cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

Haklısın canımm, şimdiki hali göğüslerinin tam kıvamında vücuduna cuk diye oturmuş ve süper görünüyorsun
millet bu ameliyatta cc ye takılıyor yok filan kişinin bu kadar cc yle harika göğüsleri olmuş bende o kadar cc istiyorum diye.çok yanlış bir düşünce..mesela karamelcim de 300 cc kullanılmış onun göğüs dokusu da önceden baya varmış ve şuan d cup kullanıyor o da..Arkadaşlar lütfen cc ye takılmayııııınn doktorunuza istediğiniz büyüklüğü anlatın kafidir, sonuç hayal kırıklığı olmasın sonra.

kızlar ben konu actım 2 gun once ve bugunde actım hala onaylanmadı neden acaba? ve bu aradaaaaaaaaaaaa yarın amelıyt olucam ya çok heycanlıyımmmm yardım edın .

sağol canım tesekkurler .. mesut özcan dual plan ccler tam bellı degıl ama ben 280cc yada 300 cc ıstıyorum amelıyat sırasında denıycekmiş doktorcum öyle canımmm ...

sağol canım tesekkurler .. mesut özcan dual plan ccler tam bellı degıl ama ben 280cc yada 300 cc ıstıyorum amelıyat sırasında denıycekmiş doktorcum öyle canımmm ...
Eminimki vücuduna uygun boyutta,güzellikte gögüslere kavuşursun canımcıgım.Burada Mesut hocaya ameliyat olmuş arkadaşlarım vardı fotolarını görmüştüm ve çok begenmiştim..Hakkında hayırlısı olsun,en güzeli senin olsun.Ameliyattan sonra mutlu haberlerinide okuruz inşallahh..

sagol canım benım bu formdada 4 5 kısı mesut beye olmus amelıyatını ama onların fotoları yok .. sadece yorumlarını okudum oda yettı zaten :) canım son olarak bana önerecegın yada yapmam gereken bişey var mı heycanlıyım cesaretım suan var ama korkumda var ... bıde amelıyattan nezaman sonra uyanıyoruz.. ve uzerımızde ne oluyo :) amelıyat sırasında altımızda yanı bızım pıjamamız mı yoksa ameyata ozel bı kıyafet mı oluyo bunları merak ettım :)

kızlar ben konu actım 2 gun once ve bugunde actım hala onaylanmadı neden acaba? ve bu aradaaaaaaaaaaaa yarın amelıyt olucam ya çok heycanlıyımmmm yardım edın .

Aaa perim yarın ameliyat mı oluyorsun:)Süper haberHeycan iyidir iyiEminim çok güzel olucak herşey.Ameliyata girerken genelde giymen için önlük,bone ve terlik veriyorlar.Metal hiçbirşey takmıyorsun.Makyaj ve oje de yok.Ayy ayy heycanı beni de sardı.16 Temmuz günü geldi aklıma:)))Ne gündü be,bi uyandım bir de baktım memeler bomba:)Allahım dedim şükürler olsun:)Yuhhuuu:)))

ewt dılam aynen oyle heycan dorukta hmm tamm ozaman onlerı dugmelı pıjamlarım hazır terlık goturcem baska bısey lazm mı bılmıyorm zaten .. yarın 9 da orda olmamız gerekıyo 10 yada 10 30 gbı amelıyatım olcak eve dondugumde sızlere yazıcam ınsallh hayırlısıyla .. öptümmmm yarın size memiş kardeşş gelcek hadı ıyısınız gene hahayyyy

Memiş kardeşim:)güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.İnşallah herşey gönlünce olur yavrum.Dua ediyorum senin için.Vuhhuuu bundan sonra herşey peri16 için çok daha güzel olsun inşallah:)))

Memiş kardeşim:)güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.İnşallah herşey gönlünce olur yavrum.Dua ediyorum senin için.Vuhhuuu bundan sonra herşey peri16 için çok daha güzel olsun inşallah:)))

amınnn canım benımmm .... çok mutlu olcam ınsallh yarından sonra hemen yazıcam sızlere öptumm sevıyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiii

Ama insan kendi dokusunun ne kadar oldugunu nasil ögrenebilir ki? :44:

canım onu sen kendın bılemezsın zaten..benım memelerım bana gore dumduzdu yaptırmadn once ama cerahım olcum yaptı ve dedıgı sey sol memen sağ memene gore bıras daha buyuk bu farkta 25 cc cıvarında dedı..ben ıkısınde 375 takarsam sol memen daha buyuk duracak ama sola 350 kullancam ve bu sekılde dengelenecek dedı..sen kendın kaç cclık bı meme dokun oldugunu bılemezsın ancan cup olarak hangı cup oldugu hakkında kendın anlayabılırsın..benım albumumde amelıyat oncesı resımlerımde var ve bır resmımde o fark ozellıkle bellı..

canım onu sen kendın bılemezsın zaten..benım memelerım bana gore dumduzdu yaptırmadn once ama cerahım olcum yaptı ve dedıgı sey sol memen sağ memene gore bıras daha buyuk bu farkta 25 cc cıvarında dedı..ben ıkısınde 375 takarsam sol memen daha buyuk duracak ama sola 350 kullancam ve bu sekılde dengelenecek dedı..sen kendın kaç cclık bı meme dokun oldugunu bılemezsın ancan cup olarak hangı cup oldugu hakkında kendın anlayabılırsın..benım albumumde amelıyat oncesı resımlerımde var ve bır resmımde o fark ozellıkle bellı..

evt benziyoruzz sende memnunsun bende:)300 ccde takılabilir ama tabiyki doktorun görüp ölçümlerinde tahmini bi cc söylemesi lazım ki ona göre karar versin inşş bizim gibi mutlu mesut döner aramıza canım:) bide 300 le 350 arasında bile fazla fark yok

Son düzenleme:

ben de farkediyordum dr a gitmeden önce birinin diğerinden az büyük olduğunu. benim de biri diğerinden yaklaşık 40 cc büyük çıktı. hatta biri diğerinden az aşağıda neyse ki doktorum içime sindi. bunun rahatlık inanılmaz bir duygu veriyor insana. inş herkes doğru doktoru bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…