Cimri koca duzelir mi?

Vay be.
150 bin tllik araba.
Sana gelince yok.

Omur gecmez bu adamlA.

Kizlar daha sekiz aylik evliyim. Simdiden pismanim ama bir yil dolana kadar beklemeye karar verdim. Sorunlar duzelmezse bitiricem. Sorunlardan biri de esimin cimriligi. Ailesine karsi haddinden fazla eli acik. Ama beni hala benimseyemedi heralde. Evlenmeden once de sonra da dogumgunlerimde cok guzel hediyeler almistir. Ama genel olarak hicbir ihtiyacimi karsilamiyor. Erzak alisverisi icin para istemek zorunda kaliyorum ve bozuluyor. Bazen ustumde yok diyor bazen kredi kartini veriyor icinde limit olmuyor. Maddi durumu cok cok iyi. Ve genel olarak ailesine de boyle olsa karakteri bu diyip kirilmadan duzeltmeye calisicam ama bana karsi boyle olunca bilincli oldugunu dusunuyorum. Acik acik konussam sogukluk olacak. Zaten aramiz cok kotuydu, bosanacaktik. Yeni duzeliyoruz. Daha farkli nasil bir yol izleyebilirim?
150000ne araba alan bir kişinin kredi kartında nasıl limit olmaz onu anlamadım

püffff sende o kocayla evlendin haa kardesine daire gibi araba alıcak ama karısına para vermicek hey yavrumm heyy oyle adımı benim elime vercen varya ooo 1 seneye kalmaz kendime neler alırım neler 2 tane sigorta ypatırırım arsa alırım iddaa bayisi acarım mesela yanii deee
isin zor sen kesin dügündede pek bisey istememissindir cünlü hep öyle olurr ayrıca neden 1 sene bekliyrousn bu aksam al esini karsına konus kardesine 150 verdin nasıl nerden verdim bugun ben istesem bana vericekmisin de vericilem bile dese artık evliyiz ailene yarım olur ama en fazla 150 lira de 150 binden yardım olmaz de
Bir seneye 4 ay kaldi

Bir seneye 4 ay kaldi
eee ne yapmayı düsünüyosun soncu olarak evliliginiz ask evliligimi sanki biraz mantık gibi geldi bana senin gelirlerinin olması bie
sey farketmez ki esin ayda 30 bin kazanıyosa bi zahmet banada destek cıkıcak böylesine calısmıcan iste
o senmiydin esi bilgisayarda yapılıcaklar listesine bosanılıcak yazmıs

Önceden açtığınız konulara göz gezdirdim. Eşinizden hiç bir zaman memnun olmamışsınız.
Önceki konuların birinde daha evlenmediğinizi nişanlınızın işsiz olduğu size nasıl bakacağını yazmışsınız.
1.Eğer eşinizin zaten size bakamayacağını biliyorken neden evlendiniz
2. İşsiz bir insanın durumu nasıl bir anda 150000ne araba alacak duruma geliyor

eee ne yapmayı düsünüyosun soncu olarak evliliginiz ask evliligimi sanki biraz mantık gibi geldi bana senin gelirlerinin olması bie
sey farketmez ki esin ayda 30 bin kazanıyosa bi zahmet banada destek cıkıcak böylesine calısmıcan iste
o senmiydin esi bilgisayarda yapılıcaklar listesine bosanılıcak yazmıs
Biiyorum en yakin arkadaslariyla konustum. Hepsi beni cok sever. Sana cok asik oldugunu biliyoruz dediler.
O konuyu biliyorum. Yok o ben diilim.

Önceden açtığınız konulara göz gezdirdim. Eşinizden hiç bir zaman memnun olmamışsınız.
Önceki konuların birinde daha evlenmediğinizi nişanlınızın işsiz olduğu size nasıl bakacağını yazmışsınız.
1.Eğer eşinizin zaten size bakamayacağını biliyorken neden evlendiniz
2. İşsiz bir insanın durumu nasıl bir anda 150000ne araba alacak duruma geliyor
O kisiyle evlenmedim ben.

Evlendigimizden beri mutfak masrafi disinda para lafi etmedim ki. Ayrica evlenince masrafi artmis diil. Zaten tek yasiyodu. Evinin masrafini faturasini zaten oduyodu.
anlamadıgım sana karsı kaybetme korkusu yokmu sen evden gidince seni arayı kokunu özledim yada bu evde senle söyleydik falan diye bisey demiyomuydu sen evden ayrılıyroudm ama o gelip özür dileyi seni getirmiyomuydu yani sen kendin gidip kendin mi geliyodun ayrıca bacım valla maden bosancan
yolunu yap dere akarken doldur dıcem de sen yapmazsın yazık o adamı inek gibi sagarlar valla
es,n neyden hoslanıyosa onu yap her erkegın bi seyi vardır kız kardesi annesi ayrı ama sen tanıyosun esini seninle yapıp hoslandıgı seyler neler di mesela yemek yapmak mesela spor dag yürüyüsü zevkleri neler birlikte paylasımlarınız falan

Kizlar daha sekiz aylik evliyim. Simdiden pismanim ama bir yil dolana kadar beklemeye karar verdim. Sorunlar duzelmezse bitiricem. Sorunlardan biri de esimin cimriligi. Ailesine karsi haddinden fazla eli acik. Ama beni hala benimseyemedi heralde. Evlenmeden once de sonra da dogumgunlerimde cok guzel hediyeler almistir. Ama genel olarak hicbir ihtiyacimi karsilamiyor. Erzak alisverisi icin para istemek zorunda kaliyorum ve bozuluyor. Bazen ustumde yok diyor bazen kredi kartini veriyor icinde limit olmuyor. Maddi durumu cok cok iyi. Ve genel olarak ailesine de boyle olsa karakteri bu diyip kirilmadan duzeltmeye calisicam ama bana karsi boyle olunca bilincli oldugunu dusunuyorum. Acik acik konussam sogukluk olacak. Zaten aramiz cok kotuydu, bosanacaktik. Yeni duzeliyoruz. Daha farkli nasil bir yol izleyebilirim?

Konunda kendimi buldum resmen sana cevap yazmak için üye oldum.doldum.duzelmiyor 5 aylık evliyim 3 aylik hamileyim eşimin bana bu sürede verdiği el harçlığı 100 tl geçen gün bana limiti düşük ek kart çıkarmasını istedim kabul etmedi. Canın ne isterse bana söyle getiririm yada benim yanımda al ddiyor.resmen bana ev bekçisi muamelesi. Ben düzelme beklemiyorum bile değişmeyecek eminim :KK43:

Konunda kendimi buldum resmen sana cevap yazmak için üye oldum.doldum.duzelmiyor 5 aylık evliyim 3 aylik hamileyim eşimin bana bu sürede verdiği el harçlığı 100 tl geçen gün bana limiti düşük ek kart çıkarmasını istedim kabul etmedi. Canın ne isterse bana söyle getiririm yada benim yanımda al ddiyor.resmen bana ev bekçisi muamelesi. Ben düzelme beklemiyorum bile değişmeyecek eminim :KK43:
iyide esinin geliri iyise sende onun kredi kartını al kendimi bununla güvende hissediyroum de ben cnm bisey istediginde sürekli senimi arıcam de kart bende dursun de ben parasız gezemem de vs vs yaniii

iyide esinin geliri iyise sende onun kredi kartını al kendimi bununla güvende hissediyroum de ben cnm bisey istediginde sürekli senimi arıcam de kart bende dursun de ben parasız gezemem de vs vs yaniii

Eşimde 2 kart vardı limiti yüksek birini istedim kapattirdim diye yalan söyledi. Ek Kart çıkar dedim daha sonra sana kart falan yok dedi çıkardı 50 lira verdi bende dilencimiyim ben diye kabul etmedim.oetmedim.onun tavrı şu ben evin reisiyim benden habersiz kuruş harcayamazsin

Eşimde 2 kart vardı limiti yüksek birini istedim kapattirdim diye yalan söyledi. Ek Kart çıkar dedim daha sonra sana kart falan yok dedi çıkardı 50 lira verdi bende dilencimiyim ben diye kabul etmedim.oetmedim.onun tavrı şu ben evin reisiyim benden habersiz kuruş harcayamazsin
oldu cnm be ben ne köle ne esirim diceksin senin neyin varsa benim senin ne farkın varmıs ki maas kartı kredi kartı sende diceksin ve alıcaksın 1 gün kavga eder 2 gün 3 gün biraz sesinizi cıkartınyaa ben bu evin hanımıyım diceksin asıl sen benden habersiz 1 kurus harcayamazsın diceksin allah askına aklım almıyo nasıl sana bunu der sende evin ve esinin hcimi isini yapma

oldu cnm be ben ne köle ne esirim diceksin senin neyin varsa benim senin ne farkın varmıs ki maas kartı kredi kartı sende diceksin ve alıcaksın 1 gün kavga eder 2 gün 3 gün biraz sesinizi cıkartınyaa ben bu evin hanımıyım diceksin asıl sen benden habersiz 1 kurus harcayamazsın diceksin allah askına aklım almıyo nasıl sana bunu der sende evin ve esinin hcimi isini yapma

Günlerdir konuşmuyorum herseyi yaptım kafa yapısı bu değişmez zaten beni 10 gun once tartışma anında evden kovdu 5 gun aramadi esyalari mi toplayıp avukata verdiğimi ogrenince geldi sulalesini toplayıp ağladı yalvardi 1 şans verdim sonuç bu

Günlerdir konuşmuyorum herseyi yaptım kafa yapısı bu değişmez zaten beni 10 gun once tartışma anında evden kovdu 5 gun aramadi esyalari mi toplayıp avukata verdiğimi ogrenince geldie sulalesini toplayıp ağladı yalvardi 1 şans verdim sonuç bu
peki suana gelelim annendemisin esinlemi

Yaşlar kaç?
Boşanmak istemediğine göre seviyordur diye düşünüyorum. Bu durumda çocuk yapmaya çalışarak doğru yapmamışsın ama, daha evliliğinizi oturtamamışsınız. Boşanmak istemiyorum diye konuyu açtığında dürütçe konuş, annesinin sana karşı tavırlarından ve bu tutumundan rahatsız olduğunu, sorunun para pul olmadığını senin de ihtiyaçları karşılayabileceğini ama ailesine bu kadar yağdırırken kendi evini ve karısını düşünmemesinin seni incittiğini söyle. Bu tavrının sebebini sor. Annesinin düşündüğün gibi şeyler söylediğini belirtirse eğer evine masraf yapmanın sana bakmak olmadığını, o alıp getiriyorsa seninde emeğini koyup evdeki her türlü işi yaptığını söyle. Ömrü boyunca annesinin yanında olamayacağını ve oğlunun eşine bu şekilde davranmaya devam ettiği sürece seninle evliliği yürümese bile başkası olduğunda da sorun yaşayacağını, hayatını annesinin kaprisleri yüzünden yanlız geçirmeyi mi düşündüğünü sor.
Ikimiz de 32 yasindayiz. Evlenmeden ne oldugunu anlayamadim ki. Isi kendi kurmus, buyutmus ama butun para idaresi annesinde. Bir kere annesiyle kusunce annem acaba bankadaki paralari alir mi diye bile endiselendi. Para konusunda bagimli sanirim. Baska her konuda da boyle. Annesi bosan diye oyle bi baski kuruyo ki ve is ve para konusunda da ciddi yaptirimlar yapabilecek gucte. Buna ragmen karsi koyuyosa seviyodur diyorum. Ama her sevgi ayni mi? Kimi canini verir kimi seviyorum der ama bi sey yapmaz.

Ikimiz de 32 yasindayiz. Evlenmeden ne oldugunu anlayamadim ki. Isi kendi kurmus, buyutmus ama butun para idaresi annesinde. Bir kere annesiyle kusunce annem acaba bankadaki paralari alir mi diye bile endiselendi. Para konusunda bagimli sanirim. Baska her konuda da boyle. Annesi bosan diye oyle bi baski kuruyo ki ve is ve para konusunda da ciddi yaptirimlar yapabilecek gucte. Buna ragmen karsi koyuyosa seviyodur diyorum. Ama her sevgi ayni mi? Kimi canini verir kimi seviyorum der ama bi sey yapmaz.
eee tamamda bu adam bu kadar kazanıyo kendi banka hesabı yokmu yanii aylık 30 binden sen al akrsıan bak askıam aylık geliimiz cok i bi dükkan bi ev bi arsa alalım de sen zaten arslan sın kralsın ben senin arkandasyım ben sana güveniyroum falan de seniki annesindne cekindgi icin belki bu cümlelelri duymamıstır gecen bi psikoloh diyodu erkekler eböyle demek cok ii geliyomus sende bi dene

X