Benim kendi gelirim var ve hicbir ihtiyacimi karsilamiyor derken zaten bunu beklemiyorum ama arada bir sorsa yetecek. Ayrica calissam bile mutfak masrafini karsilamasini beklerim. Benim alacagim maas en fazla 2bin lira. Daha yeni kardesine 150.000 liralik araba aldi. Anlatabiliyor muyum?Siz de çalışsanız mesela...
Vaaay 150.bin liralık araba aliyo durumu gercekten iyi yani ama eşe gelince yokkiBenim kendi gelirim var ve hicbir ihtiyacimi karsilamiyor derken zaten bunu beklemiyorum ama arada bir sorsa yetecek. Ayrica calissam bile mutfak masrafini karsilamasini beklerim. Benim alacagim maas en fazla 2bin lira. Daha yeni kardesine 150.000 liralik araba aldi. Anlatabiliyor muyum?
Kardeşine 150.000 tl lik araba alan adam neden mutfak masrafından kaçsın?Benim kendi gelirim var ve hicbir ihtiyacimi karsilamiyor derken zaten bunu beklemiyorum ama arada bir sorsa yetecek. Ayrica calissam bile mutfak masrafini karsilamasini beklerim. Benim alacagim maas en fazla 2bin lira. Daha yeni kardesine 150.000 liralik araba aldi. Anlatabiliyor muyum?
Diğer konularınıza biraz göz attım. eşinizin derdi para değil bence sizinle bir derdi var.Kizlar daha sekiz aylik evliyim. Simdiden pismanim ama bir yil dolana kadar beklemeye karar verdim. Sorunlar duzelmezse bitiricem. Sorunlardan biri de esimin cimriligi. Ailesine karsi haddinden fazla eli acik. Ama beni hala benimseyemedi heralde. Evlenmeden once de sonra da dogumgunlerimde cok guzel hediyeler almistir. Ama genel olarak hicbir ihtiyacimi karsilamiyor. Erzak alisverisi icin para istemek zorunda kaliyorum ve bozuluyor. Bazen ustumde yok diyor bazen kredi kartini veriyor icinde limit olmuyor. Maddi durumu cok cok iyi. Ve genel olarak ailesine de boyle olsa karakteri bu diyip kirilmadan duzeltmeye calisicam ama bana karsi boyle olunca bilincli oldugunu dusunuyorum. Acik acik konussam sogukluk olacak. Zaten aramiz cok kotuydu, bosanacaktik. Yeni duzeliyoruz. Daha farkli nasil bir yol izleyebilirim?
Bilemiyorum ki. Ogretmenim. Isten cikarildim ve bunu temmuz ayinda ogrendim. Agustosta dugunum vardi. O aralar baska is bulmaya zamanim bile yoktu. Bir sene ara vereyim dedim. Su anda freelance ceviri yapiyorum. Ailemin durumu iyi. Kira gelirim var. ihtiyaclarimi da evin ihtiyaclarini da karsilayabilirim ama kardesine ve bana karsi tavrina bakinca icimden gelmiyor.Cimri olsa herkese aynı davranırdı bir tek size böyle davranıyorsa cimri diyemeyiz.
Çalışmanızı mı istiyor acaba?
ben de anlamiyorumKardeşine 150.000 tl lik araba alan adam neden mutfak masrafından kaçsın?
Anlamsız
Sevmese bile mantik evliligi falan yapmis olsa bile anlamiyorumDiğer konularınıza biraz göz attım. eşinizin derdi para değil bence sizinle bir derdi var.
Ben sevgisinin olduğunu pek düşünmüyorum.