Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgilin kaç yaşında
bu arada benm yaşımı sormuştun canım 25
Sevgilin yaşı gereği erkeksi tavırlar içinde.Çünkü 20 yaşında.Çünkü çok küçük.Çünkü kendini kanıtlama çağında.Çünkü,senle cinsel ilişki yaşadığı için sen ona kesinlikle mecbursun,her istediğini yaptırabilir düşüncesinde.Ama yaşıtlarına göre geri kafalı.Senin çalışmanı anormal karşılayacak kadar geri kafalı.
Sen hiçbirşeye mecbur değilsin.Bazı yorumlarda ayy yanlış yaptın ayy ne olursa olsun onunla evlenmelisin diyen zihniyetlere de aldırma.Bugün bir kızlık zarı için kendini istemediğin şeyleri yapmaya zorlarsan,yarın daha büyük telafisi zor sıkıntılarla karşılaşırsın.
Olmasaymış iyi olurmuş.Ama olmuş.Kendini ahlaksızlıkla suçlama.Ahlaksızlık değil,gençlik hatası diyelim.Canım benim,kendini ona mecbur hissetme ve hissettirme.Birşey yaşadın ve bitti.Kimsenin kölesi değilsin.Hayatınla ilgili kararlar kendin al.Kendine güven.Kendini kirletilmiş hissetme.Bakire kızlar dünyanın en harika kızları değil.Tertemiz günahsız olan da onlar değil.Knedi mesleğini eline al,hayatını kur ve başın dik olsun.Sen de ki özgüveni görsün de,sevgilinde hayattan birşeyler öğrenmiş olur.Ve kimseyle güvenmediğin inanmadığın sürece böyle birşeyi yaşama.Toplum ne der kaygısını bırak.Senin yatak odan toplumun üstüne vazife değil.Ailen tutucuysa bu işten bahsetmen hoş olmaz.Zorla evlendirmeye de kalkabilirler.Çağ değişti.Namusun kızlık zarıyla sınırlı olmadığını bilen bir nesil de var artık.Kendine güvenini kazan ve sana değer veren birinin illa günü gelince karşına çıkacağına inan.Ve yoluna bak.Daha çok gençsin.Hayata karamsar bakma.
oğlanın ilişkiye girdiğin için kendini ona mecbur olduğunu düşündüğü yoktur belki de benim erkek arkadaşım da aynen boyle herhangi bi şey yaşamış olmamamıza rağmen. her şeyime karışır, kısıtlar yasaklar ben onu çok iyi tanıyorum neye kızar neye kızmaz, çok da sevdiğim için seve seve katlanıyorum o da benim saçma sapan tavırlarıma katlanıyo yeri geliyo.
5 yıla yakındır bırlıkteyız. ben 5-6 defa ayrılalım demişimdir her seferınde tekrar dönen ben oldum ne kadar olumsuzluklar yasasak da seviyorum ve artık insan o cocukluğu üstünden atıyo kaprisler vs bertaraf ediliyo. yani eğer ilişki yaşasaydım kendimi ayrılamamakla mecbur hissetmekle suçlardım ama bak yaşamamış olmama rağmen onca ayrılıktan sonra gene dönen benim. anlatabldım mı bılmıyorum :) eğer seviyosan karşındakini bu konuları çok düşünme derim seven insan katlanır, sevmiyosan tabı bişi diyemem. Allah yardımcın olsun, Allahtan yardım iste bol bol muhakkak yardım eder.
İleri de evleneceğin adam senin zarın için evlenecekse onunla da evlenme zaten.
merhaba arkadaşlar,böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum ama anlatmazsam da kafayı yiyebilirim.ben aylar önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.o çok fazla kısıtlıyor beni kişilik özelliklerimi değiştirmeye çalışıyor beni bambaşka biri haline getiriyor.ve bende yaptığım iğrençliği örtmek için ne isterse kabul ediyorum.terk etmekten korkuyorum çünkü ailem yaptığım şeyi öğrenirse çok kötü şeyler olur yanımda durmazlar ki haklılar da.evlenene kadar katlanıp evlendikten sonra boşanmayı bile düşündüm ama bir de bunun ya olmazsa kısmı var.ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin lütfen
Afferin, ne guzel demissin. Ya ben hayret ediyorum burdaki yazan arkadaslara. Yani sanki cinayet islemis, birisini oldurmus yada kotu birsey yapmis gibi allah allah... Kotu olan - karsisina cikan 1 haftalik tanidigi herkesle sevisebilen, ahlaksizlik yapan insandir. Insan 18, 19, 25 farketmez tum yaslarda eger seviyorsa sevisir. anlam veremiyorum buna ben ya... sevismek kotu birseymi arkadaslar? sevmek kotu degilde sevismekmi kotu? yani bir kizin hayatinda kalpten sevdigi 3 kisi olunca ama bakire olunca tertemiz iyi kiz oluyor, ama kalpten sevdiyi insanla sevistigi zaman kotu kizmi oluyor? bu bedensel birlesimin ahlaksizlikla hicbir alakasi olmadigini hala neden anlamamakta israr ediyorsunuz? boyle dusunceler yuzunden kac insanlarin hayati sona erdi, mahvoldu. sevmistir, sevismistir. ne var yani? ne olmus? ahlaksizlik yapmadi ki bu kiz! vede, ustelik, sirf boyle dusunceler yuzunden birde pisman garibim... o kadar kendini suclu hissetmis. ahlaksiz degil ki, utanacak birseyi yokki! ustune birde pisman hele! (olmamali oldugu halde...)
Arkadasim, guzel kardesim, kalbini ferah tut. senin icin temiz oldugu surecte kimse sana bir laf diyemez. nede ailen. tabi uzulurler, yipranirlar, o ayri. ama sonuna kadar yaptigin isin arkasinda dur. birde cok gencsin, bu yasta insan sevib kendini tamamen adayabilir bir insana. mumkun ola bilecek bir sey. yani anormal birsey yok. Senin utanilacak, cekinecek birseyin yok. Temizsin. Emin ol bundan. Sen esas karsindakine bak. Sana layik mi? Onu seviyormusun? Hayirsa eger, birak gitsin. Hickimseye muhtac degilsin. yeri gelse, ailene bile muhtac degilsin. basini dik tut. Bak arkadasimiz ne guzel demis: irelide seni sevecek erkek zaten bunun icin sevecekse, kalsin. sen onu sevme. bu ne canim?
Ayni ben bu lafi demistim... olumune sevdigim, sonra evlendigim adamla bir birimize asik oldugumuz zaman gayet iyi cinsel hayatimiz vardi. ne o beni, ne ben onu kullanmiyorduk, sadece seviyorduk. hayatimiz boyunca hic ayrilmamayi arzuluyorduk. zaten evlendik de, evlenmeye can atiyorduk. hatta engeller cikinca kocam "git annene bakire olmadigini soyle hemen bizi evlendirsin" demisti yani sevgiyle sevismekle kullanilmak tamamen ayri seyler. Dedigim gibi, o zaman hep derdim ki, bekaretimi kaybetmemin benim icin zerre kadar anlami yok. Cunku ben bu insani olumune seviyorum. seviliyorum. yanlis birsey yapmiyorum. irelide bunu anlamayacak adamla benim ne isim olur? bakire olsam bile, bu dusuncede olan bir insanla hayatta evlenmem...