cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

kesınlıkle tatlım .ben burda bı cok arkadastan fıkır aldım yarım yamalak. almaya da devam edıyorum edecemde. sizlerin gıbı olmak cok isitıyorum. ıne soluyorum bana yardımcı olan tum arkadaslara cok tesekurler

ben şahsen arzumunkini, kivi ve dilanın cicişleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çok yakın zamanda bende yaptıracağım

Canim evlisin sen dimi? Cocugun var mi peki? Yasin kac ve suan hangi cup sütyen kullaniyorsun? Ben daha yeni evlenecegim o yüzden arzum ve oraletin bana bir sürü dil dökmelerinden sonra vazgectim simdilik.

Burcu canim senin önceden dokun varmiyid? Simdi C Cupsin galiba dimi? Ameliyattan önce ne kadardin? Birde sana da sorayim evlimisin cocugun var mi diye :) Arzum cocuk sahibi cünkü yani emzirme dönemini atlatti. Emzirmeden sonra da özellikle sarkma oluyor sanirim ve ic bosalma gibi bisey heralde dimi?

yok tatlım ben evli değilim..önceden meme dokum cimbom33 ünkü kadardı benimkiler de kaç cc ye denk gelir bu bilmiyorum..şimdi de dolu dolu c cupler..sana tekrar söylüyorum ben seninkilerin normal halini gerçekten çok beğendim..ameliyat olmana hiç gerek yok senin..inan buna.

Anladim canim. Tesekkür ederim Ama psikoloji böyle bisey iste - mantigin sana tamam desede icinden bi kurt kemiriyor seni yine. Ki simdilik bende ikna oldum :) Evleneyim cocuk sahibi olayim ondan sonra bakariz nolacak diye.

evet evlıyım canım. 26 yasındayım canım. ya cocuk sahıbı olmak bu kadar etkılıyormu bu işi:44::26:

evet evlıyım canım. 26 yasındayım canım. ya cocuk sahıbı olmak bu kadar etkılıyormu bu işi:44::26:

Benimkinden azıcık fazlaymış :) Bence çocuk yakınsa yani düşünüyorsan çocuktan sonra yaptır, değilse şimdi. Daha neden zaman kaybedesin ki? Okuduklarımda bu yöndeydi canım. Umarım hepimiz kararımızla mutlu oluruz.

Teşekkür ederim canım,inşallah sende biran önce istedigin şekilde büyüklükte gögüslere kavuşursun canımcıgımm...

arzum canımbır sey var kafama takılan

ben bılıyorusn yenı evlenecegım.yanı ccugumda yok.e pekı cocuk yapınca emzırınce sılıkonda sarkma oluyormuymus bilgin var mı? ya da ılerleyen yaslarda memelerde düşme oluyor mu?cocuk dogurma ya da ılerleyen yaslarda bu rısk var mıymıs?

Eger yakin zamanda cocuk düsünüyorsan o zaman direk emzirme döneminden sonra ameliyat olsan daha iyi olmaz mi? Risk altina da girmemis olurdun bu sayede. :44:

Valla ben tabi emzirme dönemlerimi bitirdim ve bu ameliyatı oldum.Bu forumda silikondan sonra emzirmiş bir hastamız yok malesef.Keşke olsada o bize daha net bilgiler verse ama...yok..Ben kendi fikrimi söyliyim o zaman.Şimdi ben ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum.Emzirme döneminde neredeyse d cup oldular,süt dolunca birde gögüs yapısıyla ilgili tabi,bazı bayanlarda süt daha çok oluyor ve gögüs inanılmaz büyüyor.Ben çocugumu emzirmek için gögsümü çıkardıgımda bile süt fışkırıyordu..o derece yani Kendime yine maşallah deyimde ne olur ne olmaz :)) Emzirme dönemleri bittikten sonrada içi boşalmış bir görüntü teşkil ediyor tabi,ama meme belirli bir zaman sonra toparlıyor ama tabi yinede esnek bir deri ve yumuşak bir gögüs oluyor,hafifte sarkıyor tabi.Şimdi düşünüyorumda o zamanlar silikonlu olsaydım acabe benim gögüsler ne halde olurlardı diye Düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi,daha büyük bir meme,sütünde verdigi agırlık ve protezin verdigi agırlık...Sütten büyüyen memeler ve zaten protezden dolayı büyüyen bir gögüs.. Süt gögüsten çekilince esneyen deri boşalan bir meme ve içinde silikon..Bence mutlaka ama mutlaka sarkacaktır.Zaten eger dikkat ettiysen silikon taktıran ünlüler çocuk düşünceleri olunca öncelikle silikonlarını çıkartıyorlar ve emziriyorlar sonradanda silikonlarını yeniletiyorlar.Çünkü zaten deri esneyecegi için eski büyüklükteki silikon onnların gögüslerinin esnekligi için küçük gelecek ve diri,sıkı dik bir meme görüntüsü vermeyecektir.Yani mantıkende düşünürsek öyle degilmidir.Hamilelikte karnımızı düşünelim,ne kadar çok büyüyor degilmi,dogumdan sonra çocuk çıkınca karın derimiz ne oluyor..gevşiyor..zamanla sıkılaşıyor evet ama eski hamilelikten önceki hale geliyormu?? hayırr..Sen o gevşemiş derinin altına onu tamamen kaldıracak büyüklükte birşeyle dolduracaksınki doldurup sıkılaşsın Bir balonu düşünelim.Yeni bir balon onu en sonuna kadar şişiriyoruz bi gün beklet,sonra havasını boşalt.Sonra o büyüklükte şişirmedigin zaman o balon ilk şişirildigi kadar sıkı oluyormu?? hayır...Örnekler çogaltılabilir..Benim kendi fikrim eger evlenme dönemi yakın olan arkadaşlar gögüslerinden çok fazla şikayetçi degillerse tabi bu ameliyatı çocuktan sonra düşünsünler.Kişi yaşamadıg sürece anlayamaz tabi.Ama emzirme dönemine gelince beni daha iyi anlayacaksınız.Ama görüntü sizi çok çok rahatsız ediyorsa,eşinizin yanında böyle bu görüntüyle karşısına çıkmaya utanacagınızı düşünüyorsanız,rahat edemem diyorsanız o zaman beklemeyin bu ameliyatı olun derim.İlerisinde duruma göre tekrar ameliyat olursunuz.Protezini boyutunu büyütürsünüz yada gerekirse dikleştirme ameliyatı ile protez ameliyatı olursunuz..

Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar.Kararı tabiki en son siz vereceksiniz... Hepinize hakkınızda en dogru,en hayırlı karaları vermenizi diliyorum ve çok öpüyorumm..

Ne güzel anlatmışsın öyle bir çırpıda okudum :)) bu konuda bende böyle düşünüyorum emzirme dönemi sonrası normal göğüste nasıl sarkma oluyorsa silikonlu göğüste de olacaktır tabi diye düşünüyorum geçenlerde okudun çağla şikel bir kaç ay önce sanırım silikonlarını yeniletmiş ben misal başbakanın dediği gibi :)))) 3 çocuk istiyorum daha evlenecem 3 çocuk yapıcam ve onları emzirceeeem peheeey :)) şimdi 22 yaşındayım bunlar olana kadar 36 37 rahat olurum.. o zaman da duruma göre baktım çok mu sarktı yeniletirim gitsin şekerimmm :) emzirmeden sonra sarkacaklar diye önümdeki 15 yılı heba etmek istemedim gençliğimin verimli çağlarını kullanmak lazım dimi ama :)))

Canim ne derece etkiledigini bende bilmiyorum henüz cocuk sahibi olmadigim icin. Ama mutlaka bi etkisi olacaktir yani. :44:
yaa şimdi kafam karıştı iyice

insallah canım benım

canım verdiğin acıklayıcı bilgiler için cok teşekürler.
kafam iyice karısacak sanırım bu dönemde :44::44::44:

canım verdiğin acıklayıcı bilgiler için cok teşekürler.
kafam iyice karısacak sanırım bu dönemde :44::44::44:

Yahu kafan hiç karışmasın.Dedigim gibi şu durumun seni çok rahatsız ediyorsa ameliyatını olursun,ilerisinde sarkma durumun olursa,seni çok rahatsız ederse o zaman tekrar bir operasyon olursun..Sen şu anki durumuna göre hareket edip kara vereceksin şekerim.Ama tabi evlenip hemen çocuk falan düşünüyorsan bence bu opersyonu çocuktan sonra düşün derim ben..Tama haklısın,çok zor bir durum.Ama hayat senin hayatın,bizler sadece fikir verebiliriz.Asıl kararı sen vereceksin

canım fotolarını göremedim ama yazına cevap yazmak istedim.kaç cc taktıracağını en güzel doktorla beraber karar vermen olur. bide senin ne kadar büyüklüğünde istediğinde önemli tabiyki ama gögüs içi cevren meme dokunun ne kadar oluşu omuz yapın bunlara göre bi cc seçilmesi en dogrusu olacaktır. bunuda zaten doktorunun sana hangisini önerdiğiyle baglantılı olacaktır..hangi yöntemle olacağın,hangi protez şekli olacağı bünyene nasıl bir protez konulacağını hep bunları doktorunla görüşüp karar vermen en sağlıklısı olur.fotolarını görsem belki şu olabilir diyebilirdim..ama bu bile yanlış olur fotolarda herzaman doğruyu yansıtmayabilir..umarım iyi bi şekilde bomba gibi senide burda görebiliriz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar.Kararı tabiki en son siz vereceksiniz... Hepinize hakkınızda en dogru,en hayırlı karaları vermenizi diliyorum ve çok öpüyorumm..

Yazdiklarinin hepsini okudum agzina saglik. Ama hani dedin ya eger ki kendilerini huzursuz hissediyorsalar ameliyat olsunlar emzirmeden sonra tekrar olurlar. Cok sIk bu ameliyati gecirmenin iyi oldugunu düsünmüyorum. O yüzden senin de yine dedigin gibi evliligi yakin olanlar bence (benim gibi) bu ameliyati ertelesinler ve bir kez olsunlar.

Canim yasit sayiliriz. Ama ben suan nisanliyim ve dügünüm yakin üstelik bebis olayini da ikimiz erkenden düsünüyoruz Allah nasip ederse. Bu yüzden vaz gectim bende.

cimbom bence sen cocuk düsünüyorsan yakin zamanda bekle ondan sonra düsün ameliyati o zaman bir sefer olman gerekir ve ikinci defa gerektirmez.

Hem maddi acidan hem manevi acidan hem saglik acisindan kendini zora sokmamis olursun diye düsünüyorum?:44:

hemen çocuk düşünüyorsan haklısın canım

canım ekledım senı bakabılırsın.en dogrusu doktorla beraber karar vermek.umarım bı sorun olmadan bu ısı hallederim. ınan bana yakısacagından emın oldugumda onu yaptırırım. fazla buyugunde gozum yok canım zaten.vucuduma hangısı gıderse onu dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…