ayrı mı yatıyosunuz birazda polyanacılık oyna bakalım git sarılseni seviyroum de bu evlilik böyle olmamalı biz nasıl evlendik deEşimleyim tek kelime konuşmuyoruz umrunda değilmiş gibi davranıyor. Eve dondum ya korkuları bittibitti.ama ben ondan ayrılacağım günün planlarını yapiyorum.zor bir durum.
ayrı mı yatıyosunuz birazda polyanacılık oyna bakalım git sarılseni seviyroum de bu evlilik böyle olmamalı biz nasıl evlendik de
anlamadıgım seni geri gel diye cagrıp nasıl yalnında degil
sizinki nasıl evlilk ya
Ikimiz de 32 yasindayiz. Evlenmeden ne oldugunu anlayamadim ki. Isi kendi kurmus, buyutmus ama butun para idaresi annesinde. Bir kere annesiyle kusunce annem acaba bankadaki paralari alir mi diye bile endiselendi. Para konusunda bagimli sanirim. Baska her konuda da boyle. Annesi bosan diye oyle bi baski kuruyo ki ve is ve para konusunda da ciddi yaptirimlar yapabilecek gucte. Buna ragmen karsi koyuyosa seviyodur diyorum. Ama her sevgi ayni mi? Kimi canini verir kimi seviyorum der ama bi sey yapmaz.
yaa ne biliyim biraz daha anlatsan sen git yanına sarıl op bakalım ne yapıcakonun kafasında kadın kocasının sözünden çıkmaz sarılmakla yola gelecek biri değil bildiğinden sasmadi hiç evet ayrı yatiyoruz.onun için şu anda ele güne karşı bu evde olmam yeterli.
yaa ne biliyim biraz daha anlatsan sen git yanına sarıl op bakalım ne yapıcak
Kizlar daha sekiz aylik evliyim. Simdiden pismanim ama bir yil dolana kadar beklemeye karar verdim. Sorunlar duzelmezse bitiricem. Sorunlardan biri de esimin cimriligi. Ailesine karsi haddinden fazla eli acik. Ama beni hala benimseyemedi heralde. Evlenmeden once de sonra da dogumgunlerimde cok guzel hediyeler almistir. Ama genel olarak hicbir ihtiyacimi karsilamiyor. Erzak alisverisi icin para istemek zorunda kaliyorum ve bozuluyor. Bazen ustumde yok diyor bazen kredi kartini veriyor icinde limit olmuyor. Maddi durumu cok cok iyi. Ve genel olarak ailesine de boyle olsa karakteri bu diyip kirilmadan duzeltmeye calisicam ama bana karsi boyle olunca bilincli oldugunu dusunuyorum. Acik acik konussam sogukluk olacak. Zaten aramiz cok kotuydu, bosanacaktik. Yeni duzeliyoruz. Daha farkli nasil bir yol izleyebilirim?
ne demek kardeşine araba aldı eşi dururken erkekler bunun bilincinde olmalı madem aile olma kapasiten yok neden evlendin nedir bu onun ailesi sensin bu böyle olmalı...Benim kendi gelirim var ve hicbir ihtiyacimi karsilamiyor derken zaten bunu beklemiyorum ama arada bir sorsa yetecek. Ayrica calissam bile mutfak masrafini karsilamasini beklerim. Benim alacagim maas en fazla 2bin lira. Daha yeni kardesine 150.000 liralik araba aldi. Anlatabiliyor muyum?
ne alakası var.Siz de çalışsanız mesela...
Çok alakası var. Dünyanın en zengin insanıyla evlensem yine çalışırım ben. Ekonomik özgürlüğümü, toplum içindeki statümü, topluma katkımı hiçbir şeye değişmem. Yan gelip yatayım, kocam bana baksın fikri bana çok uzak. Nitekim konu sahibinin sorunu eşinin cimri olması değil, eşinin eşine ve evliliğe bakış açısı...ne alakası var.
Parası olduğu halde cimriymiş adam .
Çalışmasını gerektirecek bir durum yok ki.
ekonomik özgürlüğünüz olmadığında ya da sakat kalıp iş göremez hale geldiğinizde kocanız size bakmamalı mı ?Çok alakası var. Dünyanın en zengin insanıyla evlensem yine çalışırım ben. Ekonomik özgürlüğümü, toplum içindeki statümü, topluma katkımı hiçbir şeye değişmem. Yan gelip yatayım, kocam bana baksın fikri bana çok uzak. Nitekim konu sahibinin sorunu eşinin cimri olması değil, eşinin eşine ve evliliğe bakış açısı...
Kimsenin görevi bana bakmak değil, sakat kalırsam da emekli maaşım ve bakıcım olur, dert etmeyin. Ayrıca konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum, size iyi günler.ekonomik özgürlüğünüz olmadığında ya da sakat kalıp iş göremez hale geldiğinizde kocanız size bakmamalı mı ?
Sirket sadece esimin ustune degil, detaylari bilmiyorum. Bosanicam dedigi zamanlarda ben istemiyorum diye usteledim. Ne zamanki tamam bildigin gibi yap demeye basladim, yumrugumu masaya vurucam dedi ama tabi bosanmasam da ne kadar mutlu olucam belirsiz. Ozellikle kardesine bakmak zor geliyo aslinda. Yani bir yandan veriyor bir yandan omur boyu ona mi bakicam diyor. Bir de kardesi hic deger bilmiyor. Onun acisini benden mi cikariyir nedir bilmiyorum.Annesi de eşinin annesine olduğu kadar düşkünse oğluna zaten öyle bir şey yapmaz kaybetmek istemediği için ama tut ki yaptı diyelim. Şirket eşinin üstüneyse tüm parayı alsa ne olacak ki, ayda 30.000 lira kazanıyordur diyorsun, sadece o parayla bile krallar gibi yaşayıp üstüne birikim yapılır. Zaten mutsuzsun görüldüğü kadarıyla, eşinin annesi boşansın diye baskı yapıyormuş, sen 1 yıl dolsun diye bekliyorum diyorsun, kaybedecek bir şeyin yok yani en fazla yine boşanmaya gider iş al karşına konuş.
Kendine yetebilecek, akıllı bir insansın bence, ya daha kötü olursa diye stres içinde yaşamaya değmez, olacağına varacak iş.
Emekli olamadan çalışamaz duruma gelemez misiniz ?Kimsenin görevi bana bakmak değil, sakat kalırsam da emekli maaşım ve bakıcım olur, dert etmeyin. Ayrıca konu sahibinin konusunu dağıtmak istemiyorum, size iyi günler.