• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimbom33 Meme Estetiği Ameliyatı

Sanki yeniden ameliyat olmusum gibi sevindim inanki!!!!!!! Gecmis olsun canim benim kas altiysa iyi istirahat etmene bak kendini sakin zorlama,acimio die tehlikeli hareketler yapma.Simdili bunlar onemli :)) ay hadiii hemen iyilesde fotooo gorelim :)))))

Cok sevindim cook :)

arkadaşım o kadar çok sevindimki senin adına anlatamam mutluluğun yazılarından bile öylesine belliki:16:allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:ve sorunsuz mutlu bi şekilde bi ömür kullan inşallah,,sevgiler:16::16::16::16:

evet canım oldum cok sükür sonunda ani oldu ama cok memnunum hersey yolunda kontrolumude yaptırdım hersey yolunda cok sukur sadece agrı cok oluyor o kadar da olsun dımı

Ağrıların geçecek inşallah canım hiç endişelenme:34: Zaten çekilen ağrıyada değiyor inan. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bundan sonra, gelsin yeni yeni ciciler, bikinilerrr:21:

Canımm çok geçmiş olsun, ameliyat olmuşsun yeni okudum. Artık kavuştun cicişlerine, senin adına çok sevindim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle..:nazar::nazar:

canım iyisin dimi nasıl gidiyor :) agrıların nasıl oldu
iyiyim canım merak etme hersey yolunda
Sanki yeniden ameliyat olmusum gibi sevindim inanki!!!!!!! Gecmis olsun canim benim kas altiysa iyi istirahat etmene bak kendini sakin zorlama,acimio die tehlikeli hareketler yapma.Simdili bunlar onemli :)) ay hadiii hemen iyilesde fotooo gorelim :)))))

Cok sevindim cook :)
canım benım coook tesekur ederım .iyi ki varsınız.evet bol bol dınlenıyorum canım .zorlama asla yok.azcık toparlanım hemen sıze foto cekecem merak etme.hatta özel albümünde özeli olacak sanırım :9::9::9:
arkadaşım o kadar çok sevindimki senin adına anlatamam mutluluğun yazılarından bile öylesine belliki:16:allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:ve sorunsuz mutlu bi şekilde bi ömür kullan inşallah,,sevgiler:16::16::16::16:
aminnnnnnnnn canım benımm.çok tesekurler canım.
Ağrıların geçecek inşallah canım hiç endişelenme:34: Zaten çekilen ağrıyada değiyor inan. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. Bundan sonra, gelsin yeni yeni ciciler, bikinilerrr:21:
kesınlıkle degıyor canım :34::23:zaten bol bol bikinilere cicilere bakmaya basladım nette :9:
Canımm çok geçmiş olsun, ameliyat olmuşsun yeni okudum. Artık kavuştun cicişlerine, senin adına çok sevindim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle..:nazar::nazar:

cok tesekur ederım yinacım.cok şükür kurtuldum.artık darısı diğer arkadaslarımın başına insallah.:16:

Son düzenleme:
caanıım biz senden haber beklerken bi baktım ameliyatını olmuşsuuun. Adına çok sevindim hayırlı olsun. Umarım senelerce sorunsuz güzel memişlerle gezersin. Ben çok güzel olduğuna eminim önceki hali bile gayet iyiydi. Bomba gibi olmuştur bombaaa :52: hemen iyileş de cici cici fotoğraflar ekle.. Bak benim 1.5 ay su gibi geçti senin de öyle olacak.. Gün geçtikçe güzelleşecek çok mutlu olacaksın çoook:) öpüyorum seni çook çoook

nasil gidiyor tatlim gunden gune daha iyisin degilmi:16: hemen toparlanda foto ekle cok merak ediyorum.cok guzel olmuslardir hissediyorum:34:
evet canım gün gectikce iyi hissediyorum kendimi :)) tamam canım azcık zaman gecsin hemen eklicem
caanıım biz senden haber beklerken bi baktım ameliyatını olmuşsuuun. Adına çok sevindim hayırlı olsun. Umarım senelerce sorunsuz güzel memişlerle gezersin. Ben çok güzel olduğuna eminim önceki hali bile gayet iyiydi. Bomba gibi olmuştur bombaaa :52: hemen iyileş de cici cici fotoğraflar ekle.. Bak benim 1.5 ay su gibi geçti senin de öyle olacak.. Gün geçtikçe güzelleşecek çok mutlu olacaksın çoook:) öpüyorum seni çook çoook

canımmm şimdi öğrendim ameliyat olduğunu çok şaşırdım:) çok sevindim tatlım iyileş bir an önce de foto görelim hayırlı olsuun..

günaydın canım benım.en kısa zamanda eklicem canım foto:23::34:

kız şimdi okudum ameliyat olmuşssun cok şaşırdım ama aynı zamandada senin adına sevindim...cok iyi olmuş tabi baktın gördün burda herkes ameliyat oluyor dayanamadın demi fıstık:) hayırlı olsun cicişlerin cok öpüyorum bebeğim fotolarını koyunca haber ver yorum yapalım azcık sanada sıra sende :))

günaydın canım benım.en kısa zamanda eklicem canım foto:23::34:

Canım sendemi yaptırdın. Valla hiç haberimiz olmadı tesadüfen forumu gezerken gördüm ve çok sevindim, sende ben gibi bekleyenlerdendin. Dinlen canım ve dikkat et kendine, inşallah kısa sürede iyileşir. Güle güle ve sağlıkla kullan yeni cicişlerini :16:

canımmm şimdi öğrendim ameliyat olduğunu çok şaşırdım:) çok sevindim tatlım iyileş bir an önce de foto görelim hayırlı olsuun..
evet canım oldum kurtuldum sonunda:D
kız şimdi okudum ameliyat olmuşssun cok şaşırdım ama aynı zamandada senin adına sevindim...cok iyi olmuş tabi baktın gördün burda herkes ameliyat oluyor dayanamadın demi fıstık:) hayırlı olsun cicişlerin cok öpüyorum bebeğim fotolarını koyunca haber ver yorum yapalım azcık sanada sıra sende :))
canım benım cok tesekurler.evet gercekten dayanamadım artık :9:darısı dıger arkadaslarıma ins.
Foto Foto Foto :))))))))))))))))))))))))))))))
tamam canım bugun yarın halledecem söz:D
ohhh hayırlı olsun ne güzel çoğalıyoruz kk'daaaa:D
tesekurler canım:D
fıstık nasıl oldun??mutlu olduğun kesinde:9::16:
canım 2 gundur acayıp bır sırt agrısı cektım sorma.korkumdan kalkamadım bile:18:yerimden. ama suan daha iyiyim cok sükür:16:
Canım sendemi yaptırdın. Valla hiç haberimiz olmadı tesadüfen forumu gezerken gördüm ve çok sevindim, sende ben gibi bekleyenlerdendin. Dinlen canım ve dikkat et kendine, inşallah kısa sürede iyileşir. Güle güle ve sağlıkla kullan yeni cicişlerini :16:

evet canım yaptırdım sonunda.darısı sana olsun insallah.

bebeğim göğüslerine bayıldımmmm gerçekten çok güzel olmuşlar..bu aralar çok yoğunum giremiyorum pek siteye ama sana hemen yorum yapıp kaçmak istedim maildeki memeler bombaydı bombaaaaaa ;) öperimmm

Back