Duruma açıklık getirdiğin için teşekkür ederim canım ya, yani barış beye hasta topluyor olsam msn de her gün konuşurken barış beye git barış beye git demem lazımm :)))) ki benim ağzımdan bir gün bile duymadın bunu duymazsın da..Pek çok başarılı cerrah var doktor seçimini sende bikaç doktorla görüştükten sonra karar verirsin bu böyledir.
ben şahsen arzumunkini, kivi ve dilanın cicişleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çok yakın zamanda bende yaptıracağım
canımm çok saol burdaki çoğu arkadaşın göğsü gerçekten de çok güzel olmuşlar:) bana da bu ateşi fitilleyen oralet ve dila28 olmuştur zaten onlarınkini görünce bu ameliyata kesinlikle karar verdim
Burcu canim senin önceden dokun varmiyid? Simdi C Cupsin galiba dimi? Ameliyattan önce ne kadardin? Birde sana da sorayim evlimisin cocugun var mi diye :) Arzum cocuk sahibi cünkü yani emzirme dönemini atlatti. Emzirmeden sonra da özellikle sarkma oluyor sanirim ve ic bosalma gibi bisey heralde dimi?
yok tatlım ben evli değilim..önceden meme dokum cimbom33 ünkü kadardı benimkiler de kaç cc ye denk gelir bu bilmiyorum..şimdi de dolu dolu c cupler..sana tekrar söylüyorum ben seninkilerin normal halini gerçekten çok beğendim..ameliyat olmana hiç gerek yok senin..inan buna.
ben şahsen arzumunkini, kivi ve dilanın cicişleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim, çok yakın zamanda bende yaptıracağım
cimbom suan sanirim A cup kullaniyorsundur heralde dimi? Evlimisin? Yani cocuk sahibi olma düsüncesi sana ne kadar yakin? Benim meme dokum seninkinden fazlaydi canim ama sen yinede moralini bozma cünkü hic olmayanlarda var. Ve hamile kalinca gögüslerin süt toplayinca yine büyüyecekler daha sonra cocuk emzireceksin ve bu durumdan da iyi yada kötü etkilenecekler. Benim sana tavsiyem suan ki durumunla barisik olmaya calis (ki bunu söylemek eminim bana kolay geliyordur - ama ayni psikolojik eksiklikten bahs ediyoruz bende yasadim bu durmu). Bu arada yasin kac onu da merak ettim.
evet evlıyım canım. 26 yasındayım canım. ya cocuk sahıbı olmak bu kadar etkılıyormu bu işi:44::26:
evet evlıyım canım. 26 yasındayım canım. ya cocuk sahıbı olmak bu kadar etkılıyormu bu işi:44::26:
Teşekkür ederim canım,inşallah sende biran önce istedigin şekilde büyüklükte gögüslere kavuşursun canımcıgımm...
arzum canımbır sey var kafama takılan
ben bılıyorusn yenı evlenecegım.yanı ccugumda yok.e pekı cocuk yapınca emzırınce sılıkonda sarkma oluyormuymus bilgin var mı? ya da ılerleyen yaslarda memelerde düşme oluyor mu?cocuk dogurma ya da ılerleyen yaslarda bu rısk var mıymıs?
arzum canımbır sey var kafama takılan
ben bılıyorusn yenı evlenecegım.yanı ccugumda yok.e pekı cocuk yapınca emzırınce sılıkonda sarkma oluyormuymus bilgin var mı? ya da ılerleyen yaslarda memelerde düşme oluyor mu?cocuk dogurma ya da ılerleyen yaslarda bu rısk var mıymıs?
Valla ben tabi emzirme dönemlerimi bitirdim ve bu ameliyatı oldum.Bu forumda silikondan sonra emzirmiş bir hastamız yok malesef.Keşke olsada o bize daha net bilgiler verse ama...yok..Ben kendi fikrimi söyliyim o zaman.Şimdi ben ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum.Emzirme döneminde neredeyse d cup oldular,süt dolunca birde gögüs yapısıyla ilgili tabi,bazı bayanlarda süt daha çok oluyor ve gögüs inanılmaz büyüyor.Ben çocugumu emzirmek için gögsümü çıkardıgımda bile süt fışkırıyordu..o derece yani Kendime yine maşallah deyimdene olur ne olmaz :)) Emzirme dönemleri bittikten sonrada içi boşalmış bir görüntü teşkil ediyor tabi,ama meme belirli bir zaman sonra toparlıyor ama tabi yinede esnek bir deri ve yumuşak bir gögüs oluyor,hafifte sarkıyor tabi.Şimdi düşünüyorumda o zamanlar silikonlu olsaydım acabe benim gögüsler ne halde olurlardı diye Düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi,daha büyük bir meme,sütünde verdigi agırlık ve protezin verdigi agırlık...Sütten büyüyen memeler ve zaten protezden dolayı büyüyen bir gögüs.. Süt gögüsten çekilince esneyen deri boşalan bir meme ve içinde silikon..Bence mutlaka ama mutlaka sarkacaktır.Zaten eger dikkat ettiysen silikon taktıran ünlüler çocuk düşünceleri olunca öncelikle silikonlarını çıkartıyorlar ve emziriyorlar sonradanda silikonlarını yeniletiyorlar.Çünkü zaten deri esneyecegi için eski büyüklükteki silikon onnların gögüslerinin esnekligi için küçük gelecek ve diri,sıkı dik bir meme görüntüsü vermeyecektir.Yani mantıkende düşünürsek öyle degilmidir.Hamilelikte karnımızı düşünelim,ne kadar çok büyüyor degilmi,dogumdan sonra çocuk çıkınca karın derimiz ne oluyor..gevşiyor..zamanla sıkılaşıyor evet ama eski hamilelikten önceki hale geliyormu?? hayırr..Sen o gevşemiş derinin altına onu tamamen kaldıracak büyüklükte birşeyle dolduracaksınki doldurup sıkılaşsın Bir balonu düşünelim.Yeni bir balon onu en sonuna kadar şişiriyoruz bi gün beklet,sonra havasını boşalt.Sonra o büyüklükte şişirmedigin zaman o balon ilk şişirildigi kadar sıkı oluyormu?? hayır...Örnekler çogaltılabilir..Benim kendi fikrim eger evlenme dönemi yakın olan arkadaşlar gögüslerinden çok fazla şikayetçi degillerse tabi bu ameliyatı çocuktan sonra düşünsünler.Kişi yaşamadıg sürece anlayamaz tabi.Ama emzirme dönemine gelince beni daha iyi anlayacaksınız.Ama görüntü sizi çok çok rahatsız ediyorsa,eşinizin yanında böyle bu görüntüyle karşısına çıkmaya utanacagınızı düşünüyorsanız,rahat edemem diyorsanız o zaman beklemeyin bu ameliyatı olun derim.İlerisinde duruma göre tekrar ameliyat olursunuz.Protezini boyutunu büyütürsünüz yada gerekirse dikleştirme ameliyatı ile protez ameliyatı olursunuz..
Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar.Kararı tabiki en son siz vereceksiniz...Hepinize hakkınızda en dogru,en hayırlı karaları vermenizi diliyorum ve çok öpüyorumm..
yaa şimdi kafam karıştı iyiceCanim ne derece etkiledigini bende bilmiyorum henüz cocuk sahibi olmadigim icin. Ama mutlaka bi etkisi olacaktir yani. :44:
Benimkinden azıcık fazlaymış :) Bence çocuk yakınsa yani düşünüyorsan çocuktan sonra yaptır, değilse şimdi. Daha neden zaman kaybedesin ki? Okuduklarımda bu yöndeydi canım. Umarım hepimiz kararımızla mutlu oluruz.
Valla ben tabi emzirme dönemlerimi bitirdim ve bu ameliyatı oldum.Bu forumda silikondan sonra emzirmiş bir hastamız yok malesef.Keşke olsada o bize daha net bilgiler verse ama...yok..Ben kendi fikrimi söyliyim o zaman.Şimdi ben ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum.Emzirme döneminde neredeyse d cup oldular,süt dolunca birde gögüs yapısıyla ilgili tabi,bazı bayanlarda süt daha çok oluyor ve gögüs inanılmaz büyüyor.Ben çocugumu emzirmek için gögsümü çıkardıgımda bile süt fışkırıyordu..o derece yani Kendime yine maşallah deyimdene olur ne olmaz :)) Emzirme dönemleri bittikten sonrada içi boşalmış bir görüntü teşkil ediyor tabi,ama meme belirli bir zaman sonra toparlıyor ama tabi yinede esnek bir deri ve yumuşak bir gögüs oluyor,hafifte sarkıyor tabi.Şimdi düşünüyorumda o zamanlar silikonlu olsaydım acabe benim gögüsler ne halde olurlardı diye Düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi,daha büyük bir meme,sütünde verdigi agırlık ve protezin verdigi agırlık...Sütten büyüyen memeler ve zaten protezden dolayı büyüyen bir gögüs.. Süt gögüsten çekilince esneyen deri boşalan bir meme ve içinde silikon..Bence mutlaka ama mutlaka sarkacaktır.Zaten eger dikkat ettiysen silikon taktıran ünlüler çocuk düşünceleri olunca öncelikle silikonlarını çıkartıyorlar ve emziriyorlar sonradanda silikonlarını yeniletiyorlar.Çünkü zaten deri esneyecegi için eski büyüklükteki silikon onnların gögüslerinin esnekligi için küçük gelecek ve diri,sıkı dik bir meme görüntüsü vermeyecektir.Yani mantıkende düşünürsek öyle degilmidir.Hamilelikte karnımızı düşünelim,ne kadar çok büyüyor degilmi,dogumdan sonra çocuk çıkınca karın derimiz ne oluyor..gevşiyor..zamanla sıkılaşıyor evet ama eski hamilelikten önceki hale geliyormu?? hayırr..Sen o gevşemiş derinin altına onu tamamen kaldıracak büyüklükte birşeyle dolduracaksınki doldurup sıkılaşsın Bir balonu düşünelim.Yeni bir balon onu en sonuna kadar şişiriyoruz bi gün beklet,sonra havasını boşalt.Sonra o büyüklükte şişirmedigin zaman o balon ilk şişirildigi kadar sıkı oluyormu?? hayır...Örnekler çogaltılabilir..Benim kendi fikrim eger evlenme dönemi yakın olan arkadaşlar gögüslerinden çok fazla şikayetçi degillerse tabi bu ameliyatı çocuktan sonra düşünsünler.Kişi yaşamadıg sürece anlayamaz tabi.Ama emzirme dönemine gelince beni daha iyi anlayacaksınız.Ama görüntü sizi çok çok rahatsız ediyorsa,eşinizin yanında böyle bu görüntüyle karşısına çıkmaya utanacagınızı düşünüyorsanız,rahat edemem diyorsanız o zaman beklemeyin bu ameliyatı olun derim.İlerisinde duruma göre tekrar ameliyat olursunuz.Protezini boyutunu büyütürsünüz yada gerekirse dikleştirme ameliyatı ile protez ameliyatı olursunuz..
Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar.Kararı tabiki en son siz vereceksiniz...Hepinize hakkınızda en dogru,en hayırlı karaları vermenizi diliyorum ve çok öpüyorumm..
canım verdiğin acıklayıcı bilgiler için cok teşekürler.
kafam iyice karısacak sanırım bu dönemde :44::44::44:
selam arkadaşlar.bende sizler gibi yeni bir görünüme sahip olmak istiyorum ve bunun içinde sizlerın yardımına ıhtıyacım var. kac cc taktırmalıyım bunun için sizden fikir istiyorum. umarım en kısa zamanda bende sizler gibi bomba bır görüntüye sahip olurum . bu arada fikirleriniz için resim ekledim albümüme bakarsanız sevinirim.
şimdi 22 yaşındayım bunlar olana kadar 36 37 rahat olurum.. o zaman da duruma göre baktım çok mu sarktı yeniletirim gitsin şekerimmm :) emzirmeden sonra sarkacaklar diye önümdeki 15 yılı heba etmek istemedim gençliğimin verimli çağlarını kullanmak lazım dimi ama :)))
Yazdiklarinin hepsini okudum agzina saglik. Ama hani dedin ya eger ki kendilerini huzursuz hissediyorsalar ameliyat olsunlar emzirmeden sonra tekrar olurlar. Cok sIk bu ameliyati gecirmenin iyi oldugunu düsünmüyorum. O yüzden senin de yine dedigin gibi evliligi yakin olanlar bence (benim gibi) bu ameliyati ertelesinler ve bir kez olsunlar.
Canim yasit sayiliriz. Ama ben suan nisanliyim ve dügünüm yakin üstelik bebis olayini da ikimiz erkenden düsünüyoruz Allah nasip ederse. Bu yüzden vaz gectim bende.
cimbom bence sen cocuk düsünüyorsan yakin zamanda bekle ondan sonra düsün ameliyati o zaman bir sefer olman gerekir ve ikinci defa gerektirmez.
Hem maddi acidan hem manevi acidan hem saglik acisindan kendini zora sokmamis olursun diye düsünüyorum?:44:
canım fotolarını göremedim ama yazına cevap yazmak istedim.kaç cc taktıracağını en güzel doktorla beraber karar vermen olur. bide senin ne kadar büyüklüğünde istediğinde önemli tabiyki ama gögüs içi cevren meme dokunun ne kadar oluşu omuz yapın bunlara göre bi cc seçilmesi en dogrusu olacaktır. bunuda zaten doktorunun sana hangisini önerdiğiyle baglantılı olacaktır..hangi yöntemle olacağın,hangi protez şekli olacağı bünyene nasıl bir protez konulacağını hep bunları doktorunla görüşüp karar vermen en sağlıklısı olur.fotolarını görsem belki şu olabilir diyebilirdim..ama bu bile yanlış olur fotolarda herzaman doğruyu yansıtmayabilir..umarım iyi bi şekilde bomba gibi senide burda görebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?