• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba sevgili cimbom, öncelikle çok çok geçmiş olsun. seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ayrıca. ben de çok ciddi düşünüyordum 2010'da tekrar hamile olduğumu öğrenince kalmıştı. şimdi tekrar araştırıyorum. sende diren kullanılmış mıydı? damla silikonda dekolte olmaz diyorlar, benim zatendekoltem yok. ama senin dekolten iyi gözüküyor sen de memnun musun?

canım benim çok tesekürler.insallah sen de en kısa zamanda kavusursun cicilerine:54:

Canımm nasılsın ben antalyalı gamze, ne zamandır göremiyorum seni, şekerim açtığın konuyu gördüm cevap yazabilmek için üye oldum. Uzun süredir giremiyorum bazı sebeblerden dolayı, sana olanları anlatırım. Bu arada asıl konuya geleyim sen cicişlerine estetikmi yaptırdın tatlım ya. Sen varya sennn harikasın herzamanki gibi... :54:

cimbomm nerelerdesin . cuma akşamüstü ameliyata giriyorum dua et... boğaziçi tıp merk. necdet uçar, nagor, damla, memeucu kesisi, dual plane, 295-300 deneyecek.. çok korkuyorum dua et...

cimbomm nerelerdesin . cuma akşamüstü ameliyata giriyorum dua et... boğaziçi tıp merk. necdet uçar, nagor, damla, memeucu kesisi, dual plane, 295-300 deneyecek.. çok korkuyorum dua et...

mükemmel bir haber bu canımmm. bunu ne kadar cok istediğini biliyorummm. cok sevindim gerçekten. sakın korkma hersey güzel olacak.tüm dualaırm seninle canım:34::54:

mükemmel bir haber bu canımmm. bunu ne kadar cok istediğini biliyorummm. cok sevindim gerçekten. sakın korkma hersey güzel olacak.tüm dualaırm seninle canım:34::54:

çok sağol canım, sende bana herzaman destek oldun. Allah da senin gönlündeki muradını versin inşallah şu kandil gecesinin hürmetine...

cimbom, çok beğendim maşallah kıısss:nazar: bende resim koycam ama daha 1 ay olmadı ve çok sertler, nasıl yumuşcak bunlar yaaa:ssz:

Resimlerini göremedim ama avatardaki gibiyse güzel ama... bence biraz yayılmış gibi geldi canım, yani vücuduna göre az büyük gibi geldi bana... zamanla sarkabilir, daha toplu olabilirdi.

Cimbom avartardaki resim sana mı ait?? İnanamıyorum gerçekten. Çok güzeller ve doğal olmuşlarrrrrr. Ba-yıl-dım. Bi tane ünlü manken var şu anda çok meşhur şimdi her yerde çıkıyo Kate Upton. Bikiniler onda çok güzel duruyo, Onun göğüsleri estetik mi değil mi bilmiyorum ama seninki onunkine benziyo bence. Çok imrendim sana maşallah nazarım değmesin. Senin doktoruna baktım şimdi şükrü bey mersin deymiş:( istanbulda olsaydı keşke biz de gitseydik onaa:)))

Cimbom avartardaki resim sana mı ait?? İnanamıyorum gerçekten. Çok güzeller ve doğal olmuşlarrrrrr. Ba-yıl-dım. Bi tane ünlü manken var şu anda çok meşhur şimdi her yerde çıkıyo Kate Upton. Bikiniler onda çok güzel duruyo, Onun göğüsleri estetik mi değil mi bilmiyorum ama seninki onunkine benziyo bence. Çok imrendim sana maşallah nazarım değmesin. Senin doktoruna baktım şimdi şükrü bey mersin deymiş:( istanbulda olsaydı keşke biz de gitseydik onaa:)))

herkesin kendine özel çok güzel ama cimbom 1 numara aramızda meme güzellik yarışması yapsak eminim seninkiler 1. olurdu canım maşallah nazar değmesin.

slm,

bende resimlerini görebilirmiyim? O kadar övgüden sonra coookk merak etim:34:
arkadaslik teklif etim sana.

tskl

cok güzel tek kelimeyle :52::52:. O kadar dogal görünüyorlarki. güle güle kulan canim.... Kime yaptirdin onu okuyamadim...290 cc ama hic de kücük görünmüyorlar.

kız burdan yazayım dedim özel msj on dk.rötarli biliyosun :) herşeyin hayırlısı tabiyki

selam arkadaşlar.bende sizler gibi yeni bir görünüme sahip olmak istiyorum ve bunun içinde sizlerın yardımına ıhtıyacım var. kac cc taktırmalıyım bunun için sizden fikir istiyorum. umarım en kısa zamanda bende sizler gibi bomba bır görüntüye sahip olurum . bu arada fikirleriniz için resim ekledim albümüme bakarsanız sevinirim.

Mail attim canim. lazer epilasyon.
Mailine gozat

Back