Cinnet geçirmekten korkuyorum. İyi değilim...

Zaten cocuk dogurmaya sicak bakmiyorum boyle seyler duydukca hepten soguyorum
Ben sabirli bi insan degilim öldüresiye doverim, annelik olunca sabir ekstradan yukleniyordur umarim
Bence dayak bazen gercekten cennetten cikma

Yok oyle olmuyor bazen yeteeeeeeeeeeer diye cıglıklar atıyorum bi irkilmesi bile beni üzüyor sanki saatlerce dövmüş gibi hissediyorum..

Yanlis anlamayin ama bu sadece simarik bi cocuk yetistirmeye yarar bence.
Ben ortaligi yikip dokcem annem bana annecim annecim diyecek daha beterini yaparim demek ki bu kizilcak bi sey degil derim

Kızımı gördüm anlattıklarında bir an ürperdim yaşadıklarım aklıma gelince.kesinlikle uzman görsün ben 2 buçuk yaşında götürdüm doktora hiperaktif degil ancak agresif büyüyor kendini ispat etme yolu bu ve bunu biraz törpülemeliyiz demişti.Şimdi pek hatırlayamadığım bir sürü tavsiye de bulundu ve ilaç verdi.sonuna kadar kullandım daha sakin bir çocuk oldu o da rahatladı bende.ilacı veren bir uzmandı ve kullanırken hiç tereddüt etmedim.Lütfen sizde bir uzmanla görüşün çok rahat edersiniz belki size ilaç bile vermez.Kolaylıklar diliyorum geçecek bu dönem merak etmeyin.

Allah dayanma gücü versin. Hiç istediği bir şeyi yaptınız mı. Taksi, otobüs olmazdı da dayısının arabasıyla biraz gezseydi acaba sakinleşir miydi. Yarın teyzesi, dayısı, babası kim varsa biraz ilgilensin çocukla sizde kafanızı dinleyin biraz.

Cok uzuluyorum kuzum ben sana
Herkes pedagoga git demis ama sen zaten gittin diye hatirliyorum yaniliyor da olabilirim
Ama araba takintisi bana da normal gelmedi pek , isinde uzman bir pedagoga gitseniz tekrar , cok zor ya gercekten cok zor
Allah yardimcin olsun

Gecen gün ablamla konuşuyorduk da asosyal olmayayım diye ne çok eziyet etmişim kendime dedi.
Çocuktan sonra misafir gelme-gitme işini çok azalttık, eziyet çünkü.
Çocukla bir yere gitsem 2 dakika biri ilgilenecek ki bir bardak çay içeyim.
Hiç gerek yok.
Hele ki eşim olmadan şehir dışı, hem de otobüsle... Mümkün değil.

Benim arkadaş grubumda bir bebekli daha var, herkes bana onu örnek gösteriyor, bak her yere geliyor diye.
Ama atladıkları bir şey var o her yere bebeksiz geliyor, ben bırakamıyorum :)
GGerçekten sosyalleşmek adına yapılan zorlamalar bazen sadece eziyet oluyor.
Ben de son zamanlarda en çok bana ellemeyin beni en iyi evim paklar diyorum :)
Geçecek inşallah bugünler de

Yanlis anlamayin ama bu sadece simarik bi cocuk yetistirmeye yarar bence.
Ben ortaligi yikip dokcem annem bana annecim annecim diyecek daha beterini yaparim demek ki bu kizilcak bi sey degil derim

Öldüresiye dövmek mi çare ?.. Bir tokat atılması bile o çocuğu daha da azginlastirir.
Ve anne her defasında dozaji arttırmak zorunda kalır.
..

Konu sahibinin tek çözümü doktor. Çok zor bir durum. Kontrol edilemeyen evlat büyütmek büyük sabır gerektiriyor.
Allah oglunuzas sakinlik versin, size sabır.

Ne desem nasıl teselli etsem bilemedim . Aynı şeyleri yaşamış biri olarak , Allah yardımcin olsun diyorum . Ama inan geçecek ..benim kızım duzeldiyse senin oğlun da düzelir :) pedagogla görüştün mü oğlunun durumuyla ilgili? Gorusmediysen lütfen görüş ve sen de terapiye başla . İnsanın ömründen 10 yıl götürüyor bu çocuklar :) çok zor gerçekten .seni o kadar iyi anlıyorum ki ,dua ediyorum .umarım en kısa sürede bütün bu olumsuzluklar son bulur .

Bir alışveriş merkezine gidin. İstediği olmadığı için rezil etsin sizi. Ağlasın sızlasın bağırsın her şeyi fırlatsın. Ama siz asla taviz vermeyin tutumunuzdan. Sokakta evde bahçede dışarıda nerede olursa olsun, ağlayarak bir şeyleri fırlatarak size istediklerini yaptıramasın. Rezil olun hiç önemli değil. Yeter ki ne yaparsa yapsın bu yolla bir şey elde edemeyeceğini görsün. Sonra yavaş yavaş istedik davranışa yönlendirme aşamasına geçeceksiniz. İsteklerini bana güzelce kibarca anlatıp izin istersen eğer uygun görürsem kabul ederim gibi. İlgi çekmek istiyor olabilir. Yaptığı doğru davranışları abartarak övün ve anında ödüllendirin. Yanlış davranışlarıyla değil doğru davranışlarıyla dikkat çekebileceğini fark etsin. Ve mutlaka bir pedagoga gidin. İlaç tedavisine başlatacaktır doktor. O ilaçlar çocuğu nispeten sakinleştirir işinizi kolaylaştırır. Zaten çocuğun davranışları istendik yönde geliştiği zaman ilacın dozu yavaş yavaş azaltılır ve en sonunda ilaç tedavisi sonlandırılır. Uzman desteği ve bilinçli bir yol haritası ile bir iki ay içinde çocuğunuzun bambaşka bir çocuğa dönüşeceğini göreceksiniz.

Geçecek geçecek, her geçen gün kolaylaşacak inşallah.
Bizim de iki çocuğuyla gezen arkadaş var ama çocuktan çocuğa da fark var, e herkesin sabrı da bir değil.
Denk gelir çocuğu anneme bırakırsam gezerim, denk gelmezse otururum evimde.
Hı nadiren çocukla bir yere gittiğim de oluyor ama konu sahibinin yerinde olsam yapmazdım kendime o eziyeti.

Son bir aya kadar nispeten daha sakin bir anneydim ama artık tükendim. Bağırıyorum, vurmaktan korkuyorum. Kalabalık ortamlara normalde girmiyorum üç yıldır asosyal yaşıyorum, gezmeye bile gitmiyorum korkumdan ama bu durum biraz mecburiydi. Sonuçta pişman oldum geldiğime yine..

6 yaşında ve hala aynı mı. Demeyin öyle ya. Düzelir diye minicik bir umudum var zaten. Kim taşlarsa taşların umurumda değil. Siniri alınmış anneler, heykel gibi çocukları ile ahkam kesmesin mümkünse.

Pedogoji bölümünden yardım almalısınız,bazı çocuklar çok inatçı olabiliyor. Kronik inat ve bununla baş edemediği için çok hırçın ve agresif oluyorlar.
İnat ettiği ve delirdiği zaman hiç onunla iletişim kurmayın,bu zaten sizi kışkırtma için yapıyor.
Öncelikle pedogog ve evde eğitimle bunu atlatıp rahat edersiniz mutlaka.
Malesef diğer insanlardan bu konuda destek ve sabır bekleyemezsiniz,bir süre sonra bu duruma tahammül etmiyorlar.
Hiç vakit kaybetmeden pedogogla görüşün.

Bende işe yaşamış. 2 yaş sendromu muymuş benimki bilmiyorum ama durup dururken ağlarmışım. Annem sonunda dayanamamış ağzımın ortasına patlatmış bir tane bir daha ağlamamışım. Kimse yapsın diye paylaşmadım bunu yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…