• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkiye girdim ve çok pişmanım :( lütfen yardım edin.

Merhba canm benm söylyceklerm ne kadar yardmcı olur sana blmyorm bu aslında çok büyük bi felaket değil ama bizim türk aileleri için bu tabiki kötü bi drum. sana şunu sormak istiyorum annen nasıl biri yani böle bişeyi ona söylesen ne tepki verir ? yada bu konuyu oturup erkek arkadasınla konustun mu bu işin sonu ne olack diye? bunu merak ettim de :44:

annem aslında çok iyi anlayışlı biri.ama çok hassas çok duygusal.ben ona anlatsam bu durumu kadın ölmekten beter hale gelir.evet konuştuk evlilik

arkadaşlar anneye anlat diyoruzda,annenin tavrını ve kişiliğini bilemiyoruz. kalkıp babaya falan anlatırsa olay çok farklı boyutlara gelir. iyi düşünmeli annesini o biizden daha iyi biliyor. ona göre hareket etmeli

Son düzenleme:
evet oda üniversite okuyor ama tam bir geri kafalı.bayanın çaılşmaması gerektiğini savunuyor ve benide ona zorluyor,erkek kuzenlerimle eniştelerimle ve hatta kız arkadaşlarımla bile görüşmemi istemiyo kısacası beni eve kapatmak istiyor markete pazara gitmemi istemiyo kavga çıkartıyo gittiğimde.kendini benden üstün görüyor.o herşeyi yapar yapabilir ama ben yapamazmışım çünkü o erkekmiş

heeeeeeeeeeeeeeh. Tam isabet!
Sorun cinsel ilişki değil, sorun erkek arkadaşın canım benim.
Peki başından beri, senin böyle düşünmediğini biliyor mu?

heeeeeeeeeeeeeeh. Tam isabet!
Sorun cinsel ilişki değil, sorun erkek arkadaşın canım benim.
Peki başından beri, senin böyle düşünmediğini biliyor mu?

evet biliyor :( ya tmm cıvık kızlarla ve erkeklerle ne o benim konuşmamı ister ne de ben onun.ama akraba arkadaşlık ilişkilerini bitirmek pazara markete gitmemek ne demek ya.

evet oda üniversite okuyor ama tam bir geri kafalı.bayanın çaılşmaması gerektiğini savunuyor ve benide ona zorluyor,erkek kuzenlerimle eniştelerimle ve hatta kız arkadaşlarımla bile görüşmemi istemiyo kısacası beni eve kapatmak istiyor markete pazara gitmemi istemiyo kavga çıkartıyo gittiğimde.kendini benden üstün görüyor.o herşeyi yapar yapabilir ama ben yapamazmışım çünkü o erkekmiş

Gerikafalı ama o gerikafalılık evlenmeden ilişkiyi normal görüyor?
İşine gelince modern, işine gelince gerikafalı ve gelenekçi...
Oldu oldu :6:
Bu adamdan ayrıl gerçekten kafayı yemek istemiyorsan tabii.

o adamı böyle bişey için asla çekmek zorunda değilsin,
çevremde o kadar varki bunu yaşayan sonra başkasıyla evlenen
bence evlilik öncesi yaşamak yaşamamak herkesin kendi bileceği iş
ama karşına anlayışlı biri çıkacaktır eminim
artık erkeklerde evlenmeden herşeyi yaşadıkları için buna pek önem vermiyor
sonuçta bu yaşanılan şey senin tüm hayatını etkileyecek, hayatını mahvedecek kadar kötü bişey değil
asla ama asla bi bu şeyi yaşadım bu adamı çekmeliyim diye düşünme
denize düşen yılana sarılır misali o adamla evlenme
annen de bilmek zorunda değil bunu
karşına seni anlayan biri olduktan sonra onu falan düşünmez yeterki sevgi olsun arada aşk olsun

Bir yanlıştan kurtulmak için başka yanlış içine girilir mi? Evlenip boşanmanktan bahsediyorsun. Ne olursa olsun kararlı bir şekilde ayrılmanı öneririm. Kimse yanında da durmayabilir. Büyük ceza da verebilirler. Ama sonra ailendir unuturlar.ve öğrenmek zorundalar mı

Bir yanlıştan kurtulmak için başka yanlış içine girilir mi? Evlenip boşanmanktan bahsediyorsun. Ne olursa olsun kararlı bir şekilde ayrılmanı öneririm. Kimse yanında da durmayabilir. Büyük ceza da verebilirler. Ama sonra ailendir unuturlar.ve öğrenmek zorundalar mı

hayır değiller tabi.ama ben ne gizlediysem nerdeyse hepsi ortaya çıktı az yada çok.evlenip boşandıktan snra en azından kimse bana kötü gözle bakmayacak ama

ıııyyyy ezik,öz güvensiz,zavallı erkek tipi..Bunlar değişmez canım... Evlenince beter olur... :ssz:

Bırak gitsin kendine eve kapatacağı bir oyuncak kadın alsın,rahat etsin.. :37:

hayır değiller tabi.ama ben ne gizlediysem nerdeyse hepsi ortaya çıktı az yada çok.evlenip boşandıktan snra en azından kimse bana kötü gözle bakmayacak ama

her öpüşen, her göğsüne dokunulan kadın gidip annesine babasına anlatıyor mu?
Sen de bunu anlatmak zorunda değilsin canım.
Birlikteliğin inşallah düzelir ama ben o şekilde dar görüşlü olan bi insanın düzelceğine inanmıyorum. Biraz "üzülüyorum yapma böyle" falan dene bakalım belki o zaman pazara markete karışmaz. Keşke erkek arkadaşının düşünceleri düzelse de sen de böyle kafa yormasan.

ıııyyyy ezik,öz güvensiz,zavallı erkek tipi..Bunlar değişmez canım... Evlenince beter olur... :ssz:

Bırak gitsin kendine eve kapatacağı bir oyuncak kadın alsın,rahat etsin.. :37:

ha birde beyfendinin elini sallasa ellisi istese istediği birini bulurmuş ama beni seviyormuş.madem beni seviyorsun niye değiştirmek istiyorsun bir tezatlık yok mu burda?

Canım merhaba. Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü benim erkek arkadaşım da anlattığının birebiri! Kesinlikle abartmıyorum, benim erkek arkadaşımı yazmışsın resmen. Biz ilişkiye girmedik ama bazen o kadar bunalıyorum ki... Sevmesem çoktan ayrılmıştım. Ama çok zor böyle biriyle ilişki sürdürmek. Sakın sadece ilişkiye girdiniz diye seni yıpratan birisiyle devam etme. Allah yolunu açık etsin...

her öpüşen, her göğsüne dokunulan kadın gidip annesine babasına anlatıyor mu?
Sen de bunu anlatmak zorunda değilsin canım.
Birlikteliğin inşallah düzelir ama ben o şekilde dar görüşlü olan bi insanın düzelceğine inanmıyorum. Biraz "üzülüyorum yapma böyle" falan dene bakalım belki o zaman pazara markete karışmaz. Keşke erkek arkadaşının düşünceleri düzelse de sen de böyle kafa yormasan.

keşke....ama sanmıyorum.ben markete gidip ve orda eski bir arkadaşımla istemeyerek konuştum diye beni ettiği tehtid şu : sen bir yaparsan ben on yaparım demiştim sana bende falanca kızla gezer tozar keyfime bakarım

Kötü gözle bakmak derken?? Kim sana niye kötü gözle baksın.. Cinayet mi işledin,f..şelik mi yaptın! Canım aş artık bunları.... :19:

Bu senin özelin,kimsenin değil!Sadece senin..Ne sevgilini, ne anneni, ne babanı ne de arkadaşlarını, akrabalarını ilgilendirmez.. Bilmeleri gerekmiyor. Bu sadece senin özelin. O nedenle kimse seni bunla yargılayamaz. :15:

Ki o laf edenleri çok mu temiz sanıyorsun... :ssz:

çok mu kötü konuştum,ben bayağı yumuşatmaya çalışmıştım yazarken halbuki..evet olan olmuş ama olan şey normal bişey değil..biraz da gerçekci olmak gerek..kız çevrem tutucu diyor.
ben ona göre bi tavsiyevermeye çalışıyorum.
ben çok duyuyorum,gerdek gecesinde kanamamış diye kızı kolundan tutup babasının evine götürenleri.bunlar bizim hayatımızın gerçekleri..ben kesinlikle evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım,dinen de yanlış toplumsal olarak da..
ama dedim madem olan olmuş gerçekleri göz önünde bulundurup tavsiye vermek gerekmez mi.
işte senin hayatın sonuçta ,kimse karışamaz falan bunlar ütopik geliyor bana..
türkiye daha o kadar genişlemedi..
cnm ben kesinlikle kınamadm.insanlar hata yapabiliyor,hepimizin bi sürü hatası günahı vardır..ben bu arkadaşın en az hasarla bu olayı atlatmasını istiyorum ve kendi görüşüme göre fikrimi söylüyorum..

arkadaşım ne tutucu aile çocukları gördüm ben, bunu yaşayan arkadaşlarımın evlendiği.
çünkü hiçbir erkek anasına babasına benim karım bakire demek zorunda değildir
adam seviyorsa inan gerisine bakmıyor
senin dediklerin gece karısını alıp doktora götürenler de psikopat
öyle adamdan değil koca hiçbişey olmaz
bende önceden böyle şeyleri ütopik görürdüm ama
çevremde o kadar çok tutucu aile kızları gördüm bunu yaşayan, tutucu aile çocuklarıyla evlenen
hele üniversitede çok fazla bu olay
ben onayladığım için veya herkes bunu yaşasın diye demiyorum bunu
isteyen yaşar istemeyen yaşamaz bu kişinin kendi bileceği iştir
ama vah ben yaşadım hiçbi adam benle evlenmez diye düşünmek de çok saçma
hatta çevremde böyle diyen çoğu kişi de evlendi çoluğa çocuğa karıştı
eğer adam kadını adam gibi seviyorsa zarı veya kanı için sevmez, yüreğini sever
ha kendi eline kadın eli deymemiştir karım da benim gibi olacak der o ayrı
lakin şu devirde yaşamayan adamı bulmak daha ütopik
hele ki 25 yaş üstü evlenmeler çoğaldığı için çoğu erkek bunu yaşıyor
artık kadınlar da öyle
yani yaşayan bunu hata olarak görüyorsa bu hatayı aynı kişiyle evlenip boşanmakla çözemez, daha da hata yapar.

yaptığın hata bence şu:
erkek arkadaşını adam akıllı tanımadan onunla birlikte olmuşsun ve malesef beş para etmez birisi çıkmış
cümlelerinden hiçbirşekilde erkek arkadaşınla devam etmek istemediğini anlıyorum.
bitir öyleyse neyi bekliyorsun ki, ailene gelip kızınızla yattım diyemez heralde.
o kadar karamsar olma.
bana nedense bu işin içinde 3. kişi var gibime geliyor da neyse.

keşke....ama sanmıyorum.ben markete gidip ve orda eski bir arkadaşımla istemeyerek konuştum diye beni ettiği tehtid şu : sen bir yaparsan ben on yaparım demiştim sana bende falanca kızla gezer tozar keyfime bakarım
ona deki gez hatta onla çık. yeterki beni rahat bırak. bu arada bir kaç benden fiziken fazlan var diye beni kendinden üstün sanıp emretmeye kalkma.beni köle yerine koyma. senle benim hiç bir farkım yok. ikimizde insanız.
hadi şimdi uğurlar ola.
de defet gitsin bu salağı.

ha birde beyfendinin elini sallasa ellisi istese istediği birini bulurmuş ama beni seviyormuş.madem beni seviyorsun niye değiştirmek istiyorsun bir tezatlık yok mu burda?

Onun ki sevgi değil,takıntı.. madem elini sallasa ellisi gitsin bulsun o zaman... Psikolojik taktikler bunlar..Seni ezmek için,kendini daha kıymetli göstermek için..Yani çok mükemmel paşamız,seni sevmesi büyük lütuf...

Yeme bunları.. öz güveni yerlerde..benden söylemesi... :51:

Bu durumda kızlar affedersin ama erkeğin kölesi haline geliyor cünkü terkedilmemek adına erkek ne isterse yapıyorlar ve istekleri olduğu zaman yada beklentileri olduğu zaman rahatca söyleyemiyorlar cünkü kavga yada tartısma cıkarsa korkusu var yani demek istediğim COK BÜYÜK HATA yapmıssın ama olan olmus yapman gereken onun kölesi gibi davranma ne olursa olsun cok zor duruma düsersen bilmiyorum nasıl söylenir ama ailene söyle ..

Son düzenleme:
Back