cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

Yavrumm bebiş mi geliyor yoksaaaa..ayy eğer öyleyse çook mutlu oldum.Hiç denk gelemiyoruz senle de yavruş ya özledim valla.Hani o aldığım kırmızı elbise vardı ya sonunda çektim fotoları da merak ediyordun ya..çok seksi oldu kıızzz titretirsin beni bi gelince msne haber ver ben çok giremiyorum.

Bebişim kırmızı büstiyerine bayıldığımı söyleyerek söze başlıyorumm..Kız göğüs dokumuz çok yakın birbirine yahu bunu sana öncesinde de söylemiştim 300 350 cc arası harika duracaktır.Çok büyük memeler istemediğini biliyorum dolgun diri ve güzel memişlere 300 cc civarı ile ulaşacağını düşünüyorum.Benimkileri görüyosun bacım 310 cc le kocamanlar Senle forum dışında da süren güzel bir arkadaşlığımız da var söz verdiğim gibi kandil gecesi dua da ettim sana yavruş istediğin her şey için ben sana her seferinde benimkilerden çok daha güzel memişlerin olsun diliyorum sen de hep yok seninki gibi olsun diyorsun o yüzden diyorum kiiiii en kısa zamanda benimki gibi güzel göğüslere kavuşacaksın şekerimm. Bakalım belki konuştuğumuz gibi İstanbul da ben ağırlicam seni büyük bir zevkle..Öpüyorum hayatımmm.
kızlar resim ekledim yine

arzum canım cok tesekurler güzel dileklerin için . suan için bklemedeyim ama bır aan önce olmak istiyorummm

canımm benım ya büstiyer köpegin olsun senin insallah bende güzelliklerime kavusuum en kısa zamnda canım. dualarını eksık etme hersey ıcın cok tesekur edıyorum

Kavuşacaksın canımmm..ne demek yavrucum hoş sohbet güzel bir muhabbetimiz var yani benim senden senin benden öğreneceğimiz çook şey var
canımm benım ya büstiyer köpegin olsun senin insallah bende güzelliklerime kavusuum en kısa zamnda canım. dualarını eksık etme hersey ıcın cok tesekur edıyorum

gunaydın sekerler. yarın sevgililer günü neler aldınız bakim kocişlerinize
Ona giyinmek için kendime İç Çamaşırı aldım.... Nasıl fikir.....
Fıstıgım,istedigin fotoyu çekildim,bilgisayarımda saklıyorum.Msn den konuştugumuz zaman gösterecegim sana..Güzel hoş sohbetlerimiz var bugün seninle Çok merak ediyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…