cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar hepinize gunaydın. evet sonunda beklenen gun geldi ve bende resim ekledim bakın bakalım begenecek misiniz .herkes objektif olsun lütfen.tum eleştırılere de acıgım

Cnm gerçekten harika görünüyo.Doya doya kullan cnm eminim çok güzel bir duygudur böyle göğüslere kavuşmak.Darısı olmayanların başına nazar değmesin sana maşallah

Cnm gerçekten harika görünüyo.Doya doya kullan cnm eminim çok güzel bir duygudur böyle göğüslere kavuşmak.Darısı olmayanların başına nazar değmesin sana maşallah

cok tesekurler canım benım. evet gercekten müthiş bi duygu .insallah isteyen herkes olur ve istediği gögüslere kavusur canım

kızlar hepinize gunaydın. evet sonunda beklenen gun geldi ve bende resim ekledim bakın bakalım begenecek misiniz .herkes objektif olsun lütfen.tum eleştırılere de acıgım

slm senin adına cok sevindim.Bende ani bir karar alıp p.tesi ameliyat oldum.dün gördüm ama cok kötü görünüyorlar.sanki huni koymuş gibiler):260 cc takıldı bana.damla mentor.ama sanki orada silikonun şeklini görebiliyorum gibi.acaba normal şekli bumudur sonra şekil degiştirecekmi.Sende yeni oldun resimlerini göremiyorum ben ama aynı şeyleri yaşadınmı çok merak ediyorum.

tecrübeli arkadaşlar ltf syardım):ben yıllarca bunu bekledim ama şimdi hiç mutlu degilim.3.günüm.sizin bu günlerde görüntü nasıldı şimdikiyle aynı degildi heralde.dr acele etme şeklini alacak daha diyor ama bu çirkin şeyler nasıl düzelir bilmiyorum):

Canım bu duyguyu çoğu kişi yaşıyor hiç merak etme. Daha çook yeni. Ben de burcu arkadaşımızın başına ekşimiştim niye bu kadar şekilsizler, yukarıdalar, küçük mü acaba diye. Üzerinden en az 2 ay geçsin bak tanıyamayacaksın. Lütfen erkenden panik yapma yumuşamaya başlamadan şekillerini algılamak mümkün değil canım.

canım dur hele daha ameliyatın çok yeni böyle olması normal hiiiiç kendini üzmene gerek yok yani, boş yere evhamlanma her şey çok güzel olacak ZAMANLA

canım inan ki zamanla cok güzel bir görünüme kavusacak gögüslerin. simdi şiş ,ödemli , şekilsiz durması gayet doğal bence acele etme zamanla cok iyi bir görünüme kavusursun canım

gördüm resimlerini canım. çok yeni olmasına rağmen güzel görünüyor. sen bir de sonrasını düşün. gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…