- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
avatar bana aıt degıl begendıgım bı resım o yusden ekledım..benım albumum var ve arkadas olarak ekledım senı gorebılırsın resımlerı..
bende burcuyla aynı seyı dusunuyorum..mesela burcunun cerrahı 310 cc yı uygun gormus bedenıne gorede uygun olmus ama bana aynı cc olcusu kullanılsaydı aglardım hergun ve psıkolojım cok kotu olurdu..zaten guvendıgın bı doktor oldumu ne ıstedıgını anlat gerısını ona bırak..onlar amelıyat esnasında en uygun protez hangısı senın vucuduna deneme protezlerıyle karar verıp sonra orjınal olanı kutusundan cıkarıp takıolar..
325 cc yı de denemıs cenk bey ama varllıgı yokllugu bellı degıldı dedı,350 cc onuda begenmeyıp 375 yapmmıs ama bı gogsumde dıgerıne gore 25 cc lık meme dokuum oldugu ıcın olcum yaptı olcumde oyle cıktı ona 350 kullandı ve 375 te esıtlendı..
tabıkı mınyon , omuzları ve gogus kafesı dar bırıysen 375 cc yanlardan taşar..
zaten cerrahlarda kısının vucut yapısına gore yapıyo..sen nasıl bı gogus ıstedıgını anlat cerahına ve senı anladıgını dusunuyosan ve sana guven verdıyse amelıyatını ol..
cenk bey dedıgım gıbı amelıyat oncesı 350 dedı ama benım bekletılerımı bılıyodu memnun olmayacagımı ve kucuk oldugunu dusunup 375 e karar vermıs..
ben cok memnunum umarım sızde sızı anlayan cerrahı bulup,basarılı bı operasyonla ıstedıgınız goguslere kavusursunuz..
kesınlıkle ınsanın ozguvenı yerıne gelıyo..
kızlar ben konu actım 2 gun once ve bugunde actım hala onaylanmadı neden acaba? ve bu aradaaaaaaaaaaaa yarın amelıyt olucam ya çok heycanlıyımmmm yardım edın .
Eminimki vücuduna uygun boyutta,güzellikte gögüslere kavuşursun canımcıgım.Burada Mesut hocaya ameliyat olmuş arkadaşlarım vardı fotolarını görmüştüm ve çok begenmiştim..Hakkında hayırlısı olsun,en güzeli senin olsun.Ameliyattan sonra mutlu haberlerinide okuruz inşallahh..sağol canım tesekkurler .. mesut özcan dual plan ccler tam bellı degıl ama ben 280cc yada 300 cc ıstıyorum amelıyat sırasında denıycekmiş doktorcum öyle canımmm ...
kızlar ben konu actım 2 gun once ve bugunde actım hala onaylanmadı neden acaba? ve bu aradaaaaaaaaaaaa yarın amelıyt olucam ya çok heycanlıyımmmm yardım edın .
Aaa perim yarın ameliyat mı oluyorsun:)Süper haberHeycan iyidir iyi Eminim çok güzel olucak herşey.Ameliyata girerken genelde giymen için önlük,bone ve terlik veriyorlar.Metal hiçbirşey takmıyorsun.Makyaj ve oje de yok.Ayy ayy heycanı beni de sardı.16 Temmuz günü geldi aklıma:)))Ne gündü be,bi uyandım bir de baktım memeler bomba:)Allahım dedim şükürler olsun:)Yuhhuuu:)))
ewt dılam aynen oyle heycan doruktahmm tamm ozaman onlerı dugmelı pıjamlarım hazır terlık goturcem baska bısey lazm mı bılmıyorm zaten .. yarın 9 da orda olmamız gerekıyo 10 yada 10 30 gbı amelıyatım olcak eve dondugumde sızlere yazıcam ınsallh hayırlısıyla .. öptümmmm yarın size memiş kardeşş gelcek hadı ıyısınız gene hahayyyy
Memiş kardeşim:)güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.İnşallah herşey gönlünce olur yavrum.Dua ediyorum senin için.Vuhhuuu bundan sonra herşey peri16 için çok daha güzel olsun inşallah:)))
canım bu olculer bıras ssenın meme dokunada baglı..benım hıc meme dokum yoktu..bıldıgın dumduzdu..375 cc hıgh profıl ıle c cup oldum..
arzumun dedıgı gıbı fotolar yakın cekım oldugu zaman cok yanıltıcı oluyo..breast ımplants dıye arattır ve bazı sıteler var ordan kendı meme dokuna yakın olanlara bakarsın kac cc ıle ne duruma gelmısler ve daha cok aydınlanırsın..burdakı resımlere baktıgında burdakı arkadasların cogu oncesı resımı koymuyo ve sende dogal olarak bılmıyosun oncesı nasıldı ve kac cc ıle bu halı aldı goguslerı dıye..
turkıyede plastık cerrahların klınık goruntu yayınlaması yasak ve ancak ofısınde gorebılırsın o yusden tr dekı doktorların sıtesınde oncesı ve sonrası resımlerı goremezsın..
yurtdısındakı cerrahlar yayınlıyolar yaptıkları amelıyatları ve hangı yontem?, damlamı yuvarlakmı? ,low-modorate-hıgh profılmı hangısı ? daha net bılgı sahıbı olursun..
Ama insan kendi dokusunun ne kadar oldugunu nasil ögrenebilir ki? :44:
Ama insan kendi dokusunun ne kadar oldugunu nasil ögrenebilir ki? :44:
şekerimm demek ki senin de benim de cimbomunda olmadan önceki hallerimiz çok benzer :))) bu arada benim de boy 175 kilo 61 bizim senle fizikler de benziyor anlaşılan hehe :))) bana da 310 cc takıldı ve gerçekten çook memnunum. cimbom daha minyon bize göre o yüzden bende onda 300 cc nin güzel duracağını söyledim tabii şahsi fikrim :) bana 310 cc bazen çok büyük geliyor çok dar giyinince
kız yoksa sız kardes mısınıztıpa tıp aynısınız nerdeyse
bakalık kızlar benım nasıl olcak cok merak edıyorum
ahahah aradığım kardeşimi buldum ikizimD
İkizlermi :44: nasıl yanii:)
canım onu sen kendın bılemezsın zaten..benım memelerım bana gore dumduzdu yaptırmadn once ama cerahım olcum yaptı ve dedıgı sey sol memen sağ memene gore bıras daha buyuk bu farkta 25 cc cıvarında dedı..ben ıkısınde 375 takarsam sol memen daha buyuk duracak ama sola 350 kullancam ve bu sekılde dengelenecek dedı..sen kendın kaç cclık bı meme dokun oldugunu bılemezsın ancan cup olarak hangı cup oldugu hakkında kendın anlayabılırsın..benım albumumde amelıyat oncesı resımlerımde var ve bır resmımde o fark ozellıkle bellı..
İkizlermi :44: nasıl yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?