Yazdiklarinin hepsini okudum agzina saglik. Ama hani dedin ya eger ki kendilerini huzursuz hissediyorsalar ameliyat olsunlar emzirmeden sonra tekrar olurlar. Cok sIk bu ameliyati gecirmenin iyi oldugunu düsünmüyorum. O yüzden senin de yine dedigin gibi evliligi yakin olanlar bence (benim gibi) bu ameliyati ertelesinler ve bir kez olsunlar.
Canim yasit sayiliriz. Ama ben suan nisanliyim ve dügünüm yakin üstelik bebis olayini da ikimiz erkenden düsünüyoruz Allah nasip ederse. Bu yüzden vaz gectim bende.
cimbom bence sen cocuk düsünüyorsan yakin zamanda bekle ondan sonra düsün ameliyati o zaman bir sefer olman gerekir ve ikinci defa gerektirmez.
Hem maddi acidan hem manevi acidan hem saglik acisindan kendini zora sokmamis olursun diye düsünüyorum?:44:
canım ekledım senı bakabılırsın.en dogrusu doktorla beraber karar vermek.umarım bı sorun olmadan bu ısı hallederim. ınan bana yakısacagından emın oldugumda onu yaptırırım. fazla buyugunde gozum yok canım zaten.vucuduma hangısı gıderse onu dusunuyorum.
canım fotolarını gördüm ve yorum yaptım meme dokunun olması bi avantaj zaten 300 350 ccden aşağıya taktırma benim boyum 1.75 kilomda 63 ve 300 cc takıldı cok doğal ve güzel oldu 350 bile olur sana benim olmadan önceki halime cok benziyor.
canım fotolarını gördüm ve yorum yaptım meme dokunun olması bi avantaj zaten 300 350 ccden aşağıya taktırma benim boyum 1.75 kilomda 63 ve 300 cc takıldı cok doğal ve güzel oldu 350 bile olur sana benim olmadan önceki halime cok benziyor.
şekerimm demek ki senin de benim de cimbomunda olmadan önceki hallerimiz çok benzer :))) bu arada benim de boy 175 kilo 61 bizim senle fizikler de benziyor anlaşılan hehe :))) bana da 310 cc takıldı ve gerçekten çook memnunum. cimbom daha minyon bize göre o yüzden bende onda 300 cc nin güzel duracağını söyledim tabii şahsi fikrim :) bana 310 cc bazen çok büyük geliyor çok dar giyinince
kız yoksa sız kardes mısınıztıpa tıp aynısınız nerdeyse
bakalık kızlar benım nasıl olcak cok merak edıyorum
şekerimm demek ki senin de benim de cimbomunda olmadan önceki hallerimiz çok benzer :))) bu arada benim de boy 175 kilo 61 bizim senle fizikler de benziyor anlaşılan hehe :))) bana da 310 cc takıldı ve gerçekten çook memnunum. cimbom daha minyon bize göre o yüzden bende onda 300 cc nin güzel duracağını söyledim tabii şahsi fikrim :) bana 310 cc bazen çok büyük geliyor çok dar giyinince
Yahu ben anlamiyorum kizlar.:26:
Burcum sen simdi C cupsin. Önceden heralde A cuptun atiyorum?? Herneyse öncesinin de bir önemi yok.
Arzum da simdi C cup dimi? Yoksa D mi?
Benim biraz daha kilolu halim C cuptu. Ama sizinkiler gibi asla ve asla degildi.
Yani bilmesem diycem sen de D cupsun.
Neden böyle büyük görünüyorlar bunun sirri ne bacim banada anlatin
canım ben c cup um şu anda arzum d cup c değil o donunkiler benimkilerden daha büyük e onunki 400 cc benimki 310cc arada fark olması da çok normal seninkilerde çok hoş duruyor bence.
Burcum sen simdi C cupsin. Önceden heralde A cuptun atiyorum?? Herneyse öncesinin de bir önemi yok.
Benim biraz daha kilolu halim C cuptu. Ama sizinkiler gibi asla ve asla degildi.
canım bu olculer bıras ssenın meme dokunada baglı..benım hıc meme dokum yoktu..bıldıgın dumduzdu..375 cc hıgh profıl ıle c cup oldum..
arzumun dedıgı gıbı fotolar yakın cekım oldugu zaman cok yanıltıcı oluyo..breast ımplants dıye arattır ve bazı sıteler var ordan kendı meme dokuna yakın olanlara bakarsın kac cc ıle ne duruma gelmısler ve daha cok aydınlanırsın..burdakı resımlere baktıgında burdakı arkadasların cogu oncesı resımı koymuyo ve sende dogal olarak bılmıyosun oncesı nasıldı ve kac cc ıle bu halı aldı goguslerı dıye..
turkıyede plastık cerrahların klınık goruntu yayınlaması yasak ve ancak ofısınde gorebılırsın o yusden tr dekı doktorların sıtesınde oncesı ve sonrası resımlerı goremezsın..
yurtdısındakı cerrahlar yayınlıyolar yaptıkları amelıyatları ve hangı yontem?, damlamı yuvarlakmı? ,low-modorate-hıgh profılmı hangısı ? daha net bılgı sahıbı olursun..
375 cc hıgh profil e karar vermen zor oldumu?
avatarınızdakı 375 mi? vucut yapınızı bilmiyorum ama 375 bende buyuk olur sanırım.
avatarınızdakı 375 mi? vucut yapınızı bilmiyorum ama 375 bende buyuk olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?