• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

Kendinizi onunla evlenmek zorunda hissetmemelisiniz. Yaptığınız büyük bi yanlış ama gel gör ki hatasız da yaşanmıyor. Bana göre o da sizin korkunuzu kullanarak istediğini yaptırmaya çalışıyor. Ona muhtaç olmadığınızı gösterin ki sizi kullanmasın. Tabi muhtaç olmadığınıza önce kendiniz inanın. Ve sevgi saygı yoksa fazla uzatmayın. Uzadıkça size zarar verir.

Bu hatayi yapmis olman boyle bir firsat duskunune hayatini mahvettirecegin anlamına gelmez.güçlü olursan yaptigindan dolayı ona mecbur olmadigini o olmadan hayatına devam edebileceğini görürse ancak ozaman düzelebilir aksi durumda evlensen bile bu karakterde bi insan her firsatini bulduğu olayda seni ezer hayati zindan eder.20 yasinda bi insan zaten çocukluktan yeni cikmis hayati bilmeyen deneyim cahili olur elinde senide mahveder.bundan ayrilman karar olur durumunuda çok çok guvenmedigin hic bir erkeğe söyleme, kaderde bu olmuş dünyaya 1000 kez gelsen ayni sahne tekrar yaşanacak artik bunu düşünme hep ileri bakacaksin geçmiş bitti su an ve senin niyetine ve isteğine gore şekillenecek bi gelecek var.

dünyanın sonu değil. başkasıyla beraber olup, evlenen çok tanıdığım insan var. evlenmeden beraber olan çok biliyorum. hayatın mı kararsın yani şimdi bu yüzden? evlenme. evlilik ne demek, boşanırım diyorsun. dullara sanki iyi gözle bakılıyor. bunun için evlenilmez. sürdürmek istemiyorsan bitir. kimseye de bi açıklama yapman gerkemiyor. 18 yaşını geçmişsin, reşitsin. kendi bedenin kendi sorumluluğunda anneni dahi alakadar etmez bu durum. yoluna bak. seni sen olduğun için sevecek, kızlık zarı için değil, sevdiği değer verdiği için hayatına alacak ve seninle evlenecek doğru bir insan bulacağına eminim. 2013 yılındayız, tamamen mikroplardan korunalım diye orada bulunan bir zar gitti diye hayatını karartacak değilsin.

cnm bnmmm bnde 20 yasındayım unı ogrencısıyım. bende erkk arkadasımla bırlıkte oldum ınan pısman degılım sende olma kendını ezdırtme bu kadar hayat bızım hayatımız bak ne gzl unıdeyız meslegmz olcak :) bırde sunu solemek ısterım benım yaptıgım sey genelde erkk arkadasımla hep konusurum bırbırımıze neler ıstedıgımızı nelerın yanlıs oldugunu anlatırız. ortak nokta buluruz. sunu sormak ısterım 1. sen gercktn bu adamla yasamak ıstıyormusun ? 2.mutsuzsan neden bırakmıosn cnm bnm ? ılerde gayet gzl ınsanlarla tanısırsın ayrıl korkma senı seven erkk boylede sever

Sevgilin yaşı gereği erkeksi tavırlar içinde.Çünkü 20 yaşında.Çünkü çok küçük.Çünkü kendini kanıtlama çağında.Çünkü,senle cinsel ilişki yaşadığı için sen ona kesinlikle mecbursun,her istediğini yaptırabilir düşüncesinde.Ama yaşıtlarına göre geri kafalı.Senin çalışmanı anormal karşılayacak kadar geri kafalı.

Sen hiçbirşeye mecbur değilsin.Bazı yorumlarda ayy yanlış yaptın ayy ne olursa olsun onunla evlenmelisin diyen zihniyetlere de aldırma.Bugün bir kızlık zarı için kendini istemediğin şeyleri yapmaya zorlarsan,yarın daha büyük telafisi zor sıkıntılarla karşılaşırsın.

Olmasaymış iyi olurmuş.Ama olmuş.Kendini ahlaksızlıkla suçlama.Ahlaksızlık değil,gençlik hatası diyelim.Canım benim,kendini ona mecbur hissetme ve hissettirme.Birşey yaşadın ve bitti.Kimsenin kölesi değilsin.Hayatınla ilgili kararlar kendin al.Kendine güven.Kendini kirletilmiş hissetme.Bakire kızlar dünyanın en harika kızları değil.Tertemiz günahsız olan da onlar değil.Knedi mesleğini eline al,hayatını kur ve başın dik olsun.Sen de ki özgüveni görsün de,sevgilinde hayattan birşeyler öğrenmiş olur.Ve kimseyle güvenmediğin inanmadığın sürece böyle birşeyi yaşama.Toplum ne der kaygısını bırak.Senin yatak odan toplumun üstüne vazife değil.Ailen tutucuysa bu işten bahsetmen hoş olmaz.Zorla evlendirmeye de kalkabilirler.Çağ değişti.Namusun kızlık zarıyla sınırlı olmadığını bilen bir nesil de var artık.Kendine güvenini kazan ve sana değer veren birinin illa günü gelince karşına çıkacağına inan.Ve yoluna bak.Daha çok gençsin.Hayata karamsar bakma.

oğlanın ilişkiye girdiğin için kendini ona mecbur olduğunu düşündüğü yoktur belki de benim erkek arkadaşım da aynen boyle herhangi bi şey yaşamış olmamamıza rağmen. her şeyime karışır, kısıtlar yasaklar ben onu çok iyi tanıyorum neye kızar neye kızmaz, çok da sevdiğim için seve seve katlanıyorum o da benim saçma sapan tavırlarıma katlanıyo yeri geliyo.

5 yıla yakındır bırlıkteyız. ben 5-6 defa ayrılalım demişimdir her seferınde tekrar dönen ben oldum ne kadar olumsuzluklar yasasak da seviyorum ve artık insan o cocukluğu üstünden atıyo kaprisler vs bertaraf ediliyo. yani eğer ilişki yaşasaydım kendimi ayrılamamakla mecbur hissetmekle suçlardım ama bak yaşamamış olmama rağmen onca ayrılıktan sonra gene dönen benim. anlatabldım mı bılmıyorum :) eğer seviyosan karşındakini bu konuları çok düşünme derim seven insan katlanır, sevmiyosan tabı bişi diyemem. Allah yardımcın olsun, Allahtan yardım iste bol bol muhakkak yardım eder.

Sevgilin yaşı gereği erkeksi tavırlar içinde.Çünkü 20 yaşında.Çünkü çok küçük.Çünkü kendini kanıtlama çağında.Çünkü,senle cinsel ilişki yaşadığı için sen ona kesinlikle mecbursun,her istediğini yaptırabilir düşüncesinde.Ama yaşıtlarına göre geri kafalı.Senin çalışmanı anormal karşılayacak kadar geri kafalı.

Sen hiçbirşeye mecbur değilsin.Bazı yorumlarda ayy yanlış yaptın ayy ne olursa olsun onunla evlenmelisin diyen zihniyetlere de aldırma.Bugün bir kızlık zarı için kendini istemediğin şeyleri yapmaya zorlarsan,yarın daha büyük telafisi zor sıkıntılarla karşılaşırsın.

Olmasaymış iyi olurmuş.Ama olmuş.Kendini ahlaksızlıkla suçlama.Ahlaksızlık değil,gençlik hatası diyelim.Canım benim,kendini ona mecbur hissetme ve hissettirme.Birşey yaşadın ve bitti.Kimsenin kölesi değilsin.Hayatınla ilgili kararlar kendin al.Kendine güven.Kendini kirletilmiş hissetme.Bakire kızlar dünyanın en harika kızları değil.Tertemiz günahsız olan da onlar değil.Knedi mesleğini eline al,hayatını kur ve başın dik olsun.Sen de ki özgüveni görsün de,sevgilinde hayattan birşeyler öğrenmiş olur.Ve kimseyle güvenmediğin inanmadığın sürece böyle birşeyi yaşama.Toplum ne der kaygısını bırak.Senin yatak odan toplumun üstüne vazife değil.Ailen tutucuysa bu işten bahsetmen hoş olmaz.Zorla evlendirmeye de kalkabilirler.Çağ değişti.Namusun kızlık zarıyla sınırlı olmadığını bilen bir nesil de var artık.Kendine güvenini kazan ve sana değer veren birinin illa günü gelince karşına çıkacağına inan.Ve yoluna bak.Daha çok gençsin.Hayata karamsar bakma.

teşekkür ederim yorumunuz için çabalıyorum bakalım sonucu ne olacak

oğlanın ilişkiye girdiğin için kendini ona mecbur olduğunu düşündüğü yoktur belki de benim erkek arkadaşım da aynen boyle herhangi bi şey yaşamış olmamamıza rağmen. her şeyime karışır, kısıtlar yasaklar ben onu çok iyi tanıyorum neye kızar neye kızmaz, çok da sevdiğim için seve seve katlanıyorum o da benim saçma sapan tavırlarıma katlanıyo yeri geliyo.

5 yıla yakındır bırlıkteyız. ben 5-6 defa ayrılalım demişimdir her seferınde tekrar dönen ben oldum ne kadar olumsuzluklar yasasak da seviyorum ve artık insan o cocukluğu üstünden atıyo kaprisler vs bertaraf ediliyo. yani eğer ilişki yaşasaydım kendimi ayrılamamakla mecbur hissetmekle suçlardım ama bak yaşamamış olmama rağmen onca ayrılıktan sonra gene dönen benim. anlatabldım mı bılmıyorum :) eğer seviyosan karşındakini bu konuları çok düşünme derim seven insan katlanır, sevmiyosan tabı bişi diyemem. Allah yardımcın olsun, Allahtan yardım iste bol bol muhakkak yardım eder.

teşekkür ederim anladım galiba ne demek istediğinizi bakalım ya inş hayırlısı neyse o olur.

Onunla sevişmiş olman ona ait olduğun anlamına falan gelmiyor.
Onunla evlenmek zorunda da değilsin.
Ya da onunla seviştiğin için kendini kahretmen gerekmez.
Neden ezdiriyorsun ki kendini bukadar 5 cm lik zar için mi ?
Tabi ki iyiki sevişmişsin bravo demiyorum.
Yaşın küçük erkek arkadaşının da yaşı küçük olana çare yok ama olabileceklere çare vardır.
Seviştiysen seviştin yanlış olduğuna karar verdin ve pişmansın.
Bu pişmanlık için neden hayatını mahvetmeyi seçesin ki ?
Nasıl sevişmeye karar verip yaptıysan kendini ona ezdirmemeyide başarırsın.
Cahilde değilsin.
Kimseye anlatmak zorunda da değilsin.
İleri de evleneceğin adam senin zarın için evlenecekse onunla da evlenme zaten.

İleri de evleneceğin adam senin zarın için evlenecekse onunla da evlenme zaten.

Afferin, ne guzel demissin. Ya ben hayret ediyorum burdaki yazan arkadaslara. Yani sanki cinayet islemis, birisini oldurmus yada kotu birsey yapmis gibi allah allah... Kotu olan - karsisina cikan 1 haftalik tanidigi herkesle sevisebilen, ahlaksizlik yapan insandir. Insan 18, 19, 25 farketmez tum yaslarda eger seviyorsa sevisir. anlam veremiyorum buna ben ya... sevismek kotu birseymi arkadaslar? sevmek kotu degilde sevismekmi kotu? yani bir kizin hayatinda kalpten sevdigi 3 kisi olunca ama bakire olunca tertemiz iyi kiz oluyor, ama kalpten sevdiyi insanla sevistigi zaman kotu kizmi oluyor? bu bedensel birlesimin ahlaksizlikla hicbir alakasi olmadigini hala neden anlamamakta israr ediyorsunuz? boyle dusunceler yuzunden kac insanlarin hayati sona erdi, mahvoldu. sevmistir, sevismistir. ne var yani? ne olmus? ahlaksizlik yapmadi ki bu kiz! vede, ustelik, sirf boyle dusunceler yuzunden birde pisman garibim... o kadar kendini suclu hissetmis. ahlaksiz degil ki, utanacak birseyi yokki! ustune birde pisman hele! (olmamali oldugu halde...)
Arkadasim, guzel kardesim, kalbini ferah tut. senin icin temiz oldugu surecte kimse sana bir laf diyemez. nede ailen. tabi uzulurler, yipranirlar, o ayri. ama sonuna kadar yaptigin isin arkasinda dur. birde cok gencsin, bu yasta insan sevib kendini tamamen adayabilir bir insana. mumkun ola bilecek bir sey. yani anormal birsey yok. Senin utanilacak, cekinecek birseyin yok. Temizsin. Emin ol bundan. Sen esas karsindakine bak. Sana layik mi? Onu seviyormusun? Hayirsa eger, birak gitsin. Hickimseye muhtac degilsin. yeri gelse, ailene bile muhtac degilsin. basini dik tut. Bak arkadasimiz ne guzel demis: irelide seni sevecek erkek zaten bunun icin sevecekse, kalsin. sen onu sevme. bu ne canim?
Ayni ben bu lafi demistim... olumune sevdigim, sonra evlendigim adamla bir birimize asik oldugumuz zaman gayet iyi cinsel hayatimiz vardi. ne o beni, ne ben onu kullanmiyorduk, sadece seviyorduk. hayatimiz boyunca hic ayrilmamayi arzuluyorduk. zaten evlendik de, evlenmeye can atiyorduk. hatta engeller cikinca kocam "git annene bakire olmadigini soyle hemen bizi evlendirsin" demisti :1: yani sevgiyle sevismekle kullanilmak tamamen ayri seyler. Dedigim gibi, o zaman hep derdim ki, bekaretimi kaybetmemin benim icin zerre kadar anlami yok. Cunku ben bu insani olumune seviyorum. seviliyorum. yanlis birsey yapmiyorum. irelide bunu anlamayacak adamla benim ne isim olur? bakire olsam bile, bu dusuncede olan bir insanla hayatta evlenmem...

cinsel hayatını ailenle paylaşman gerekmez ki bana kalırsa paylaşmamalısın da. ama eğer yaptığını bir hata olarak görüyorsan neden devam ediyorsun? hata olarak görmüyorsan neden arkasında durup manevi veya sosyal bakımdan yaşantını kendini seçmiyorsun? yani bunun günah ve ayıp olduğunu düşünüyorsan devam etmek neden? tutarsızlıklara hiç gelemiyorum. önce ne istediğine bir karar ver. sen kimsin, nesin? cinselliği yaşamayı seçebilirsin de seçmeyebilirsin de. ayıpladığın bir şeyi sürdürmemelisin. tutarız ve samimiyetsiz hem de kendine olan saygını sevgini, hayata olan bağlılığını etkilereyecek bir şey bu. çevrenin sana olan saygısını kaybetmekten korkacağına kendine olan saygını kaybetmekten kork ve istemiyorsan bunu duyulması pahasına sürdürme. sürdürmek istiyorsan da kendini hor görme. duyulmasın diye benliğini kaybetme. kendine güven ve cinselliğin seni kansere kadar götürebilecek virüsler, hamileliğe götürecek kadar da risk taşıdığını unutma. dediğim gibi ilk olarak kendini tart ve karar ver. şuan tam ortadasın, yanlış yoldasın. kendini yıpratıyorsun.

Bırakın bu tabuları artık. Beden senin bedenin hayat senin hayatın. Kadın ve erkek dünyada üremek için vardır. Üremenin en önemli adımı da sekstir. Ailene de söylemek zorunda değilsin hayatını yaşamaya devam et kasma

merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen :(

canım benim, artık bu yaşanmış bitmiş. "keşke yapmasaydın bak gördün mü bla bla bla" türü cevapların hiçbirine kulak asma. Artık olan olmuş niye böyle cavap verilir anlayabilmiş değilim.
Sen, bir kadınsın. Her insan gibi belli cinsel güdüleri olan, duygusal ve cinsel tatmin ihtiyacı olan bir kadınsın. Sevdiğin adamla yatmışsın; belli ki başlarda çok değer verdiğin bir erkekmiş ki kızlığını ona vermişsin. Birbirinizi sevmiş, sevişmişsiniz. Buraya kadar inan hiç tuhaf birşey yok. Hangi insan günahsız?

Sonra o adam, seni hiç ama hiç haketmeyen biri çıkmış. birlikte yaptığınız şeyin seni etkilediğini sinsice fark ederek, "nasıl olsa benimle evlenmek zorunda artık, beni terk etmeye gücü yetmez" düşüncesiyle seni kullanmaya başlamış DİKKATT!! o adam gerçekten bozuk biri, ben erkekleri çok iyi tanırım; inan.

Sen de şöyle davran: eğer ailenin bunu öğrenmesininden çekiniyorsan, ona "eninde sonunda evleneceğiz" diyerek seninle birlikte olduğunu ve sonra sana olan davranışlarının 180 derece değişmesiyle seni ilişkiyi bitirmekten başka bir çare bırakmadığını, "hoyratça davranarak bir anlamda seni bıraktığını" duyuracağını ima et. Tamam, toplum zihniyeti açısından senin kadar zor duruma düşmez ama bunu da göze alabileceğini zannetmiyorum (mesela baban, ailedeki erkekler ters adamlarsa). Bu şekilde, artık seni daha fazla kısıtlamasına katiyen izin verme; bunaltmışsa da bırak gitsin. Ayrıca ailen sırf sevdiğin kişi ile birşeyler yaşadın diye senin arkanda durmamakta hiç de haklı değiller.

Senin hayatın, senin cinsel organın, kimseye laf düşmez.
Ben de ilk cinsel ilişkimden sonra resmen kendi kendimde utanmıştım, hatta ilişkiden hemen sonra ağladığımı hatırlarım. hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, bir şeylerin artık bittiğini düşünmüş, mutsuz olmuştum. (İlk reglde de buna benzer duygular yaşanır hatta. Anlatabildim sanırım). Zamanla geçti gitti.
Bekarım, bakire değilim, güzel aşklar güzel seksler yaşadım, iyi ki de yaşadım.

Son düzenleme:
Afferin, ne guzel demissin. Ya ben hayret ediyorum burdaki yazan arkadaslara. Yani sanki cinayet islemis, birisini oldurmus yada kotu birsey yapmis gibi allah allah... Kotu olan - karsisina cikan 1 haftalik tanidigi herkesle sevisebilen, ahlaksizlik yapan insandir. Insan 18, 19, 25 farketmez tum yaslarda eger seviyorsa sevisir. anlam veremiyorum buna ben ya... sevismek kotu birseymi arkadaslar? sevmek kotu degilde sevismekmi kotu? yani bir kizin hayatinda kalpten sevdigi 3 kisi olunca ama bakire olunca tertemiz iyi kiz oluyor, ama kalpten sevdiyi insanla sevistigi zaman kotu kizmi oluyor? bu bedensel birlesimin ahlaksizlikla hicbir alakasi olmadigini hala neden anlamamakta israr ediyorsunuz? boyle dusunceler yuzunden kac insanlarin hayati sona erdi, mahvoldu. sevmistir, sevismistir. ne var yani? ne olmus? ahlaksizlik yapmadi ki bu kiz! vede, ustelik, sirf boyle dusunceler yuzunden birde pisman garibim... o kadar kendini suclu hissetmis. ahlaksiz degil ki, utanacak birseyi yokki! ustune birde pisman hele! (olmamali oldugu halde...)
Arkadasim, guzel kardesim, kalbini ferah tut. senin icin temiz oldugu surecte kimse sana bir laf diyemez. nede ailen. tabi uzulurler, yipranirlar, o ayri. ama sonuna kadar yaptigin isin arkasinda dur. birde cok gencsin, bu yasta insan sevib kendini tamamen adayabilir bir insana. mumkun ola bilecek bir sey. yani anormal birsey yok. Senin utanilacak, cekinecek birseyin yok. Temizsin. Emin ol bundan. Sen esas karsindakine bak. Sana layik mi? Onu seviyormusun? Hayirsa eger, birak gitsin. Hickimseye muhtac degilsin. yeri gelse, ailene bile muhtac degilsin. basini dik tut. Bak arkadasimiz ne guzel demis: irelide seni sevecek erkek zaten bunun icin sevecekse, kalsin. sen onu sevme. bu ne canim?
Ayni ben bu lafi demistim... olumune sevdigim, sonra evlendigim adamla bir birimize asik oldugumuz zaman gayet iyi cinsel hayatimiz vardi. ne o beni, ne ben onu kullanmiyorduk, sadece seviyorduk. hayatimiz boyunca hic ayrilmamayi arzuluyorduk. zaten evlendik de, evlenmeye can atiyorduk. hatta engeller cikinca kocam "git annene bakire olmadigini soyle hemen bizi evlendirsin" demisti :1: yani sevgiyle sevismekle kullanilmak tamamen ayri seyler. Dedigim gibi, o zaman hep derdim ki, bekaretimi kaybetmemin benim icin zerre kadar anlami yok. Cunku ben bu insani olumune seviyorum. seviliyorum. yanlis birsey yapmiyorum. irelide bunu anlamayacak adamla benim ne isim olur? bakire olsam bile, bu dusuncede olan bir insanla hayatta evlenmem...

ağzına sağlık. ne mutlu böyle düşünen insanları da görmek.

kızcağız sevdiği adamla sevişmiş, toplum zihniyeti yüzünden garibim cinayet işlemiş gibi suçluluk hissediyor

Valla ne yalan soyleyim, ben ilk bekaretimi kaybettigimde (bekarken) o kadaaaarrr hafiflemis ve mutluydum ki, anlatamam kizlar. O kadar hafiflemistim ki. Oncelikle, sevdigim adamla sevismistim, harika duyguydu. Ne bir zorluk, ne bir korku, ne utangaclik - hicbirsey yoktu. (birde kizlar ilk tecrubeni agir yasarlar ya. Benim korkum olmadigi icin kasmadim ve cok keyifliydi) O kadar mutlu ve hafiftim ki. Oh be, kurtuldum su agir yukten diye sevinmistim. Ustune gidip yemek yeyib bunu kutlamistik )) tarihini bile hatirlarim, her yil sakayla kutlardik :1: Yani su cinselligi bu kadar buyutmeseler... hayatta o kadar agir dertler varken.

kendini erkek arkadaşının kölesi gibi hissetmeyi bırakırsan o da kendine gelip sana düzgün davranacaktır. ailenin bunu öğrenmesinden korktuğunu ve ona muhtaç olduğunu söylersen tabi ki seni kullanır.
sevmiş ve birlikte olmuşsunuz yani olan olmuş. ne bedenini ne de maneviyatını daha fazla kullandırtma. sen kendine saygı duy emin ol onun da tavrı düzelecektir. düzelmezse de zaten çok yanlış bir adam olduğunu anlar en azından ileride ekstra olarak geçen zamana da yanmazsın.

bende yaptım aynı hatayı aileme sölemedim hep susturuldum...dayak,aldatma hepsini yaşadım korkumdan salaklığımdan...evlenip ayrılırım dul derler dedim.ama herşey o kadar basit olmuyor inan.sonra aileme kendi anlattı ve annemler arkamda durdu inan hiç bişeye mecbur değilsin çekmek zorunda hiç değilsin...

Back