cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

canım benım cok tesekurler en sonunda kavustum mutluluguma.opüyorum bende.yakında bomba gıbı donecegım

kız ınan haber verecek zamanım bıle olmadı kusura bakmayın kızmayın bana cok tesekur ederım canım desteklerınız ıcın

kızlar ufak bi düzeltme yapım.doktorumla görüstüm .benim yarı damlaymıs.kas altı oldum bilgilerinize.

Son düzenleme:
canım arkadaslarım bana bugüne kadar her konuda cok cok yardımcı oldunuz sizleri cok seviyorum iyi ki varsınız.cok cok tesekür ediyorum sizlere

canım arkadaslarım bana bugüne kadar her konuda cok cok yardımcı oldunuz sizleri cok seviyorum iyi ki varsınız.cok cok tesekür ediyorum sizlere

canım arkadaslarım bugüne kadar hep yanımdaydınız iyi ki varsınız destekleriniz icin cok ama cok tesekürler sizleri cok seviyorummm

canım arkadaslarım bugüne kadar hep yanımdaydınız iyi ki varsınız destekleriniz icin cok ama cok tesekürler sizleri cok seviyorummm

Cimbomum aslanim:) Ne ettin sen yaaa? Durdun durdun bomba patlattin yani:) hadi bakalim iyiles de guzelcene bir anlat tum ayrintilari. Opuyorm cokk...

Delüsün bacım sen :) ammaaaa çok sevindirdi beni bu ani kararın, gelişmeleri ayrıntılı konuşuruz artık öperim seni, dikkat et kendine

Canımm sen ameliyatını oldun mu çok geçmiş olsun cimbomum sen de memişlerine kavuştun ne güzel:13: aramıza hoşgeldin canım. inşallah ameliyat sonrasını rahat bir şekilde atlatırsın. Memişlerinle mutlu, sağlıklı bir hayat diliyorum canım:92:

kız ınan haber verecek zamanım bıle olmadı kusura bakmayın kızmayın bana cok tesekur ederım canım desteklerınız ıcın

sana hic kizarmiyim ben aksine cokkkk sevindim tatlim.
biliyormusun senin icin cok uzulurdum seni her forumda gordugumde icim acirdi belliki cok istiyordun imkanin da yok gibiydi hani sana derdikya once bebe diye cok beklemen onunde yillar vardi .icten ice cok uzulurdum sana hatta birgun buraya fazla takilmasan diyesim geldi ama kiyamadim sana.tekrar hayirli olsun tatlim kendine dikkat et opuldun

Cnm benim çok sevimdim inan çoook geçmiş olsun.Kısa zamanda toparlanırsın merak etme.Yorma ve zorlama kendini cnm kendine iyi bak öpüyorum seni.

anammmm kızz sen bana bunu mu sölicektinnn cnm ya okadar yoğundum ki bu aralar bir türlü uğrayamadım neyse hayırlı olsun cnm çok sevindim nasılsın memnunmusun yaz bişiler çokk sevindim cnm

evet canım oldum cok sükür sonunda ani oldu ama cok memnunum hersey yolunda kontrolumude yaptırdım hersey yolunda cok sukur sadece agrı cok oluyor o kadar da olsun dımı

canım benım kızamazsın biliyorum ya bebek dıye tutturduk durduk zamanda gecıyordu artık yaptırmak ıstıyordum ve de yaptırıp kurtuldum cok sukur canım.bende senı optüm canım sende dıkkat et kendıne

anammmm kızz sen bana bunu mu sölicektinnn cnm ya okadar yoğundum ki bu aralar bir türlü uğrayamadım neyse hayırlı olsun cnm çok sevindim nasılsın memnunmusun yaz bişiler çokk sevindim cnm

canım benım evet cok memnunum hersey yolunda sadece gerginler ve agrı oluyor fazlaca. ama herseye deger bunun için . çok sükür oldu bitti. dileyen isteyen herkes kavusur insallah bu güzelliklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…