• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

yaptığın hata bence şu:
erkek arkadaşını adam akıllı tanımadan onunla birlikte olmuşsun ve malesef beş para etmez birisi çıkmış
cümlelerinden hiçbirşekilde erkek arkadaşınla devam etmek istemediğini anlıyorum.
bitir öyleyse neyi bekliyorsun ki, ailene gelip kızınızla yattım diyemez heralde.
o kadar karamsar olma.
bana nedense bu işin içinde 3. kişi var gibime geliyor da neyse.

nasıl yani beni aldatıyor olma olasılığımı ? sanmıyorum çünkü herşeyi elimin altında tüm çevresi beni tanıyor ha belki başkasını sevme hoşlanma durumu bir ihtimal olabilir.ama başkasıyla görüşme olasılığının olmadığından eminim.yaptığım hata konusuna gelince kesinlikle haklısın

ona deki gez hatta onla çık. yeterki beni rahat bırak. bu arada bir kaç benden fiziken fazlan var diye beni kendinden üstün sanıp emretmeye kalkma.beni köle yerine koyma. senle benim hiç bir farkım yok. ikimizde insanız.
hadi şimdi uğurlar ola.
de defet gitsin bu salağı.

ahh keşke diyebilsem ama o cesarete sahip değilim malesef :50:

oncelıkle belırteyım kı tepkısız kalsın konusmam ben ewlılık oncesı cınsellıge karsıyım ama bole bır hata yapılmıs we bı cok konusma dewam ettır ewlen baska caren yok gıbısınden dewam edıyor burada hayır arkadasım neden baska caren olmasın neden goz gore hayataını daha cok karartasın aılene solemek zorundada dıılsın bunu yasayan kac kısı soluor aılesıne ayrılırken .. hatalar yanlıslar bız ınsanoglu ıcındır herkes hata yapar haa hatanın ıcerıgı farklıdır boyutu farklıdır tepkısı farklıdır sımdı burda sen hatalısın dııp kestırıp atmak yada ewlenmelısın o adamla caren yok demekle olmaz bu ıs emınımkı bunu soleyen ınsanların farklı sekıllerde hatalrı olmustur hatasız kul yoktur kımı annesıne kıme arkadasına kımı bırıne ıste her neyse hemen hattaa en hzılı bı sekılde bıtırmelısınbu ılıskıyı malesef dıerek soluorum ama artık ewlılık oncesı yasanan ılıskı sayısı o kadar fazlakı emınım senı bu skeılde kabul edecek erkek sayısıda aynı sekıldedır gerekırse alırsın karsına yarın bırgun karsına cıkacak adama anlatırsın bırbır, bastan solersın bunu senı kullanmasına ızın wermeden daha cok yıpranmadan dewam ederse eder etmezse bu yuzden yoluna bakarsın ama suan ılk yapman gereken o kısıye bı ayrılık mujdesı werıp sakın olakı ondan korkmamak ...

bi yanlışa düşmüşsün hata yapmışsın daha fazla onun boyunduruğu altına girip egosunu tatmin egmesine izin verme bence..seni malı gibi görüp her istediğini seninle yapım sonrada tehdit eden birisinden zaten ne sevgili ne eş nede arkadaş olur.. bölelerinin psikolaji tedaviye ihtiyacları var
kendini daha fazla üzüp sıkıntıya düşme tatlım :20:

oncelıkle belırteyım kı tepkısız kalsın konusmam ben ewlılık oncesı cınsellıge karsıyım ama bole bır hata yapılmıs we bı cok konusma dewam ettır ewlen baska caren yok gıbısınden dewam edıyor burada hayır arkadasım neden baska caren olmasın neden goz gore hayataını daha cok karartasın aılene solemek zorundada dıılsın bunu yasayan kac kısı soluor aılesıne ayrılırken .. hatalar yanlıslar bız ınsanoglu ıcındır herkes hata yapar haa hatanın ıcerıgı farklıdır boyutu farklıdır tepkısı farklıdır sımdı burda sen hatalısın dııp kestırıp atmak yada ewlenmelısın o adamla caren yok demekle olmaz bu ıs emınımkı bunu soleyen ınsanların farklı sekıllerde hatalrı olmustur hatasız kul yoktur kımı annesıne kıme arkadasına kımı bırıne ıste her neyse hemen hattaa en hzılı bı sekılde bıtırmelısınbu ılıskıyı malesef dıerek soluorum ama artık ewlılık oncesı yasanan ılıskı sayısı o kadar fazlakı emınım senı bu skeılde kabul edecek erkek sayısıda aynı sekıldedır gerekırse alırsın karsına yarın bırgun karsına cıkacak adama anlatırsın bırbır, bastan solersın bunu senı kullanmasına ızın wermeden daha cok yıpranmadan dewam ederse eder etmezse bu yuzden yoluna bakarsın ama suan ılk yapman gereken o kısıye bı ayrılık mujdesı werıp sakın olakı ondan korkmamak ...

haklısın canım teşekkür ederim yorumun için.

ailene asla söylememelisin çünkü olaylar iyice büyür dallanır budaklanır işin içinden çıkamazsın
anlattığın birini bende çektim çok uzun süre
en nefret ettiğim erkek huyudur bu
bi arkadaşım böyle bişeyi yaşadım diye öyle bi adamla evlendi iki tane çocuğu var bin pişman ama ne fayda
adam markete göndermiyor evin camının perdesini açtırmıyor aşırı psikopat
bundan sonrasını düşünme sen
önce bi kendini bu heriften kurtar daha sonra bi süre kendi hayatına odaklan
sonra elbet karşına çıkacak adamlar olacaktır
baktın durum ciddiye gidiyor sende açıkca söylersin
ha seviyorsa zaten adam seni bu yüzden bırakmaz
ama sevmiyorsa sana değil başka şeylere değer veriyorsa o zaman zaten hiç yanında durmaması daha hayırlı
dünyada bu durumu bi tek sen yaşamıyorsun ve sonuncu da sen olmayacaksın

canım bıraz nefsınnıze hakım olsaydınız keske ama olan olmuş.ama sende hata yok batının bıze yıllardır asılamaya calıstığı dusunce evlılık dısı cınsel ılişkı malesef sonucuda husranla bıtıyor. bence annene anlat ve pişman olmayacağin kararlar verin

Son düzenleme:
ailene asla söylememelisin çünkü olaylar iyice büyür dallanır budaklanır işin içinden çıkamazsın
anlattığın birini bende çektim çok uzun süre
en nefret ettiğim erkek huyudur bu
bi arkadaşım böyle bişeyi yaşadım diye öyle bi adamla evlendi iki tane çocuğu var bin pişman ama ne fayda
adam markete göndermiyor evin camının perdesini açtırmıyor aşırı psikopat
bundan sonrasını düşünme sen
önce bi kendini bu heriften kurtar daha sonra bi süre kendi hayatına odaklan
sonra elbet karşına çıkacak adamlar olacaktır
baktın durum ciddiye gidiyor sende açıkca söylersin
ha seviyorsa zaten adam seni bu yüzden bırakmaz
ama sevmiyorsa sana değil başka şeylere değer veriyorsa o zaman zaten hiç yanında durmaması daha hayırlı
dünyada bu durumu bi tek sen yaşamıyorsun ve sonuncu da sen olmayacaksın

haklısın zaten aileme de söyleyemem.sağol teşekkür ederim desteğin için

Güçlü ol çalışıyorsan sorun yok gelirin var zaten beden senin , kimseye bişi anlatma ohhh özgürsün artık oldu geldi geçti keyfine bak tatlım bu hayat senin. Korun mutlaka sağlıklı ol ve bol bol seviş aşık olmakta ne yaa :ssz:

Ben bakireyimde noluyor bi halt yok yaşamana bak bende zincirleri kırcamda ne zaman bilemedim :51::51:

Güçlü ol çalışıyorsan sorun yok gelirin var zaten beden senin , kimseye bişi anlatma ohhh özgürsün artık oldu geldi geçti keyfine bak tatlım bu hayat senin. Korun mutlaka sağlıklı ol ve bol bol seviş aşık olmakta ne yaa :ssz:

Ben bakireyimde noluyor bi halt yok yaşamana bak bende zincirleri kırcamda ne zaman bilemedim :51::51:

açıkcası tavsiye etmem çünkü bir zincir kırıyosun başına bin zincir örülüyor :) bu durumda bile beni güldürden yaa.malesef çalışmıyorum atanmama bile engel oluyor.

tüm arkadaşlarımın dediği gibi evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım....
bence ilk iş olarak bi psikiyatriye git...
önce sevmediğin birinden kurtulman ve bu durumu ailene söyleme açısından uzman birilerinden yardım alman için...
ayrıca sakın evlenmeyide düşünme yoksa o zaman işin içinden iyice çıkamazsın ve o zaman erkek arkadaşın seni daha çok benimser ve bırakmaz...
benim görüşüm bunlardır..allah yardımcın olsun
inşallah bundan sonraki adımlarını saglam bi şekilde atarsın....

:53::53::37::51::51:

tüm arkadaşlarımın dediği gibi evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım....
bence ilk iş olarak bi psikiyatriye git...
önce sevmediğin birinden kurtulman ve bu durumu ailene söyleme açısından uzman birilerinden yardım alman için...
ayrıca sakın evlenmeyide düşünme yoksa o zaman işin içinden iyice çıkamazsın ve o zaman erkek arkadaşın seni daha çok benimser ve bırakmaz...
benim görüşüm bunlardır..allah yardımcın olsun
inşallah bundan sonraki adımlarını saglam bi şekilde atarsın....

inşallah ama doktora gittiğimden haberi kesinlikle olur ve malesef doktora anca ayrıldıktan sonra gidebilirim.

inşallah ama doktora gittiğimden haberi kesinlikle olur ve malesef doktora anca ayrıldıktan sonra gidebilirim.

haberleri olsun canım ne olucak onun için sorguyamı çekicekler seni
kafam pek iyi değil dersin sürekli baş ağrılarım var falan dersin bence sen kendini bile bile karanlıklara sürüklüyorsun ve ayrıca
bu işten kurtulmak istiyorsan bazı şeyleri göze alıcaksın

haberleri olsun canım ne olucak onun için sorguyamı çekicekler seni
kafam pek iyi değil dersin sürekli baş ağrılarım var falan dersin bence sen kendini bile bile karanlıklara sürüklüyorsun ve ayrıca
bu işten kurtulmak istiyorsan bazı şeyleri göze alıcaksın

yanlış anlattım galiba.bilecek olan erkek arkadaşım ve beni yalnız bırakmaz benle birlikte gelmek isteyecektir.

Sen baştan kaybetmişsin dik durmayarak. Yaşın küçük falan değil cinselliğin ne olduğunu bilecek bir yaştasın. Bu adam sana tecavüz etmedi ya istedin ve seviştin. Sen de zevk aldın bu pişmanlık niye? Sen aptal bir et parçasından ibaret değilsin. Seni tek kullanımlık bir et parçası için sevecek zavallılardan da uzak dur zaten. Devir değişti artık. 19 yaşındasın üniversite sınavına gir veya çalış hayatını kurtarmaya bak evlenip karartmaya değil. Ailen öğrense ne olacak iğne iplik alıp oranı mı dikecek? yoksa namuslarını kanınla mı temizleyecek? Hayır iki ah vah edip susacaklar tabi sen dik durmayı başarabilirsen. O çocuğua da ver ağzının payını bir anlık istekti şeviştim senle aldım hevesimi şimdi git kendi yoluna de. Bedenin sana ait ne ailene ne de kocana, sevgiline sende bulunan bir şeyin hesabını verme zorunluluğun yok. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.

İğrençlik mi?
Karşılıklı,isteyerek ,zevk aldığın bir birleşmeyi daha sonra iğrençlik olarak tanımlaman biraz garip değil mi... ?
Zira adam seni kısıtlamasaydı davranışları değişmeseydi Devam etmeyecekmiydi bu cinsel birlikteliğiniz?
Kendi verdiğiniz bi karardı bu arkasında durun.Ve birlikte oldunuz diye kendinizi ezdirmeyin kullandırtmayın ve istemediğiniz kalıba sokmasına izin vermeyin.
Hayat senin hayatın birilerine açıklama yapmak zorunda mısın?
Bu ailen dahi olsa?

İğrençlik mi?
Karşılıklı,isteyerek ,zevk aldığın bir birleşmeyi daha sonra iğrençlik olarak tanımlaman biraz garip değil mi... ?
Zira adam seni kısıtlamasaydı davranışları değişmeseydi Devam etmeyecekmiydi bu cinsel birlikteliğiniz?
Kendi verdiğiniz bi karardı bu arkasında durun.Ve birlikte oldunuz diye kendinizi ezdirmeyin kullandırtmayın ve istemediğiniz kalıba sokmasına izin vermeyin.
Hayat senin hayatın birilerine açıklama yapmak zorunda mısın?
Bu ailen dahi olsa?

evet o zaman yani 1 yıl önce bunu isteyerek yaptım.sonrasında yaşadığım şey mantıklı gelmedi yaptığım bana acı veren kötü bir ders olarak kaldı.evet baskı yapmasa hala katlanabilirdim ona.ama baskıları beni psikolojik olarak bir kez daha yıkıyor.

evet o zaman yani 1 yıl önce bunu isteyerek yaptım.sonrasında yaşadığım şey mantıklı gelmedi yaptığım bana acı veren kötü bir ders olarak kaldı.evet baskı yapmasa hala katlanabilirdim ona.ama baskıları beni psikolojik olarak bir kez daha yıkıyor.

Onun baskılarına boyun eğerek onu sana karşı dahada güçlü duruma getiriyorsun...
Yapma bunu.
Ondan korktuğunu ona belli etme ve bence bi an önce ayrıl o kişiden...
Zira o senin için doğru bi insan değil ki...
Her gün onun baskılarına tavırlarına katlanmak zoraki bi ilişki yaşamak senin için her geçen gün çok daha zor bi hale gelicek...
Şimdi yaşın gereği biraz korkuyorsun biraz gerginsin ama cesaretini topla ve güçlü olduğunu göster ona.
Böyle devam ederse sen çok yıpranırsın hakkında hayırlısı olsun ...

Back