cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

kızz nasılsın fıstıkk konu sahibi sana söylüyorum:)

iyim canım işte idare ediyorum sen nasılsın? hiç ugramıyorsun buralara özletme kendini

yahu şu forumda gezinirken okadar gözüme çarpıyor ki yazdıkların ameliyatını çok heycanla bekliyorum inşallah en yakın zamanda güzelliklerinle burda mutluluk naraları atarken görürüz seni

yahu şu forumda gezinirken okadar gözüme çarpıyor ki yazdıkların ameliyatını çok heycanla bekliyorum inşallah en yakın zamanda güzelliklerinle burda mutluluk naraları atarken görürüz seni

ay canım benım agzından bal damlıyor yahu. cok tesekur ederım hayatım rabbım ısteyen herkese tum guzellıklerı yasatsın

cimbooom son dakika değişikliği ileeee 3 nisn görüşme vee 4-5 nisandaaa Zühtü Demire ameliyat oluyoruuuum dualarını bekliyorum canım darısı senin başına.. İnş en yakın zamanda sende bi karar alırsın:)

aa canım benım cok sevındım gercekten. kız bişey kalmamış haftaya baslıyor hersey desene hadı hayırlısı olsun canım. cok sevindim gercekten. darısı en kısa zamanda bana insallah

cimbomum albümde yaptığın yorumlara teşekkür ederim canım hepsi birbirinden güzel genelde albümlere yorum yapıyoruz ama cvplara bakmak gelmiyor aklımıza benim de öyle oluyor burdan teşekkür edeyim dedim

Maşallah Canım çok hoş ve güzel gözüküyor, darısı isteyen herkesin başına.. Sevgiler.

ne demek canım güzel olan herseye yapacak bı yorumum vardır

kızlar bugun doktorumla randevum var artık bende cok yakınım yeni cicilerime cok heyecanlıyım
hepinizi cok sevıyorum . cok mutluyum coookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…