cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanamıyorum amelıyat oldum hala soktayımmmmmmmmmmmmmmmmm . dogru tahmın ettınız amelıyat oldum ve dondum artık yeter dedım bu ise ve sonunda oldum kurtuldum canlarım benımmm.hala rüyada gıbıyım. randevuya gıtmıstım doktorumla konustuk muayee ettı ısteklerımı soyledım o da bana kendı fıkrını soledı tabı. bı suru fotolara baktık beraber ıcelrınden en uygununu bana yakıstırmaya calıstık. gercekten super amelıyatlar yapmıs harıka bı ınsan harıka bırı.cok basarılı bu konuda.bana ıstersen hemen yarın amelıyat olabılırsın dedıgınde o kadar cok sasırdım kı anlatamam sıze . tabı hayalımde hep bu amelıyat vardı.benı tanıyanlar bilir.canlarım benım . randevudan sonra eve geldım fakat sıze haber verecek zaman bulamadım.aslında cok ıstemıstım boyle habersız olmak ıstemezdım ama kusura bakmayın.yıllarca bu anı bekledım. hemen amelıyat ıcın hazırlıklara basladım tabı evde benı tatlı bı telas aldı kuafor ıhtıyacımı felan gıderdım esım de saolsun cok cok yardımcı oldu bana. su an da da oldugu gıbı
neyse kısa kesım en ıyısı. amelıyat gunune geceyım isterseniz:)
natrella marka 290cc damla protez kullanıldı.amelıyatta aslında cok korktum tabı ınsanın aklından bı suru sey gecıyor :)ama cok sükür bi sorun olmadan atlattım . öglen eve geldım daha. 1 gece hastanede kaldım. suan kollarımı kaldıramıyorum sıze de bunu zorlanarak yazdım .ılerleyen gunlerde yıne yazacam daha.sımdılık bu kadar bı haber vereyım dedım sızlere.benı dusunen bana yardımcı olan benı soran herkese tum arkadaslarıma cok tesekurler sizleri cok cok sevıyorumm.
inanın hala ınanamıyorummmmmmmmm cokkkkkk mutluyummmmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkkkk.detaylara fazla gıremedım agrıdan kusura bakmayınnnn.azcık toparlıyım kendımı

Son düzenleme:
Cimbomumm....Ne yaptın dün bakalım,ne dedi doktor.Hadi gel anlat bakalım.Merak ediyoruz

meraktayız, doktorun kim? günün ya da ayın?

oy oy oyyyyy yeni memişler yoldaymış süpeeeerrrr çok sevindim bebek

Cimbomum nerelerdesin? Bi gorundun randevum var diye sonra kayboldun? Doktorun kim ne konustunuz hadi anlattt:)

gercektenmi ay cok sevindim tatlim anlat diyecem ama bakiyorum kayipsin. kiz yoksa konusma yerine ameliyatmi ettiler

Canıım adına çok sevindiiim :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

hepınıze cok tesekur ederım kızlarrrrr

cimboooommmmmmmm çok geçmiş olsun cnm
baya ani bi karar olmuş seninki zaten tahmin etmiştik güle güle kullan cnm cicilerini kime ameliyat oldun ??

cimbom 33 arkadaşım adına çok sevindim....çok geçmiş olsun!!!! kollarını kaldıramaman çok normaldir...İnşalla en kısa zmnda iyileşirsin...GÜLE GÜLE KULLAN !!!!

cimboooommmmmmmm çok geçmiş olsun cnm
baya ani bi karar olmuş seninki zaten tahmin etmiştik güle güle kullan cnm cicilerini kime ameliyat oldun ??

canım benım cok tesekurler evet cok anı oldu hala ınanamıyorum bılıyormusun .durup durup aglıyorum bı yandan da guluyorum deli gibi:)sakır unal doktorum canım

cimbom 33 arkadaşım adına çok sevindim....çok geçmiş olsun!!!! kollarını kaldıramaman çok normaldir...İnşalla en kısa zmnda iyileşirsin...GÜLE GÜLE KULLAN !!!!

canımmmmmmm cok tesekur ederımmmmm hep beraber iyi gunlerde kullanırız ınsallahh. rabbım nazarlardan korusun bızı.darısı olmak ısteyenlerın basına ınsallahh

canım benım cok tesekurler evet cok anı oldu hala ınanamıyorum bılıyormusun .durup durup aglıyorum bı yandan da guluyorum deli gibi:)sakır unal doktorum canım

çok sevindim cnm en güzelini yaptın benimde cmrt günü görüşmem var bakalım bende biranönce olup kurtulmak istiyorum senin gibi
en güzel en sorunsuz cicişler bizim olsun

çok sevindim cnm en güzelini yaptın benimde cmrt günü görüşmem var bakalım bende biranönce olup kurtulmak istiyorum senin gibi
en güzel en sorunsuz cicişler bizim olsun

insallah senınde hersey ıstedıgın gıbı olur canım.gerckten derlerdı de ınanmazdım muthiş bi duygu

ay sen cok yasa emi insan bi haber verir zate hissettim ben.en guzelini yaptin uzadikca uzar imkansizlasiyor bir yerde.nasil sevindim tatlim gecmis olsun yeni cicilerin hayirli olsun gule gule guzel gunlerde kullan.hala inanamiyorum. cok bekledin biliyorum cok sukur allah sanada nasip etti bu guzel duyguyu.
cok degil 3 ay sonra ameliyat oldugunu bile unutacaksin.kollarini yorma iyice dinlen ki cabuk iyilesesin evet biraz agrin olur agri kesicilerle agrin gider gunden gune hizli bir sekilde iyilesirsin.boyle bir ameliyat.
canim kas alti mi yoksa kas ustumu 290

harikaaa! bu mutluluk tarif edilemez bence de. hayali bile çok güzel çünkü göğüslü olabilmenin. sen de yaşadın ya bu mutluluğu inş herkes yaşasın bu mutluluğu!
doktorun kim?

ooo ummadık taş olmuşsun sen durdun durdun hepimizi de şaşırttın, eminim çok güzel olmuştur, çok istiyordun sen. hadi en kısa zamanda iyileş, güle güle kullan

Cimbomumun... Geçmiş olsun fıstığım İçine sinmiş,karar vermiş ameliyat olmuşsun sonuçta.Bundan sonrada sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum sana canım benim Kendine dikkat et,zorlama sakın,dinlen Daha iyi,enerjik bir şekilde aramızda ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…