Valla ben tabi emzirme dönemlerimi bitirdim ve bu ameliyatı oldum.Bu forumda silikondan sonra emzirmiş bir hastamız yok malesef.Keşke olsada o bize daha net bilgiler verse ama...yok..Ben kendi fikrimi söyliyim o zaman.Şimdi ben ameliyattan önce 80b cup sütyen kullanıyordum.Emzirme döneminde neredeyse d cup oldular,süt dolunca birde gögüs yapısıyla ilgili tabi,bazı bayanlarda süt daha çok oluyor ve gögüs inanılmaz büyüyor.Ben çocugumu emzirmek için gögsümü çıkardıgımda bile süt fışkırıyordu..o derece yani Kendime yine maşallah deyimde
ne olur ne olmaz :)) Emzirme dönemleri bittikten sonrada içi boşalmış bir görüntü teşkil ediyor tabi,ama meme belirli bir zaman sonra toparlıyor ama tabi yinede esnek bir deri ve yumuşak bir gögüs oluyor,hafifte sarkıyor tabi.Şimdi düşünüyorumda o zamanlar silikonlu olsaydım acabe benim gögüsler ne halde olurlardı diye
Düşünmek bile istemiyorum.Nedenmi,daha büyük bir meme,sütünde verdigi agırlık ve protezin verdigi agırlık...Sütten büyüyen memeler ve zaten protezden dolayı büyüyen bir gögüs.. Süt gögüsten çekilince esneyen deri boşalan bir meme ve içinde silikon..Bence mutlaka ama mutlaka sarkacaktır.Zaten eger dikkat ettiysen silikon taktıran ünlüler çocuk düşünceleri olunca öncelikle silikonlarını çıkartıyorlar ve emziriyorlar sonradanda silikonlarını yeniletiyorlar.Çünkü zaten deri esneyecegi için eski büyüklükteki silikon onnların gögüslerinin esnekligi için küçük gelecek ve diri,sıkı dik bir meme görüntüsü vermeyecektir.Yani mantıkende düşünürsek öyle degilmidir.Hamilelikte karnımızı düşünelim,ne kadar çok büyüyor degilmi,dogumdan sonra çocuk çıkınca karın derimiz ne oluyor..gevşiyor..zamanla sıkılaşıyor evet ama eski hamilelikten önceki hale geliyormu?? hayırr..Sen o gevşemiş derinin altına onu tamamen kaldıracak büyüklükte birşeyle dolduracaksınki doldurup sıkılaşsın
Bir balonu düşünelim.Yeni bir balon onu en sonuna kadar şişiriyoruz bi gün beklet,sonra havasını boşalt.Sonra o büyüklükte şişirmedigin zaman o balon ilk şişirildigi kadar sıkı oluyormu?? hayır...Örnekler çogaltılabilir..Benim kendi fikrim eger evlenme dönemi yakın olan arkadaşlar gögüslerinden çok fazla şikayetçi degillerse tabi bu ameliyatı çocuktan sonra düşünsünler.Kişi yaşamadıg sürece anlayamaz tabi.Ama emzirme dönemine gelince beni daha iyi anlayacaksınız.Ama görüntü sizi çok çok rahatsız ediyorsa,eşinizin yanında böyle bu görüntüyle karşısına çıkmaya utanacagınızı düşünüyorsanız,rahat edemem diyorsanız o zaman beklemeyin bu ameliyatı olun derim.İlerisinde duruma göre tekrar ameliyat olursunuz.Protezini boyutunu büyütürsünüz yada gerekirse dikleştirme ameliyatı ile protez ameliyatı olursunuz..
Benim söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar.Kararı tabiki en son siz vereceksiniz...
Hepinize hakkınızda en dogru,en hayırlı karaları vermenizi diliyorum ve çok öpüyorumm..