• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

hayır tabiki yok ama ailem biraz tutucu ve dindar.ilerde öğrenirlerse çok büyük sorun olur :(

işte problem de bu zten ailenin tutucu olması..yoksa hiç sorun yoktu sen de takmazdın bu kadar...
öğrenmemelerine çalış bence çünkü ömür boyu arkandan gelir bu mevzu.

Yaşın henüz küçük olduğundan evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayı iğrençlik olarak kabul ediyor ve pişmanlığın sonucu sevgiline kendini bağımlı hissediyorsun.
Öncelikle kendine güvenmen lazım yaşadıkların senin bedenini ilgilendirir ve annene bunu anlatman gerekmez.
Zaten anlatsan bile sonrasında yaşayacağın şeyler seni travmaya götürebilir.
Erkekler cinsel ilişki yaşadıklarında sevdikleri kadını daha çok sahiplenir kısıtlamaya başlayabilirler. Yaşadığın bu mu yoksa sevgilinin genel tavrı mı anlattıkların?
Eğer sana zarar verici hareketleri varsa bir an evvel ayrıl ve hayatına yönlen.
Yaşadıklarını da kimseye anlatma. Yeni olacak sevgiline bile anlatmak zorunda değilsin.
Sen kusurlu eksik ya da iğrenç değilsin.
Bunu unutma. :34:

Yaşın henüz küçük olduğundan evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayı iğrençlik olarak kabul ediyor ve pişmanlığın sonucu sevgiline kendini bağımlı hissediyorsun.
Öncelikle kendine güvenmen lazım yaşadıkların senin bedenini ilgilendirir ve annene bunu anlatman gerekmez.
Zaten anlatsan bile sonrasında yaşayacağın şeyler seni travmaya götürebilir.
Erkekler cinsel ilişki yaşadıklarında sevdikleri kadını daha çok sahiplenir kısıtlamaya başlayabilirler. Yaşadığın bu mu yoksa sevgilinin genel tavrı mı anlattıkların?
Eğer sana zarar verici hareketleri varsa bir an evvel ayrıl ve hayatına yönlen.
Yaşadıklarını da kimseye anlatma. Yeni olacak sevgiline bile anlatmak zorunda değilsin.
Sen kusurlu eksik ya da iğrenç değilsin.
Bunu unutma. :34:

aslında sahiplenme tarzında ama aşırı şekilde olduğu için beni rahatsız ediyor

yahu ne güzel üniversite okuyorsun. Ona odaklan sen, hayatını kurtaracak değiştirecek olan eğitimin (:
Ben neler gördüm, sadece ilişkiye girmek hariç herşeyi yapıp ortalarda ben tertemizim diyip gezinenler. Sen sevmişsin, paylaşmışsın. Tek keşken, sana böyle bi korkuyu yaşatcak biriyle olmamasıydı olsun. Kimseye eyvallah çekmek zorunda değilsin. Sen ne kadar güçlü durursan karşındaki o kadar siner. Ben demiyorum ki bağır, çağır, tersle.
Mesela sana en son ne dedi de çok rahatsız oldun?

Benim şey gibi anladım sanki, bi ayrılma durumunda erkek arkadaşın ailene anlatır korkusu var sanki?

haklısın görücü usülü evlenmem yani :50:

ama şöyle de bişey var..evlenene çiftlerin genelde aileleri biribrine yakın olur yani bu tutuculuk ve dindarlık konusunu diyorum..insan büyüdüğü aileye yakın biriyle evlenmek ister en azından ben öyleyim..sizinki gibi tutucu bi ailenin çocuğuyla evlenmeyi düşünüyorsan ilerde,bu durumu kabul edeceğini sanmam...
ama sen diyosanki yookk ben daha rahat biriyle evlenirim ,tabi kısmet,senin hayatın sonuçta..
elbette insan bi hata yaptı die bütün hayatını karartmamalı ama içinde bulunduğumuz toplumun gerçeklerini de gözardı etmemek lazım.

haklısın görücü usülü evlenmem yani :50:

eeee evleneceğin kişide seni zaten tanıyacak bilecek.kalkıp elinde borozonla benim karım bakire değil gezmez kimse:)bak ne gzl okuosunda muhakkak kendine uygun kültürlü biriyle evlenrsn zaten.artık cinsellik olmadımı evlilik olmuo zaten cnm belli bi yaştan sonra.25ine geldiğinde adam seni kahve içirmeye götrmez srekli sıkılır.haa evde koca bekleyen bi kız olsaydın zaten 20 yaşına kdr evlenrdn.

yahu ne güzel üniversite okuyorsun. Ona odaklan sen, hayatını kurtaracak değiştirecek olan eğitimin (:
Ben neler gördüm, sadece ilişkiye girmek hariç herşeyi yapıp ortalarda ben tertemizim diyip gezinenler. Sen sevmişsin, paylaşmışsın. Tek keşken, sana böyle bi korkuyu yaşatcak biriyle olmamasıydı olsun. Kimseye eyvallah çekmek zorunda değilsin. Sen ne kadar güçlü durursan karşındaki o kadar siner. Ben demiyorum ki bağır, çağır, tersle.
Mesela sana en son ne dedi de çok rahatsız oldun?

Benim şey gibi anladım sanki, bi ayrılma durumunda erkek arkadaşın ailene anlatır korkusu var sanki?

evet aynen öyle hadi aileme anlatmasa ortak akrabalarımız var onlara anlatabilir onun korkusuda var

aslında sahiplenme tarzında ama aşırı şekilde olduğu için beni rahatsız ediyor

Bunu ona anlatacaksın o zaman, yavaş yavaş anlatacaksın onun da bunu kabullenmesi zaman alacak demek ki.
Madem seviyorsun severek birşeyler yaşamışsın iğrenme kendinden.
Bu durumu kabullenmen sadece zaman alacak. :34:
Bir süre sonra normal gibi gelecek.
Yalnız, lütfen yaşadığınız ve yaşayacaklarınız için korunun.
Bundan sonrası için tek tavsiyem bu sana.
Yaşınız kaç ve evlenme planınız var mı?

böle işte cnmm toplumu falan salla sen kendine bak

Son düzenleme:
eeee evleneceğin kişide seni zaten tanıyacak bilecek.kalkıp elinde borozonla benim karım bakire değil gezmez kimse:)bak ne gzl okuosunda muhakkak kendine uygun kültürlü biriyle evlenrsn zaten.artık cinsellik olmadımı evlilik olmuo zaten cnm belli bi yaştan sonra.25ine geldiğinde adam seni kahve içirmeye götrmez srekli sıkılır.haa evde koca bekleyen bi kız olsaydın zaten 20 yaşına kdr evlenrdn.

evet haklısın birde şu var ailem,arkadaşlarım,akrabalarımız ve onların dostları kısacası beni tanıyan herkes bana saygı duyuyor mesleğim olduğu için , üni okuduğum için çalışkan ve (sözde) ahlaklı olduğum için.onların bana kötü gözle bakmalarından korkuyorum bir gün.

evet aynen öyle hadi aileme anlatmasa ortak akrabalarımız var onlara anlatabilir onun korkusuda var

Sanki tek başına girdin ilişkiye sanki sen zorladın. Eğer bu bir hataysa, seni buna sürükleyen o. Bunu bilerek öyle birşeye kalkışmaz diye düşünüyorum. Çünkü genellikle böyle bir şeye erkek yönledirir. Bu yüzden bana anlatmaz gibi geliyor.
Bence sen birlikteliğine, "cinsel ilişki" odaklı bakma. Kendini ona endeksleme. Öpüşme olarak düşün, kabul et.
Birlikteliğine öyle bak. Seviyor musun erkek arkadaşını? Sahiplenmesi hoşuna gidiyor mu? Sana iyi davranıyor mu? Bunları düşün :54:

teşekkür ederim içimi biraz olsun rahatlattığın için :46:

Ne demek canım.. Bak üniversiteye de gidiyormuşsun.En güzel zamanların kıymetini bil..İstemediğin biriyle geçirme.. Vur tekmeyi gitsin.. :21:

Ailene söyleme konusuna gelince sıkar biraz! Nereye söylüyor! Çok korkuyorsan da asla korkunu belli etme..Ailenin sana sahip çıkacağından emin görün..

İstersen iyi bir gününüzde ona bir hikaye uydur mesela, bu tarz bir tanıdık uydur,çocuk kız yatmışlar.çocuk kızın ailesine söylemiş,babam da duymuş kızınızı koruyun o şerefsizin de hayatını kaydırın diye akıl vermiş. Babam bizlere çok değer verir gibi.. Gülerek,rahat anlat..Başka bir şey deme,kendinize dair imada bulunma.. sonra konuyu değiştir,kapat... :27: çaktırmaz ama tırsar :23:

tabi umarım böyle yüz-göz olmaya gerek kalmaz... bunlar en son çare..

Ayrıca seni sen olduğun için seven,değiştirmeye çalışmayan kişi doğrusudur.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz :34:

Bunu ona anlatacaksın o zaman, yavaş yavaş anlatacaksın onun da bunu kabullenmesi zaman alacak demek ki.

ben 19 o 20.evet 4 yıl sonrası için sözde bir evlenme planımız var ama ben emin değilim .s çünkü artık soğuyorum ondan :(

yazık yazık evlenmeden önce cinsellik yaşamayı normal bişeymiş gibi algılıyorsanız bu algı lütfen sizde kalsın 19 yaşındaki bi kıza verdiğiniz öğütlere bakarmısınız cidden utandım hemcinsimden. Kim ne derse desin evlenmeden önce cinsellik yaşamak hele hele bunu normal görmek çok yanlış bana göre ve karşı çıkan olursa fikrimi belirtmek istedim hayyal gibi.. güzel arkadaşım hatandan ders çıkarıp tövbe edip bir daha yapmamaya bak sağlıcakla kall

evet haklısın birde şu var ailem,arkadaşlarım,akrabalarımız ve onların dostları kısacası beni tanıyan herkes bana saygı duyuyor mesleğim olduğu için , üni okuduğum için çalışkan ve (sözde) ahlaklı olduğum için.onların bana kötü gözle bakmalarından korkuyorum bir gün.

cnm sen nie kendini aşağılıosun bu kdr sözde falan nie utnıosun yapma ltfen.yne aynı sensin .kmse duymuuucaaak rht ol sen ne istioısan onu yaşa

yazık yazık evlenmeden önce cinsellik yaşamayı normal bişeymiş gibi algılıyorsanız bu algı lütfen sizde kalsın 19 yaşındaki bi kıza verdiğiniz öğütlere bakarmısınız cidden utandım hemcinsimden. Kim ne derse desin evlenmeden önce cinsellik yaşamak hele hele bunu normal görmek çok yanlış bana göre ve karşı çıkan olursa fikrimi belirtmek istedim hayyal gibi.. güzel arkadaşım hatandan ders çıkarıp tövbe edip bir daha yapmamaya bak sağlıcakla kall

evet bu kız gitsin intihar etsin nie yaşıcakki zaten en ünlü geneleve düştü:52:

cinsellik yaşayıp cahillik yaptım işte denmesi doğru değil bana kalırsa.

onu yapmasını biliyorsan az çok arkasında durmasını da bileceksin.

ha karşındaki kişi karaktersiz ise de vur poposuna tekmeyi. kim kimi korkutup sindiriyor :20:

insan evlendiği kişiyi kendi seçer...haklı olabilirsiniz acımasızca mı yaklaştım bilemiyorum,olabilir, sadece gerçekçi olmaya çalıştım...tenkitinize teşekkürler

ne toplumumuzda ne dew dinimizde kendini bi konuyla kötü hisseden bi insanada bu kdr kötü konuşulmaz deilmi ama cnm.olan olduktn sonra bzm ona destek çıkmamız gerekir.bende müslümanım bu yzden kmseyi kınayamam kmseyi üzemem yadırgayamam.bişey değil cnm

Back