Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi cimbom33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba sevgili cimbom, öncelikle çok çok geçmiş olsun. seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ayrıca. ben de çok ciddi düşünüyordum 2010'da tekrar hamile olduğumu öğrenince kalmıştı. şimdi tekrar araştırıyorum. sende diren kullanılmış mıydı? damla silikonda dekolte olmaz diyorlar, benim zatendekoltem yok. ama senin dekolten iyi gözüküyor sen de memnun musun?
canım benim çok tesekürler.insallah sen de en kısa zamanda kavusursun cicilerine
Canımm nasılsın ben antalyalı gamze, ne zamandır göremiyorum seni, şekerim açtığın konuyu gördüm cevap yazabilmek için üye oldum. Uzun süredir giremiyorum bazı sebeblerden dolayı, sana olanları anlatırım. Bu arada asıl konuya geleyim sen cicişlerine estetikmi yaptırdın tatlım ya. Sen varya sennn harikasın herzamanki gibi...
cimbomm nerelerdesin . cuma akşamüstü ameliyata giriyorum dua et... boğaziçi tıp merk. necdet uçar, nagor, damla, memeucu kesisi, dual plane, 295-300 deneyecek.. çok korkuyorum dua et...
mükemmel bir haber bu canımmm. bunu ne kadar cok istediğini biliyorummm. cok sevindim gerçekten. sakın korkma hersey güzel olacak.tüm dualaırm seninle canım
mükemmel bir haber bu canımmm. bunu ne kadar cok istediğini biliyorummm. cok sevindim gerçekten. sakın korkma hersey güzel olacak.tüm dualaırm seninle canım
çok sağol canım, sende bana herzaman destek oldun. Allah da senin gönlündeki muradını versin inşallah şu kandil gecesinin hürmetine...
Cimbom avartardaki resim sana mı ait?? İnanamıyorum gerçekten. Çok güzeller ve doğal olmuşlarrrrrr. Ba-yıl-dım. Bi tane ünlü manken var şu anda çok meşhur şimdi her yerde çıkıyo Kate Upton. Bikiniler onda çok güzel duruyo, Onun göğüsleri estetik mi değil mi bilmiyorum ama seninki onunkine benziyo bence. Çok imrendim sana maşallah nazarım değmesin. Senin doktoruna baktım şimdi şükrü bey mersin deymiş istanbulda olsaydı keşke biz de gitseydik onaa:)))
Cimbom avartardaki resim sana mı ait?? İnanamıyorum gerçekten. Çok güzeller ve doğal olmuşlarrrrrr. Ba-yıl-dım. Bi tane ünlü manken var şu anda çok meşhur şimdi her yerde çıkıyo Kate Upton. Bikiniler onda çok güzel duruyo, Onun göğüsleri estetik mi değil mi bilmiyorum ama seninki onunkine benziyo bence. Çok imrendim sana maşallah nazarım değmesin. Senin doktoruna baktım şimdi şükrü bey mersin deymiş istanbulda olsaydı keşke biz de gitseydik onaa:)))
herkesin kendine özel çok güzel ama cimbom 1 numara aramızda meme güzellik yarışması yapsak eminim seninkiler 1. olurdu canım maşallah nazar değmesin.
kız burdan yazayım dedim özel msj on dk.rötarli biliyosun :) herşeyin hayırlısı tabiyki
hayırlısı tabi canım benim. kafama takmamaya çalısıyorum myom işini. ama yinede icimde sıkıntı oluyor iste.
selam arkadaşlar.bende sizler gibi yeni bir görünüme sahip olmak istiyorum ve bunun içinde sizlerın yardımına ıhtıyacım var. kac cc taktırmalıyım bunun için sizden fikir istiyorum. umarım en kısa zamanda bende sizler gibi bomba bır görüntüye sahip olurum . bu arada fikirleriniz için resim ekledim albümüme bakarsanız sevinirim.
Mail attim canim. lazer epilasyon.
Mailine gozat