• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

öncelikle yaş olarak küçük değilsin çünkü reşitsin aklı başındasın kimse seni kandırmadı karşılıklı ve isteyerek yaşadın ancak sen sorumluluk kabul etmek istemiyorsun ve iğrençlik olarak nitelendiriyorsun (belkide kkdan alacağın tepkiden korktuğun için böyle yazdın bilemiyorum)
yorumların hepsini okudum, diyorsunki bir msjında istediği zaman ilişkiye hayır diyemiyorum.. o zaman burda istekten çok senin cinsel ihtiyacın ön plana çıkıyor demektir.. yani yine erkek arkadaşın seni zorlamıyor,yine karşılıklı oluyor bişiler.. siz bu işi gayrimeşru evlilik babında sürdürdüğünüze göre dini olarak nikahınız var sanıyorum? aileniz dindar kesin ve erkek arkadaşınızda sizi eniştenizle günah diye görüştürmüyorsa dinen siz evlisiniz o zaman ki size her şekilde emirler yağdırıyor..

benim size tavsiyem diyanet.net mi neyse resmi web adresine bi sorun..

resmi nikahtan önce dini nikahın hükmü nedir?
resmi nikahtan boşanınca dini nikahtan da (dini nikahın önce olmasına rağmen) boşanabiliyormuyuz tarzı gibi soruları siz bi işin ehline sorun bence.

sen bu adamı niye çekiyorsun ki? sana gerçek yüzünü göstermiş ve bununda devamı gelecektir.. çünkü senin ona muhtaç olduğu izlenimini vermişsin ona. karşısında güçlü durmalısın.derslerine odaklan ve okulunu bir an önce bitir...

bir defa ilişki yaşadın diyede bundan sonraki erkek arkadaşlarınla ilişki yaşamak zorunda hissetme kendini.ve çıkacağın erkek arkadaşlarınada öncesinden bir ilişki yaşadığını söyleme ki seni zorlamasınlar sende kabul etme sakın!! bir şeyler ciddiyete varınca dersin benim önceden böle böle oldu kabul edersen olur,yok olmaz dersen hadi eyvallah dersin.

evleneceğin zaman da mümkünse yalan değil gerçeği söyle madem kandırmak istemiyorsun.

okulun bitince bir mesleğin olunca kendi ayaklarının üzerinde durunca yani. kendi özgüvenin daha çok yerine gelecek.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.. seni beden odaklı değil de bütün olarak görebilen bir sevgilin olsun ve evlenin insallah.

peki doğru insanı nasıl bulcam ve onun doğru insan olduğunu nasıl anlıycam ?[/QUOTE

doğru insan diye bir şey yoktur.her zaman önce kendine güveneceksin.önce sen her konuda anlaşıyor musun,on seviyor,tahammül edebiliyor musun,bunları tartacaksın.bir ilişkiye başladıktan sonra da onunla cinsel yada duygusal ne paylaşman gerektiğine sen karar vereceksin.herkes ya benimle sadece cinselliği yasar sonra cekip giderse diye bakıyor olaya,ya seninle cinselliği yaşamaz,evlenir de evlendikten sonrada başkalarıyla yaşarsa cinselliği,o zaman burada birde aldatıldım başlıkları acarsın.

öncelikle yaş olarak küçük değilsin çünkü reşitsin aklı başındasın kimse seni kandırmadı karşılıklı ve isteyerek yaşadın ancak sen sorumluluk kabul etmek istemiyorsun ve iğrençlik olarak nitelendiriyorsun (belkide kkdan alacağın tepkiden korktuğun için böyle yazdın bilemiyorum)
yorumların hepsini okudum, diyorsunki bir msjında istediği zaman ilişkiye hayır diyemiyorum.. o zaman burda istekten çok senin cinsel ihtiyacın ön plana çıkıyor demektir.. yani yine erkek arkadaşın seni zorlamıyor,yine karşılıklı oluyor bişiler.. siz bu işi gayrimeşru evlilik babında sürdürdüğünüze göre dini olarak nikahınız var sanıyorum? aileniz dindar kesin ve erkek arkadaşınızda sizi eniştenizle günah diye görüştürmüyorsa dinen siz evlisiniz o zaman ki size her şekilde emirler yağdırıyor..

benim size tavsiyem diyanet.net mi neyse resmi web adresine bi sorun..

resmi nikahtan önce dini nikahın hükmü nedir?
resmi nikahtan boşanınca dini nikahtan da (dini nikahın önce olmasına rağmen) boşanabiliyormuyuz tarzı gibi soruları siz bi işin ehline sorun bence.

sen bu adamı niye çekiyorsun ki? sana gerçek yüzünü göstermiş ve bununda devamı gelecektir.. çünkü senin ona muhtaç olduğu izlenimini vermişsin ona. karşısında güçlü durmalısın.derslerine odaklan ve okulunu bir an önce bitir...

bir defa ilişki yaşadın diyede bundan sonraki erkek arkadaşlarınla ilişki yaşamak zorunda hissetme kendini.ve çıkacağın erkek arkadaşlarınada öncesinden bir ilişki yaşadığını söyleme ki seni zorlamasınlar sende kabul etme sakın!! bir şeyler ciddiyete varınca dersin benim önceden böle böle oldu kabul edersen olur,yok olmaz dersen hadi eyvallah dersin.

evleneceğin zaman da mümkünse yalan değil gerçeği söyle madem kandırmak istemiyorsun.

okulun bitince bir mesleğin olunca kendi ayaklarının üzerinde durunca yani. kendi özgüvenin daha çok yerine gelecek.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.. seni beden odaklı değil de bütün olarak görebilen bir sevgilin olsun ve evlenin insallah.

yahu bu kendi hayatı kendi vercegi karar..diyanettin ile ne ilgisi var..şeriaat ülkesindemi yasıyoruz..

Son düzenleme:
haklısınız ama ben öyle bir anda ayrılabilecek cesarete sahip biri de değilim malesef :(

Sana zaten ayrıl demiyorum ki canım ama kendini ezdirme
Bitebileceğini de aklında bulundur
Evlenedebilirsiniz belki bilemem ama sen kendini buna bu kadar şartlarsan tabii korkarsın her istediğini yaparsın
O da bulmuş böyle bir kız sonuna kadar kullanır kredisini tabi ezer seni
Evlensen bile ezmeye devam eder
O yüzden sınırlarını belli et ki ezemesin ve sağlam bir ilişki oluşturabiliyor musunuz buna bak

bana kızanlar olucaktır mutlaka ama yazmadanda yapamadım.öncelıkle senın yasadıgın bir durum herkesn basına gelebilir zamanında sevmıssın karsı koyamamıssındır kesınlıkle kınamıyorum.ınsanız sonucta.kaç yasında olursanız olun bırazda mantıgımızla hareket etmelıyız o an normaldı sımdı yasın az daha ılerledı napıcam dıyosun aılem duyarsa dıyosun.ılerde evlendıgımde karsımdakını kandırmıcam dıyosun.butun bunların zorluklarını neden cekıyosun en basından ızın verdıgın için.dınımızce neden böyle bısey evlenmeden yasak konulmus neden zar konulmus bı dusunmek lazım.benım bır arkadasım var mahalleden kız cok sevdıgı cocukla bırlıkte olmustu.sonra cocuk bunu terk ettı. baska bırıyle cıktı kız. cıktıgı cocuga durumu anlattı.cocuk olsun bı hataydı dıye anlayısla karsıladı sevıyorum senı dedı kabul ettı.evlendıler evlendıkten sonra kız o kadar mutsuz oldugunu söyledıkı cocuk buna benden öncekı kısıylede böylemı yapıyodunuz. ondada böyle hıssedıyomuydun dıye kıskanclık mı olmamıs kıskanclık sonucu sıddetmı olmamıs.kızın aılesıde böyle durumlara karsıydı.sımdı arkadasımında bı kzı var ama cok pişman hep keske der.yanı sana tavsıyem turkler bu durumu kabullenmıs gıbı görunsede ıcten ıce kabullenemıyorlar.yabancı bırını bulmalısın suan cıktıgın kısıyı ıstemıyorsan yabancı uyruklularda bu önemlı degıl yada o kişiyle evlenıp ayrılıcaksn baska caren yok gıbı görunuyor.

Ben kimseye niye ilişkiye girdin falan demem çünkü haddime değil herkesin cinselliği yaşama ve bakış açısı farklıdır.Yalnız pişmanlık duyduğun halde hala hayır diyemiosan bence sende bu durumu kabul etmiş gibisin adam zaten hayatından memnun ne zaman istese oluo gibi asıl kısır döngüde burda başlıo ne zamana kadar böyle gidicek sen o ne derse yapcakmısın ,,Sen bu durumu değiştirmek istiosan en azından hatandan ders çıkartırdın çünkü o adamı sen doğru insan olarak kabul etmiosun yanılmıyorsam bunun tekrar olmasına izin vermezdin ve kendini o kişiden uzaklaştırır yeni bi hayat kurardın yani o adam olmadan hayatına devam eder okulunu okur kendi ayakları üzerinde dimdik duran bi kadın olursun ilerde de karşına inşallah anlayışlı biri çıkar bu durum sorun olmaz,,,Bence evlenmek sadece kendini kandırmak hayatını daha da karartmak olur yalnız tekrar diyorum sen pişmanım diyipte üstüne hala ilişkiye devam edip hatta cinsel ilişkiyede girersen bu adamın hiç umrunda olmaz bi gün seni terkedersede şaşırma derim yaşın daha 19 hemen de evlencek değilsn ya da adam senden ayrılırsa nolcak ? bence sen kendi ayaklarının üstünde dur bu durumu kimsenin kullanamasına izin verme sırf bu oldu diye o adamın dediği her şeyi yapmak zorunda olma fikrini aklından çıkar..

Son düzenleme:
Zavallim. Isin zor. "Bosver onu kendi ayaklarin ustunde dur" diyen cok olmus ama ben onlarin yanildigini dusunuyorum. O kadar kolay mi.
Erkekler basta cok kiskanc olabiliyor ama zamanla geciyor. Erkek arkadasin istedigi zaman ben istemiyorum demesini bil bence. Sonucta birbirinizi sevmissiniz. Seni seviyorsa beklemeyi bilsin. Seni cinsel yonden kullanmasin. Bence bunu onunla konus. Sabretsin. Aranizdaki sorunlari halletmeye calisin konusun. Soylemeden konusmadan sorunlar cozulmez. Ha degince arkadaslik ki sizinki ileri derece bitirilmez . Bazi esler evlenmeden once cok baski yapiyorlar ve kavga ediyorlar. Ama evlenince hersey degisiyor mukemmel evlilik oluyor.
Seviyorsan onu yola getirirsin, sevmiyorsan zaten cok uzatmanin anlami yoktur.

kadınlar erkeklere sunulmuş varlıklar değildir,0,2.el gibi durumları olsun.kadınlar insandır,sevgide cinsellik illa ki vardır.kimseye git önüne gelenle yat kalk,öyle bir hayat yasa demiyorum.ama ilişkinin gerekliliklerini yasadı diye toplumdan dışlanma korkusuyla,yanlış bir ilişkiye devam etmek,birilerinin de çıkıp bunun böyle olması gerektiğini soylemelerini yanlış buluyorum.eminim eşinizde 10 yılı sizin gibi ilişkiye girmeden geçirmiştir.???

siz herkesi çevreniz gibi zannediyorsunuz galiba :D eşim ve benim tercihlerim sizin ahlaksız ca anlattığınız dunyanın hayat tarznızın yargı konusu değil.. malesef dünya sizin bildiğinizin gördüğünüzn dışında karakterlerle, tercihlerle, ahlaklarla da dönebiliyor.. ben konuyu acan arkadaşı hıc bir şekılde yargılamadım, üstelık konuyu açma ahlakı oldukca guzel, pişman olmuş.... ben tamamen sizin görüşünüzü eleştirdim, kadınlar kullanılmamalı, kadınlar zar a bağlı yaşamamalı, vs.. ancak iş öyle sizin dediğiniz gibi yurumuyor malesef..

Son düzenleme:
senin mesajını okudum,gerisine bakamadım fazla bilmiyorum soruldumu ama sen bu erkeği seviyomusun? yani ilişkiniz ciddimi gidiyodu?
seni kısıtlamasının sebebi,ilişkiye girdiğiniz içindir. O da pişman ama senin başkasına gidebileceğini düşündüğü için böyle kısıtlıyor:34:

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

Sen pişman falan değilsin.Eğer bu bir hataysa bir kez yapılır.:34:

Adam her istediğinde tamam diyormuşsun.Yani zorla olan bir şey değil.:23::ssz::ssz:

Samimi değilsin söylediklerinde yani.O yüzden problem yok.:3:

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(
neden bunları daha önce düşünmedin?şimdi seni parmağında oynatır bu sevgilin..

bu arada annene anlat denmiş..
öyle bir hata yapma derim.. boşu boşuna anneni aşırı derecede üzersin,bu yaptığın hatadan değilde, annene anlattığın için daha çok pişman olursun:34:

evet malesef devam ediyoruz ben sevgi rolü oynuyorum kendimi ona katlanmak zorunda hissettiğim için.ve ilişkiye girmek istediğinde hayır da diyemyrm doğal olarak.

1. için hata 2. için tercih derler fakat siz kendiniz söylemişsiniz yok diyemiyorum diye yani olay kendi isteğinizle de olmaya devam ediyor. Ne yapmış olursanız olun ne yaşamış olursanız olun her şeyin bir çaresi vardır siz onun kölesi değilsiniz ama istemiyor ayrılmakda istiyorsanız sınırlarınızı çizmelisiniz. Durum aynı devam ettiği sürece böyle korkulara endişelere girmenizin bi anlamı olmuyor malesef.

Bir kere ilişkiye girip hata etmişsiniz tamam da neden bunu tekrar ediyorsunuz neden her istediğinde birlikte oluyorsunuz çantada keklik gibi. Onun davranışlarından rahatsızlığınızı nedne dile getirmiyorsunuz ve ilki bir hataydı bunu tekrarlamak istemiyorum neden diyemiyorsunuz. İlişkiye girerek hata etmişsiniz evet ve yaşın daha 19 peki çocuğu yaşı kaç Allah bilir daha askerliği fila vardır bu arada bu kadar rahatsınız korunuyor musunuz ya hamile kalırsan bir de. Hata bile olsa cinsellik yaşamış olman onun karşısında eğilip bükülmene her dediğini kabul etmene neden olmamalı eğer bunu yaparsan artık benden vazgeçemez deyip daha çok otorite kurar üzerinde bunu ona yansıtmaman lazım suçluluk hissetsen bile. Ayrıca ilişki yaşamışsın ama artık sanırım sevmiyorsun evlilikle ilgili hiç konuştunuz mu planı nedir yani. Eğer sevmiyorsanız ve sizi değiştirdiğini düşünüyorsanız evlenmektense ayrılın çünkü boşanmak zannettiğiniz kadar kolay değil hele çocuk olursa karşı taraf istemezse boşanmayı. Bazıları çevre filan demiş ama yok eş bulamam yok beni almazlar diye hayatını heba etme hele bu yaşta .

Yapmayın ya Allah aşkına yapmayın. İnsanı şu hayattan soğutmayın. Bir kaç sayfa okudum herkes anlayışlı, yaşı küçük ben de üzüldüm. Allah yardım etsin dedim de kızım bir kere yaptın hata devamı. Şuna ben bunu yaptım, kendimi frenleyemedim devam ettim şimdi günah çıkarmak istiyorum desene. Sana abla tavsiyesi ne olursa olsun asla kimseye boyun eğme. Yapmışsın artık yapma. Sen böyle korkarsan o da her istediğini yaptırır, seni ortada bırakır gider. Aklını başına al, adamı terk et. Kimseye de hesap verme. Hiç olmamış gibi davran. Bu durumda olup anlaşıp evlenen bir sürü kız var artık. Pişmansan, devam etmezsen bu hataya Allah muhakkak bir kapı açar sana.

hata üstüne hata bir hata yapmış üstüne evlenip boşanmayı düşünüyo sevgili nederse herseye tamam.birşey yaptın bari arkasında dur yapılan hatalar zincirleme olmasın bari.ah ah söyleyeceğim çok sey varda neyse içimde kalsın benimde kızım var

siz herkesi çevreniz gibi zannediyorsunuz galiba :D eşim ve benim tercihlerim sizin ahlaksız ca anlattığınız dunyanın hayat tarznızın yargı konusu değil.. malesef dünya sizin bildiğinizin gördüğünüzn dışında karakterlerle, tercihlerle, ahlaklarla da dönebiliyor.. ben konuyu acan arkadaşı hıc bir şekılde yargılamadım, üstelık konuyu açma ahlakı oldukca guzel, pişman olmuş.... ben tamamen sizin görüşünüzü eleştirdim, kadınlar kullanılmamalı, kadınlar zar a bağlı yaşamamalı, vs.. ancak iş öyle sizin dediğiniz gibi yurumuyor malesef..

Sizin gibi dusunen kadinlar var oldugu surece helede anne olup ogullar yetistirdigi surece de isler oyle yurumez.haddinizi bilin bana ve yasam seklime yada dusuncelerime ahlaksiz diyemezssiniz

Back