- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Haklısın canımm, şimdiki hali göğüslerinin tam kıvamında vücuduna cuk diye oturmuş ve süper görünüyorsun
millet bu ameliyatta cc ye takılıyor yok filan kişinin bu kadar cc yle harika göğüsleri olmuş bende o kadar cc istiyorum diye.çok yanlış bir düşünce..mesela karamelcim de 300 cc kullanılmış onun göğüs dokusu da önceden baya varmış ve şuan d cup kullanıyor o da..Arkadaşlar lütfen cc ye takılmayııııınn doktorunuza istediğiniz büyüklüğü anlatın kafidir, sonuç hayal kırıklığı olmasın sonra.
millet bu ameliyatta cc ye takılıyor yok filan kişinin bu kadar cc yle harika göğüsleri olmuş bende o kadar cc istiyorum diye.çok yanlış bir düşünce..mesela karamelcim de 300 cc kullanılmış onun göğüs dokusu da önceden baya varmış ve şuan d cup kullanıyor o da..Arkadaşlar lütfen cc ye takılmayııııınn doktorunuza istediğiniz büyüklüğü anlatın kafidir, sonuç hayal kırıklığı olmasın sonra.
avatar bana aıt degıl begendıgım bı resım o yusden ekledım..benım albumum var ve arkadas olarak ekledım senı gorebılırsın resımlerı..
bende burcuyla aynı seyı dusunuyorum..mesela burcunun cerrahı 310 cc yı uygun gormus bedenıne gorede uygun olmus ama bana aynı cc olcusu kullanılsaydı aglardım hergun ve psıkolojım cok kotu olurdu..zaten guvendıgın bı doktor oldumu ne ıstedıgını anlat gerısını ona bırak..onlar amelıyat esnasında en uygun protez hangısı senın vucuduna deneme protezlerıyle karar verıp sonra orjınal olanı kutusundan cıkarıp takıolar..
325 cc yı de denemıs cenk bey ama varllıgı yokllugu bellı degıldı dedı,350 cc onuda begenmeyıp 375 yapmmıs ama bı gogsumde dıgerıne gore 25 cc lık meme dokuum oldugu ıcın olcum yaptı olcumde oyle cıktı ona 350 kullandı ve 375 te esıtlendı..
tabıkı mınyon , omuzları ve gogus kafesı dar bırıysen 375 cc yanlardan taşar..
zaten cerrahlarda kısının vucut yapısına gore yapıyo..sen nasıl bı gogus ıstedıgını anlat cerahına ve senı anladıgını dusunuyosan ve sana guven verdıyse amelıyatını ol..
cenk bey dedıgım gıbı amelıyat oncesı 350 dedı ama benım bekletılerımı bılıyodu memnun olmayacagımı ve kucuk oldugunu dusunup 375 e karar vermıs..
ben cok memnunum umarım sızde sızı anlayan cerrahı bulup,basarılı bı operasyonla ıstedıgınız goguslere kavusursunuz..
kesınlıkle ınsanın ozguvenı yerıne gelıyo..