Bence araba alalım demenize degil, babanızın ağzıyla konuşmanıza bozulmuş olabilir. Ben de uyuz olurdum eşim anne babasının dediğini gelip kendi fikri gibi sunsa.
Bir de yaşınız otuz olmuş, evlenmişsiniz, beş sene geçmiş,anne baba olacaksınız. Adamın ailesi size kredi çekmek zorunda değil ki. Göbek bağınız kesileli çok oldu. Ne yaparsanız yapın. Neden milletten beklentiye giriyorsunuz? İnsan arasının iyi olduğu ailesinden beklemez, siz cimrilikten sizi bosatmak isteyen insanlardan bekliyorsunuz bir de. Bu da bana ilginç geliyor . Ne olduğu belli insanlar, böyle bir şeyi yapmayacaklari/yaparsa da yüz sene konusacaklari belli insanlar. Neden yüz eğip onlardan para isteyesiniz ki?
Bir de babanızın yedi bin TL ederinde evi varsa neden davayla kiracisini çıkartti? Birkaç ay/sene kirayı size verseydi bunca olay olmadan. Durumunuzu toparlayinca normal kira ödemeye devam etseydiniz dhaa iyi olmaz mıydı?
Şimdi siz o evden kolay kolay çıkamazsınız, kiralar ateş pahasi. Geride evde hakkı olan kardeş ve belki de o eve güvenip emeklilik planları yapan bir aile var. Ve size bugun-yarin çıkın deseler onlar kötü olacak,boşu boşuna aranız bozulacak...