onu hesapladım +1 ekledim yaşıma ama ona göre hareket etmelimiyim bilmiyorum daha 3 ay var erkek ayımaDoğru hesaplarsan evet, ocak şubat + 2, mart ve sonrası hep +1 olarak hesaplanır.
canım banada bakarmısın 25 yaş çine göre 26 ağustos 2019 hamile kaldığım ayDoğru hesaplarsan evet, ocak şubat + 2, mart ve sonrası hep +1 olarak hesaplanır.
ciddi ciddi korunmak nedir yani benim zaten bir kızım var evet belki korunacağım belki düşüneceğim bu konuyu tabiki herşey allahtan ama istatistiki bişeyi varmı yada başka bir yöntemi söylecek belki başka bir arkadaş oğlum olsaydı kız isteyecektim emin olun bunu istemekte dilemekte herhangi bir sakınca görmüyorumTutuyor dersek ciddi ciddi aylarca korunacak mısınız?
canım şunu buldum bideciddi ciddi korunmak nedir yani benim zaten bir kızım var evet belki korunacağım belki düşüneceğim bu konuyu tabiki herşey allahtan ama istatistiki bişeyi varmı yada başka bir yöntemi söylecek belki başka bir arkadaş oğlum olsaydı kız isteyecektim emin olun bunu istemekte dilemekte herhangi bir sakınca görmüyorum
nedir bu başka bir takvimmi öyleyse ekimi kaçırmamam lazımcanım şunu buldum bide
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum
sen ovulasyon günü hesaplayarakmı hamile kaldın bu arada canımcanım şunu buldum bide
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum
yunurtlama zamanında kaldım ama testle takip etmedim canım akıntım ağrım çoktu birde vicudum çok sıcaktı tek ilişkiyle kaldımsen ovulasyon günü hesaplayarakmı hamile kaldın bu arada canım
kızımda tuttu bu takvim bakalım bunda tutarmı 1 aya belli olur cinsiyetimizsenin çin takvimine baktım kız görünüyor buarada bakalım tutacakmı sende
gerçektenmi birde ben bakabilirmiyim doğum tarihiniz ve hamile kadığınız ay yıl ne idiBende de tutmadı..
Sadece Çin değil diğer bütün herşey kız bebek gösterirken oğlum oldu.
tek ilişkiyle erkek diyolar burdakiler ya ben tahmin edemiyorum işte yumurtlama günümü sıkıntı orda bundaan önceki ay gittiğimde doktor vajinal muayene yaptığında adetin 7. gününde yumurtlamıştım okadar erken yunmurta oluşurmuki anlamadımyunurtlama zamanında kaldım ama testle takip etmedim canım akıntım ağrım çoktu birde vicudum çok sıcaktı tek ilişkiyle kaldım
olabilir kuzum adet döngün uzun değilsetek ilişkiyle erkek diyolar burdakiler ya ben tahmin edemiyorum işte yumurtlama günümü sıkıntı orda bundaan önceki ay gittiğimde doktor vajinal muayene yaptığında adetin 7. gününde yumurtlamıştım okadar erken yunmurta oluşurmuki anlamadım
26 günde bir evetolabilir kuzum adet döngün uzun değilse
İstemek, dilemek ayrı, böyle safsatalara itimat edip hareket etmek ayrı. Benim kız görünüyordu, oğlum oldu. Ben de isterim ikincisi kız olsun, ama aylarca Çin takviminde böyle böyleymiş deyip korunmak aklımın ucundan dahi geçmez.ciddi ciddi korunmak nedir yani benim zaten bir kızım var evet belki korunacağım belki düşüneceğim bu konuyu tabiki herşey allahtan ama istatistiki bişeyi varmı yada başka bir yöntemi söylecek belki başka bir arkadaş oğlum olsaydı kız isteyecektim emin olun bunu istemekte dilemekte herhangi bir sakınca görmüyorum
Özelden göndereyim ben size. Yanlış bakmadım ama gönlünüz olsungerçektenmi birde ben bakabilirmiyim doğum tarihiniz ve hamile kadığınız ay yıl ne idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?