• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

Yazdiklarinin hepsini okudum agzina saglik. Ama hani dedin ya eger ki kendilerini huzursuz hissediyorsalar ameliyat olsunlar emzirmeden sonra tekrar olurlar. Cok sIk bu ameliyati gecirmenin iyi oldugunu düsünmüyorum. O yüzden senin de yine dedigin gibi evliligi yakin olanlar bence (benim gibi) bu ameliyati ertelesinler ve bir kez olsunlar.

Canim yasit sayiliriz. Ama ben suan nisanliyim ve dügünüm yakin üstelik bebis olayini da ikimiz erkenden düsünüyoruz Allah nasip ederse. Bu yüzden vaz gectim bende.

cimbom bence sen cocuk düsünüyorsan yakin zamanda bekle ondan sonra düsün ameliyati o zaman bir sefer olman gerekir ve ikinci defa gerektirmez.

Hem maddi acidan hem manevi acidan hem saglik acisindan kendini zora sokmamis olursun diye düsünüyorum?:44:

saol canım benım destegın ıcın...

canım ekledım senı bakabılırsın.en dogrusu doktorla beraber karar vermek.umarım bı sorun olmadan bu ısı hallederim. ınan bana yakısacagından emın oldugumda onu yaptırırım. fazla buyugunde gozum yok canım zaten.vucuduma hangısı gıderse onu dusunuyorum.

canım fotolarını gördüm ve yorum yaptım meme dokunun olması bi avantaj zaten 300 350 ccden aşağıya taktırma benim boyum 1.75 kilomda 63 ve 300 cc takıldı cok doğal ve güzel oldu 350 bile olur sana benim olmadan önceki halime cok benziyor.

şekerimm demek ki senin de benim de cimbomunda olmadan önceki hallerimiz çok benzer :))) bu arada benim de boy 175 kilo 61 bizim senle fizikler de benziyor anlaşılan hehe :))) bana da 310 cc takıldı ve gerçekten çook memnunum. cimbom daha minyon bize göre o yüzden bende onda 300 cc nin güzel duracağını söyledim tabii şahsi fikrim :) bana 310 cc bazen çok büyük geliyor çok dar giyinince :D
canım fotolarını gördüm ve yorum yaptım meme dokunun olması bi avantaj zaten 300 350 ccden aşağıya taktırma benim boyum 1.75 kilomda 63 ve 300 cc takıldı cok doğal ve güzel oldu 350 bile olur sana benim olmadan önceki halime cok benziyor.

tesekurler canım .evet bıraz dokum var canım herkes ole soluyor .bende 300 den asagı dusunmuyorum canım zaten.

şekerimm demek ki senin de benim de cimbomunda olmadan önceki hallerimiz çok benzer :))) bu arada benim de boy 175 kilo 61 bizim senle fizikler de benziyor anlaşılan hehe :))) bana da 310 cc takıldı ve gerçekten çook memnunum. cimbom daha minyon bize göre o yüzden bende onda 300 cc nin güzel duracağını söyledim tabii şahsi fikrim :) bana 310 cc bazen çok büyük geliyor çok dar giyinince :D

kız yoksa sız kardes mısınız :D tıpa tıp aynısınız nerdeyse :D
bakalık kızlar benım nasıl olcak cok merak edıyorum

Yahu ben anlamiyorum kizlar.:26:
Burcum sen simdi C cupsin. Önceden heralde A cuptun atiyorum?? Herneyse öncesinin de bir önemi yok.
Arzum da simdi C cup dimi? Yoksa D mi?
Benim biraz daha kilolu halim C cuptu. Ama sizinkiler gibi asla ve asla degildi.
Yani bilmesem diycem sen de D cupsun.
Neden böyle büyük görünüyorlar bunun sirri ne bacim banada anlatin :37:

canım ben c cup um şu anda arzum d cup c değil o d ;) onunkiler benimkilerden daha büyük e onunki 400 cc benimki 310cc arada fark olması da çok normal ;)seninkilerde çok hoş duruyor bence.
Burcum sen simdi C cupsin. Önceden heralde A cuptun atiyorum?? Herneyse öncesinin de bir önemi yok.
Benim biraz daha kilolu halim C cuptu. Ama sizinkiler gibi asla ve asla degildi.

canım ben c cup um şu anda arzum d cup c değil o d ;) onunkiler benimkilerden daha büyük e onunki 400 cc benimki 310cc arada fark olması da çok normal ;)seninkilerde çok hoş duruyor bence.

Görünüs olarak senikiler de D cup gibi duruyor amaaaa! :)

Tesekkür ederim canim ama sizinkiler gibi degiller o da bir gercek..

Canım..Ben ameliyattan önce b cup tım.400cc ile d cup a çıktım.Fotolarda bazen gögüsler farklı çıkabiliyor,mesela yakın çekimlerde fotolarda daha büyük duruyor.Örnek veriyorum burcucugumun avatar fotosundaki fotoda burciş biraz öne dogru durmuş ve daha farklı bir görüntü teşkil etmiş.Albümündeki diger fotolardaki,mesela mavi sütyenli fotosunda gögüslerinin görüntüsü daha belli,daha ortada.Benimda bazı fotolarımda daha dogal duruyor,bazılarında ise daha búyük;-) Fotlardaki görüntüler bazen yanıltıcı olabiliyor..demek istedigim bu..Mesela ben diyorum,yinede diyecegim..benim şu andaki görüntüm daha önceden dolgulu sütyen takmış halim gibi,büyüklügü dekolte vermedigim sürece belli degil.Beni yakından görme fırsatı bulanlar buna şahittir.gülezel,gamze,derinduru rkadaşlarım bizzat kendileri görmüştür,inşallah seninlede biryerlerde...vaktin birinde görüşme imkanımız,fırsatımız olursa sende buna şahit olursun inşallah.. :34:

canım bende fikrimi belirtmeden geçemedim, bende yaptırmıştım birkaç yıl önce, resmini göremedim ama en güzeli senin deneyerek karar vermen yani değişik protezleri sutyenin içine koyarak denersen ameliyat sonucunda ne büyüklükte olacağını görebilirsin :16:

canım bu olculer bıras ssenın meme dokunada baglı..benım hıc meme dokum yoktu..bıldıgın dumduzdu..375 cc hıgh profıl ıle c cup oldum..
arzumun dedıgı gıbı fotolar yakın cekım oldugu zaman cok yanıltıcı oluyo..breast ımplants dıye arattır ve bazı sıteler var ordan kendı meme dokuna yakın olanlara bakarsın kac cc ıle ne duruma gelmısler ve daha cok aydınlanırsın..burdakı resımlere baktıgında burdakı arkadasların cogu oncesı resımı koymuyo ve sende dogal olarak bılmıyosun oncesı nasıldı ve kac cc ıle bu halı aldı goguslerı dıye..
turkıyede plastık cerrahların klınık goruntu yayınlaması yasak ve ancak ofısınde gorebılırsın o yusden tr dekı doktorların sıtesınde oncesı ve sonrası resımlerı goremezsın..
yurtdısındakı cerrahlar yayınlıyolar yaptıkları amelıyatları ve hangı yontem?, damlamı yuvarlakmı? ,low-modorate-hıgh profılmı hangısı ? daha net bılgı sahıbı olursun..

Son düzenleme:
canım bu olculer bıras ssenın meme dokunada baglı..benım hıc meme dokum yoktu..bıldıgın dumduzdu..375 cc hıgh profıl ıle c cup oldum..
arzumun dedıgı gıbı fotolar yakın cekım oldugu zaman cok yanıltıcı oluyo..breast ımplants dıye arattır ve bazı sıteler var ordan kendı meme dokuna yakın olanlara bakarsın kac cc ıle ne duruma gelmısler ve daha cok aydınlanırsın..burdakı resımlere baktıgında burdakı arkadasların cogu oncesı resımı koymuyo ve sende dogal olarak bılmıyosun oncesı nasıldı ve kac cc ıle bu halı aldı goguslerı dıye..
turkıyede plastık cerrahların klınık goruntu yayınlaması yasak ve ancak ofısınde gorebılırsın o yusden tr dekı doktorların sıtesınde oncesı ve sonrası resımlerı goremezsın..
yurtdısındakı cerrahlar yayınlıyolar yaptıkları amelıyatları ve hangı yontem?, damlamı yuvarlakmı? ,low-modorate-hıgh profılmı hangısı ? daha net bılgı sahıbı olursun..

375 cc hıgh profil e karar vermen zor oldumu?

375 cc hıgh profil e karar vermen zor oldumu?

ben sadece yuvarlak v buyuk ıstedıgımı belırttım ama bunu yaparkende cok abartı olmasın dedım..375 e doktorum amelıyatta karar vermıs..ben 350 cc dıye gırdım amelıyata ama cıktıgımda ogrendım 375 cc oldugunu ve cokta sevındım..doktorumda dedı 350 cc yı sende begenmedım hıc farkettırmedı 375 guzel durdu onu yaptım dedı..benım ne ıstedıgımı cok ıyı anladııgı ıcın protezın buyuklugunu ona gore ayarladı..ne ıstedıgını ıyı aktarmak cok onemlı..
o kadar buyuk bı protez degıl ama meme dokusu olmayan omuzları ve gogus kafesı genıs bırınnde..

Son düzenleme:
tatlım gizemı in göğüs kafesi genişmiş o yüzden 375 cc onda çok normal durmuş büyüklük ideal olmuş..ama mesela benim göğüs kafesim çok zaten ben 310 değil de 375 koydursaydım yanlardan pörtlerdi çok çirkin olurdu bana niye çünkü göğüs kafesim dar..doktorlarımıza güvenin sadece ne kadar büyük olmasını istediğinizi anlatın yeterli olacaktır.
avatarınızdakı 375 mi? vucut yapınızı bilmiyorum ama 375 bende buyuk olur sanırım.

avatarınızdakı 375 mi? vucut yapınızı bilmiyorum ama 375 bende buyuk olur sanırım.

avatar bana aıt degıl begendıgım bı resım o yusden ekledım..benım albumum var ve arkadas olarak ekledım senı gorebılırsın resımlerı..
bende burcuyla aynı seyı dusunuyorum..mesela burcunun cerrahı 310 cc yı uygun gormus bedenıne gorede uygun olmus ama bana aynı cc olcusu kullanılsaydı aglardım hergun ve psıkolojım cok kotu olurdu..zaten guvendıgın bı doktor oldumu ne ıstedıgını anlat gerısını ona bırak..onlar amelıyat esnasında en uygun protez hangısı senın vucuduna deneme protezlerıyle karar verıp sonra orjınal olanı kutusundan cıkarıp takıolar..
325 cc yı de denemıs cenk bey ama varllıgı yokllugu bellı degıldı dedı,350 cc onuda begenmeyıp 375 yapmmıs ama bı gogsumde dıgerıne gore 25 cc lık meme dokuum oldugu ıcın olcum yaptı olcumde oyle cıktı ona 350 kullandı ve 375 te esıtlendı..
tabıkı mınyon , omuzları ve gogus kafesı dar bırıysen 375 cc yanlardan taşar..
zaten cerrahlarda kısının vucut yapısına gore yapıyo..sen nasıl bı gogus ıstedıgını anlat cerahına ve senı anladıgını dusunuyosan ve sana guven verdıyse amelıyatını ol..
cenk bey dedıgım gıbı amelıyat oncesı 350 dedı ama benım bekletılerımı bılıyodu memnun olmayacagımı ve kucuk oldugunu dusunup 375 e karar vermıs..
ben cok memnunum umarım sızde sızı anlayan cerrahı bulup,basarılı bı operasyonla ıstedıgınız goguslere kavusursunuz..
kesınlıkle ınsanın ozguvenı yerıne gelıyo..

Back