Cimri koca duzelir mi?

HICBIR koca duzelmez. buna benimki de dahil. 7 sinde neyse 70 inde o...can cikar huy cikmaz. duzelir.diye 2 bucuk sene bekledim duzelmedi, ben delircem yakinda..

bence bu konuda oturup konuşun anlaşmaya varın..şimdiye kadar konuşmamanız kabahat..mutfağı biriniz faturaları diğeriniz karşılayabilir..

Durumu iyi, herkese karşı cömert size gelince eli sıkı
Sana para yetiştiremiyorum , çok harcıyorsun yeter diye şikayette bulundu mu hiç

Maneviyata ihtiyacim var tabi ki. Ve dedigim gibi bana farkli ailesine farkli davraninca gozume batiyo. Ben ondan kendi kisisel ihtiyaclarim icin hicbir zaman bi sey istemiyorum. Ama kardesini mutlu etmek icin o kadar pahali araba alabiliyorsa benden mutfak giderini vermemi beklemesin. Benim kira gelirim evet masraflari karsilayabilir ama onun kazancinin yaninda devede kulak bile degil. Oyle olunca da gozume batiyo.

Evlenmeden önce farketmeden mı bu tutumunu.cok ılgınc bır adam sensız bı yere gıtmıyor,ama senden para esırgıyor,bence ananesinin etkısınde kalıyor.ailesıne düşkün bır adam kolay kolay onların sözünden çıkamıyor,

canım mutfak masrafına yardım etmesinmi kocası ikisininde geliri varsa oturup çözüm bulmalılar,kadın hem erzak alıp hemde onları pişiricek
Hayır cebinde para varken neden istiyor ona anlam veremedim.

O zaman soyle bi sey diyim benim aylik gelirim 2000 civari onun tam bilmiyorum ama 30000 falan. Kim harcasin?
Kaçsa kaç, sonuçta siz aile olmuşsunuz. Onun cebinden çıkan da sizden eksiliyor, sizin cebinizden çıkan da ondan eksiliyor. Evlilikte ayrı gayrı mı olur?

Ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda.sevıyor musunuz bırbırınızı. Ne kadar tahammül edebılceksınız bu duruma.sızı seven değer veren ınsan hıcbısey esırgemez. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım.ıkı çocuğumuz var, esım sızın esınızın ceyregını bıle kazanmıyor. Her aksam evın eksıgını sorar.her turlu ıhtıyacı Karşılar.bu kadar para kazanıpta sızekarssı cımrılıgı in anlayamıyorum.

aslinda cimri degil gibi ama size karsi tavirli olabilir..Belki araniz tam anlamiyla duzelince bu sizden para kisma huyuda duzelir..

O zaman soyle bi sey diyim benim aylik gelirim 2000 civari onun tam bilmiyorum ama 30000 falan. Kim harcasin?
Çoook sinir bozucu bir durummuş, Allah yardımcın olsun canım. Bu konuşarak ta düzelecek bir durum değil. Ama siz yine de güzelce bi konuşun, inşallah düzelir. Böylesini daha önce hiç duymamıştım.

Durumu iyi, herkese karşı cömert size gelince eli sıkı
Sana para yetiştiremiyorum , çok harcıyorsun yeter diye şikayette bulundu mu hiç
Evlendigimizden beri mutfak masrafi disinda para lafi etmedim ki. Ayrica evlenince masrafi artmis diil. Zaten tek yasiyodu. Evinin masrafini faturasini zaten oduyodu.

Ben de oyle dusunuyorum. Annesi cok fena bi kadin. Ilk gunden beri beni kotuluyo. Ben de hamile kalinca patladim. Cok buyuk kavgalar ettik. Evi terkettim. Bebegi dusurdum. Sonra eve konusmaya donunce annem seni istemiyo, bosanicaz dedi. Seni sevsem de bosanmam gerek diyip duruyodu. Tamam dedim. Bana ev bulmam icin zaman ver. Ailemin evine donmiycem dedim. Simdi annesi inanilmaz tavir yapiyo hala dava acmadi diye. Artik yumrugumu masaya vurmam lazim bosanmak istemiyorum diyor. Cocuk daha. Belki zamanla erkek olmayi ogrenir. Ben annesinin ona bakmak zorunda diilsin diye isledigini dusunuyorum.

püffff sende o kocayla evlendin haa kardesine daire gibi araba alıcak ama karısına para vermicek hey yavrumm heyy oyle adımı benim elime vercen varya ooo 1 seneye kalmaz kendime neler alırım neler 2 tane sigorta ypatırırım arsa alırım iddaa bayisi acarım mesela yanii deee
isin zor sen kesin dügündede pek bisey istememissindir cünlü hep öyle olurr ayrıca neden 1 sene bekliyrousn bu aksam al esini karsına konus kardesine 150 verdin nasıl nerden verdim bugun ben istesem bana vericekmisin de vericilem bile dese artık evliyiz ailene yarım olur ama en fazla 150 lira de 150 binden yardım olmaz de

Eger annesi doldurmuyorsa sorun benle ilgili. Dedigim gibi bir sene dolana kadar bekliycem.

Yaşlar kaç?
Boşanmak istemediğine göre seviyordur diye düşünüyorum. Bu durumda çocuk yapmaya çalışarak doğru yapmamışsın ama, daha evliliğinizi oturtamamışsınız. Boşanmak istemiyorum diye konuyu açtığında dürütçe konuş, annesinin sana karşı tavırlarından ve bu tutumundan rahatsız olduğunu, sorunun para pul olmadığını senin de ihtiyaçları karşılayabileceğini ama ailesine bu kadar yağdırırken kendi evini ve karısını düşünmemesinin seni incittiğini söyle. Bu tavrının sebebini sor. Annesinin düşündüğün gibi şeyler söylediğini belirtirse eğer evine masraf yapmanın sana bakmak olmadığını, o alıp getiriyorsa seninde emeğini koyup evdeki her türlü işi yaptığını söyle. Ömrü boyunca annesinin yanında olamayacağını ve oğlunun eşine bu şekilde davranmaya devam ettiği sürece seninle evliliği yürümese bile başkası olduğunda da sorun yaşayacağını, hayatını annesinin kaprisleri yüzünden yanlız geçirmeyi mi düşündüğünü sor.

Reactions: anu
Bence sen hic vakit kaybetme pesin pesin boss gitsin bunu. Size deger vermiyor farkinda misiniz? Ama seviyor falan da demeyin sakin, seven insan nasil olur bilirim.

Benim arabam var. ben oyle kardesine aldin ben de bunu istiyorum diyebilecek insan diilim ki. Zaten oyle desem adim paragoze cikar.
oooo yemiyenin malını yerler valla sekerim iste gitsin bosancaksanda zengin dul ol cektigine deysin bu ne ya böyle yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…