• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

evet bu kız gitsin intihar etsin nie yaşıcakki zaten en ünlü geneleve düştü:52:

ben öyle birşey mi dedim? böyle bi yorumda bulunmadım biraz daha edep lütfen sadece hayyalin savunduğu şeyi savunmadığımı belirttim farkındaysanız aaayy sen git intihar et öl geneleve düşmüşssün gibi aşağılık yorumlarda bulunmadım bulunmamda herkesin kendi hayatı ama fikirlerimide belirtebilmeliyim daha 17 yaşında olmam bunu etkilemez iyi akşamlar

ben öyle birşey mi dedim? böyle bi yorumda bulunmadım biraz daha edep lütfen sadece hayyalin savunduğu şeyi savunmadığımı belirttim farkındaysanız aaayy sen git intihar et öl geneleve düşmüşssün gibi aşağılık yorumlarda bulunmadım bulunmamda herkesin kendi hayatı ama fikirlerimide belirtebilmeliyim daha 17 yaşında olmam bunu etkilemez iyi akşamlar

ben bir önceki mesajınızda "algınızı kendinize saklayın" kısmına itafen yazmak istiyorum. nasıl siz saklamıyorsanız, kimse ama hiçkimse saklamak söylememek zorunda değil. Kimse aynı düşünmek zorunda değil.
Ben insanların ten uyumu olduğuna inananlardanım ve evlenmeden beraber yaşayıp buna uygun olup olmadıklarını görmelerini düşünüyorum. Evleneceğiniz insan, sapık olabilir, yatakta karşılamayacağınız istekler istiyor olabilir bunları bilip evlenme kararından yanayım.Fakat siz böyle düşünmüyorsanız, ben size "bunu kendinize saklayın" diyemem.
Yani? Ne demişler :)
Sizinle aynı düşünmeyebilirim, ama düşüncelerinizi özgürce dile getirmeniz için elimden geleni yapabilirim :)

ne toplumumuzda ne dew dinimizde kendini bi konuyla kötü hisseden bi insanada bu kdr kötü konuşulmaz deilmi ama cnm.olan olduktn sonra bzm ona destek çıkmamız gerekir.bende müslümanım bu yzden kmseyi kınayamam kmseyi üzemem yadırgayamam.bişey değil cnm[/QU

çok mu kötü konuştum,ben bayağı yumuşatmaya çalışmıştım yazarken halbuki..evet olan olmuş ama olan şey normal bişey değil..biraz da gerçekci olmak gerek..kız çevrem tutucu diyor.
ben ona göre bi tavsiyevermeye çalışıyorum.
ben çok duyuyorum,gerdek gecesinde kanamamış diye kızı kolundan tutup babasının evine götürenleri.bunlar bizim hayatımızın gerçekleri..ben kesinlikle evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım,dinen de yanlış toplumsal olarak da..
ama dedim madem olan olmuş gerçekleri göz önünde bulundurup tavsiye vermek gerekmez mi.
işte senin hayatın sonuçta ,kimse karışamaz falan bunlar ütopik geliyor bana..
türkiye daha o kadar genişlemedi..
cnm ben kesinlikle kınamadm.insanlar hata yapabiliyor,hepimizin bi sürü hatası günahı vardır..ben bu arkadaşın en az hasarla bu olayı atlatmasını istiyorum ve kendi görüşüme göre fikrimi söylüyorum..

bunları demedin ama tepkin inan bana bölee geldi.peki sana soruorum çok rica etsem bizi bi sonuca ulaştırrırmısın ne yapması lazım bu arkadaşımızın ben bilemedim çnkü affınıza sığınarak soruyorum bu soruyu:)bizi sonuca ulaştırın ltfen noolcak bu kzın sonu sizin gözünzde

ne toplumumuzda ne dew dinimizde kendini bi konuyla kötü hisseden bi insanada bu kdr kötü konuşulmaz deilmi ama cnm.olan olduktn sonra bzm ona destek çıkmamız gerekir.bende müslümanım bu yzden kmseyi kınayamam kmseyi üzemem yadırgayamam.bişey değil cnm[/QU

çok mu kötü konuştum,ben bayağı yumuşatmaya çalışmıştım yazarken halbuki..evet olan olmuş ama olan şey normal bişey değil..biraz da gerçekci olmak gerek..kız çevrem tutucu diyor.
ben ona göre bi tavsiyevermeye çalışıyorum.
ben çok duyuyorum,gerdek gecesinde kanamamış diye kızı kolundan tutup babasının evine götürenleri.bunlar bizim hayatımızın gerçekleri..ben kesinlikle evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım,dinen de yanlış toplumsal olarak da..
ama dedim madem olan olmuş gerçekleri göz önünde bulundurup tavsiye vermek gerekmez mi.
işte senin hayatın sonuçta ,kimse karışamaz falan bunlar ütopik geliyor bana..
türkiye daha o kadar genişlemedi..
cnm ben kesinlikle kınamadm.insanlar hata yapabiliyor,hepimizin bi sürü hatası günahı vardır..ben bu arkadaşın en az hasarla bu olayı atlatmasını istiyorum ve kendi görüşüme göre fikrimi söylüyorum..

bende diorumki evet oldu bi kere bu kız ileride kendi hayatını kuracakçşimdi ne gereği var kolundan tutup babasına götürecek lafına...nie bu korkutma.zaten öle bi dallamayla evlenmesin bende onu anlatmaya çalışıorum

ben bir önceki mesajınızda "algınızı kendinize saklayın" kısmına itafen yazmak istiyorum. nasıl siz saklamıyorsanız, kimse ama hiçkimse saklamak söylememek zorunda değil. Kimse aynı düşünmek zorunda değil.
Ben insanların ten uyumu olduğuna inananlardanım ve evlenmeden beraber yaşayıp buna uygun olup olmadıklarını görmelerini düşünüyorum. Evleneceğiniz insan, sapık olabilir, yatakta karşılamayacağınız istekler istiyor olabilir bunları bilip evlenme kararından yanayım.Fakat siz böyle düşünmüyorsanız, ben size "bunu kendinize saklayın" diyemem.
Yani? Ne demişler :)
Sizinle aynı düşünmeyebilirim, ama düşüncelerinizi özgürce dile getirmeniz için elimden geleni yapabilirim :)

nezaketiniz için teşekkür ederim amacım gelip buraya fetva vermek değildi bazı arkadaşlarımız öyle anlamış bunun için yapabileceğim birşey yok sonuçta dinen zina günah krizantemede katılıyorum

bende diorumki evet oldu bi kere bu kız ileride kendi hayatını kuracakçşimdi ne gereği var kolundan tutup babasına götürecek lafına...nie bu korkutma.zaten öle bi dallamayla evlenmesin bende onu anlatmaya çalışıorum

evet oldu bikere ve ben sadece olabilecekleri gözönünde bulundurup hareket etmesini istediğim için söylüyorum bunları korkutmak için değil.o ana kadar öle bi dallama olduğunu anlamıyorsun zaten.keşke evlenmese...

yazık yazık evlenmeden önce cinsellik yaşamayı normal bişeymiş gibi algılıyorsanız bu algı lütfen sizde kalsın 19 yaşındaki bi kıza verdiğiniz öğütlere bakarmısınız cidden utandım hemcinsimden. Kim ne derse desin evlenmeden önce cinsellik yaşamak hele hele bunu normal görmek çok yanlış bana göre ve karşı çıkan olursa fikrimi belirtmek istedim hayyal gibi.. güzel arkadaşım hatandan ders çıkarıp tövbe edip bir daha yapmamaya bak sağlıcakla kall

Ne durumda ne yaşadığını bilemezsin o nedenle bu durumu kınamamalısın,bu kadar büyük konuşmamalısın,belki iki yıl önce o da senin gibi düşünüyordu :34:

Yavrucum sen hangi gezegende yaşıyorsun...???
yaşın küçük galiba korktuğuna göre madem korkuyorsun ne diye cız olan şeye yaklaşıyorsun...
iç ertesi günü hapını.. bak önüne....
ayrılmak istiyorsanda ayrıl
silah zoruylamı tutuyor seni bu adam...

Ne durumda ne yaşadığını bilemezsin o nedenle bu durumu kınamamalısın,bu kadar büyük konuşmamalısın,belki iki yıl önce o da senin gibi düşünüyordu :34:

evet gerçekten bende öyle düşünüyordum ama nasıl oldu nasıl bu hale geldim bende anlam veremiyorum.zamanında insanları kınadım haksız yere yargıladım galiba :( bu olay olalı 1 yıl olacak ve ben 1 yıldır katlanıyorum ilk başlarda çok sabırlıydım sabrederim sanıyordum ama olmuyomuş bir yerden sonra.

yazık yazık evlenmeden önce cinsellik yaşamayı normal bişeymiş gibi algılıyorsanız bu algı lütfen sizde kalsın 19 yaşındaki bi kıza verdiğiniz öğütlere bakarmısınız cidden utandım hemcinsimden. Kim ne derse desin evlenmeden önce cinsellik yaşamak hele hele bunu normal görmek çok yanlış bana göre ve karşı çıkan olursa fikrimi belirtmek istedim hayyal gibi.. güzel arkadaşım hatandan ders çıkarıp tövbe edip bir daha yapmamaya bak sağlıcakla kall

Kusura bakmayın saldırınızı adlanlandıramadım...
Utanmak filan derken :53:
Kim kimden neden utanıyor? :53:
Kimseye tövbe et yapma demekle yaptığından vazgeçmez.
Dinen günah diyorsunuz, yazanın hangi inanç ve görüşte olduğunu bile bilmeden...
Lütfen bana değil, konuya odaklanın.

cinsellik yaşamış ,bundan pişman olan bir genç kızın neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz.
zaten kız üzülüyor,vurun birde siz. yapmayın lütfen.
canım 19 yaşındasın. sana göre hata yapmışsın. benim değerlerime göre değil. ama sana göre hata ise artık bunu unutmaya çalış,ve kendini üzme. kocaman bir ömür var hayatında. geçmişe bir çizgi çek ve o kişiyle istemiyorsan bitir.

Bana yardım edin..demişsin ama gösterilecek yol 2 tane..

Ya ailene anlatıp, istemiyorsan eğer, sevgiline boyun eğmeyecek ve evlenmeyeceksin,
Ya da ailenden çekiniyorsan sevgilini idare edip herşeyine tamam deyip evleneceksin..Sonrası Allah kerim..

Ama bana kalırsa 1.şıkkı tercih etmen lazım..

Toplum tabuları evet çok önemli, ilerde yeni sevgiline bu olayı açıklamak var,..
Ailen ne der, ne tepki verir biz bilemeyiz sen bilirsin...

Ama önemli olan da insanın kendisi..
İstemediği bir hayatı yaşamamalı insan..

Bence annene anlat derim..

evet gerçekten bende öyle düşünüyordum ama nasıl oldu nasıl bu hale geldim bende anlam veremiyorum.zamanında insanları kınadım haksız yere yargıladım galiba :( bu olay olalı 1 yıl olacak ve ben 1 yıldır katlanıyorum ilk başlarda çok sabırlıydım sabrederim sanıyordum ama olmuyomuş bir yerden sonra.

canım cinsel ilişkiyi bi kenara bırakıp, erkek arkadaşının nelerinden şikayetçisin onlardan bahset biraz? Mesela ne seni tak dedirtcek duruma getirdi? Sen istemediğin nelere zorladığı oldu mu mesela?
O da üniversite mi okuyor?

Merhba canm benm söylyceklerm ne kadar yardmcı olur sana blmyorm bu aslında çok büyük bi felaket değil ama bizim türk aileleri için bu tabiki kötü bi drum. sana şunu sormak istiyorum annen nasıl biri yani böle bişeyi ona söylesen ne tepki verir ? yada bu konuyu oturup erkek arkadasınla konustun mu bu işin sonu ne olack diye? bunu merak ettim de :44:

canım cinsel ilişkiyi bi kenara bırakıp, erkek arkadaşının nelerinden şikayetçisin onlardan bahset biraz? Mesela ne seni tak dedirtcek duruma getirdi? Sen istemediğin nelere zorladığı oldu mu mesela?
O da üniversite mi okuyor?

evet oda üniversite okuyor ama tam bir geri kafalı.bayanın çaılşmaması gerektiğini savunuyor ve benide ona zorluyor,erkek kuzenlerimle eniştelerimle ve hatta kız arkadaşlarımla bile görüşmemi istemiyo kısacası beni eve kapatmak istiyor markete pazara gitmemi istemiyo kavga çıkartıyo gittiğimde.kendini benden üstün görüyor.o herşeyi yapar yapabilir ama ben yapamazmışım çünkü o erkekmiş

Back