur pes edecektir... :ssz:

Sen kendine saygı duymazsan,karşındaki hiç duymaz.İnan böyle. Lütfen kendini ezdirme... Bir daha asla ilişki yaşama! Bir kere yapmış olman her zaman yapacağın anlamına gelmez.. Sakın eline başka koz verme... :31:

Unutma, hiçbir şey senden daha değerli değil! dandik 2mmlik zar hiiiçççç değil! :34:

bu yoruma kesinlikle katılıyorum, sen ona umursamıyomuşsun gibi davran ki kullanmasın. daha küçüksün, sana bu şekilde bile o kadar çok değer verecek insan var ki, seninle hem birlikte olup hem pislik yapan o çocukla artık işin olmasın.

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

bir dakika ilerde boşanacağanı düşündüğün adamla birlikte olmak saçma değil mi ? .

Olan olmuş. Yaptıysan yaptığın şeyin arkasında dur.
Sen onla ilişki yaşadın diye, kulu kölesi olmak zorunda değilsin. Ayrılabilirsin :10:
Hiç de bişey olmaz.
Bir daha da evlenmeyi düşünmediğin ve sevmediğin insanla ilişki yaşamazsan iyi olur bence :ssz:

Olan olmuş. Yaptıysan yaptığın şeyin arkasında dur.
Sen onla ilişki yaşadın diye, kulu kölesi olmak zorunda değilsin. Ayrılabilirsin :10:
Hiç de bişey olmaz.
Bir daha da evlenmeyi düşünmediğin ve sevmediğin insanla ilişki yaşamazsan iyi olur bence :ssz:

ilişkiye girdinse kendin için yaptın bunu sonuçta. bence de yaptığının arkasında dur. ayrıca evlenmeden ilişki yaşayan tek insan sen değilsin ki sırf bu nedenle kimseye mecbur değilsin.

bence biran önce ayrıl o adamdan ve seni yüreğinle sevecek birini bul herşey yoluna girer sıkma hiç kendini
herşeyin bir çaresi bulunur bile bile mutsuzluğa adım atma

eger mutsuzsan kı oylesın belli devam etme bir an önce ayrıl sakın ona mecburum diye dusunme mutsuz bı ilişki evlilik ve boşanma olacagına bizim burda bi laf vardır kız adını dula cıkarma diye su an bu senin durumunu kimse bilmiyo bırak öyle kalsın daha cok kucuksun yaşanmıs ve pişmansın ders cıkar aynı hataları tekrarlama birgun seni herşeyinle sevecek biri cıkacak karşına emin ol

Dini açıdan kızın bir erkekle ilişkiye girmesinde kız ile erkek ayrımı yoktur. Sen ne kadar suçluysan erkekte o kadar suçludur. Bu toplumun sana dayatması olduğu için korkuyorsun ve kendini suçlu hissetmen toplumun hoş görmediği bir şeyi yapmandır. Ama bu suçun cezası o kişi ile evlenmek olmamalıdır. Zaten pişman olursun ve bir daha yapmayacağım der ve olayı bitirirsin. Bu olayı ailene anlatman sorun yaratacaksa kesinlikle anlatma. Sonuçta çoğu erkek bir gecelik ilişki yaşayor ve hayatına hiç pişman olmadan devam ediyor. Hayatına yeni hedefler koyup geleceğe umutla bakmalısın. Örneğin gelecek sene üniversitede şu bölümü okuyacağım ve şu şekilde hayatımı yaşayacağım gibi. Senin evde oturman ve küçük bir mahallede ve az olan bir insan cevresi seni daha fazla rahatsız edecektir. Okulu bitirdiğinde 24 yaşında olursun ki bu arada kendi ayaklarının üstüne basan ve geleceği birlikte yaşayacağın kişiyi bulacağın bir yaşantın olur.

eee bu kız nerede. yorumlar birikti henüz dönmedi.

hastaydım biraz kusura bakmayın beklettim.herkes aşağı yukarı benzer şeyleri söylemiş.çok sevdim ben onu hiç birşeyi gözüm görmedi kulağım duymadı.ama zamanla bıktırdı artık.ben kendime bakmayı,süslenmeyi severdim çoğu bayan gibi yapma dedi yapmadım.hiç bir erkek arkadaşın olmayacak dedi tamam ama seninde bayan olmayacak dedim tmm dedi.ta ki bencillik yaptığını anladığım ana kadar.önce kabullenmek istemedim ama sonra bunun bir gerçek olduğunu farkettim.onun gözünde erkek hep üstün.birşey olunca ben erkeğim deyip çıkıyor.hadi onu geçtim ya kendisi yapınca birşey olmuyor suç olmuyor ben yapınca kıyamet kopuyor ve yaptığım şey en yakın kız arkadaşımla msjlaşıp ona haber vermemek.suça bakar mısınız.şimdi söyleyin bu sadece bir cinsellik pişmanlığı mı ? hayır değil...değerini bilmediği için kızıyorum ona ve en önemlisi bunu değerini bilmeyen biriyle paylaştığım için kızıyorum kendime.

Back