• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimriliğin bu kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkemelere taşıyalım ki kimseye ağızlarına geleni söyleyemeyeceklerini anlasınlar. Ders alsınlar.
Pardon da burada 6 sayfa bana aileme eşime herkese saydırıyor bütün üyeler üstü kapalı bir biçimde. Ben açık açık laf edince mi sorun oluyor ??

Baştan evlenmeyecektiniz diyorum ne olur kızmayın ama karşı tarafın ailesi berbat, oğulları kira ödemeyecek bedavadan eve konacak diye zil takıp oynamışlar adeta. Babanız da haklı konu sahibesi adam koskoca ev vermiş, kocadan maddi olarak çok katkı yok madem bari ailesi biraz para koysun da kızım iyi şartlarda yaşasın demiş. Koltuğa sınır koyan KVden para çıkmazdı zaten, en başta abuk subuk konuştuklarında nişanı atıp gidecektiniz. Bilmiyorum eşiniz de sorumsuz ve aklı havada geldi bana, KP parasına güvenip ayağına gelen işi beğenmemiş. Evde hamile kadın var, bu pozisyonu beğenmedim üstünü vermezsen çalışmam ne demek? Eşiniz de ailesinin cinsinden bence, ailecek para etmez bunlar böylece yazdığım için lütfen kızmayın :KK51:Bu aile cimri değil mezarcı, bunların yetiştirdiği evlat da bu kadar olmuş işte:110:

Cimri değil ölücü :)

Boyle ailenin boyle oglu olur normal armut dibine duser demisler malesef. Ozaman cikiyoruz bu evden de bakalim ne yapacak gecindirebilecekmi sizi hemen tutusur

Madem bu kadar zenginsiniz ailecek kendi zenginliginize uygun biriyle evlenseydiniz...
Zengin olmak mı? Babamın toplamda kendine ait 3 evi var diye zengin mi oluyor?? Birinde kendi birinde ben birinde kardeşim oturuyor? Zengin mi olmuş olduk biz şimdi? E doğru bu durumda kocamın mal varlığını bana beyan etmesi gerekirdi evlenirken haklısınız

Pardon da burada 6 sayfa bana aileme eşime herkese saydırıyor bütün üyeler üstü kapalı bir biçimde. Ben açık açık laf edince mi sorun oluyor ??
Aslında herkes size ve ailenize saydirmamis yanlıştasiniz ailecek siz adama her türlü imkanı veriyorsunuz adamın poposu kalkmış bu adamın ailesinin birşey yapmayacagi belli . Siz verip verip sonra neden onlar birşey yapmıyor diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back