Cilveli kk hatunları part 3 :)

aslında ilk defa bi topikte bekarların bu tarz şeyleri konuşması ayıplanmamıştı :82:
sanırım arkadaşlar baktılar burda bize bulaşamıcaklar basalım şikayet butonuna demişler :94:

slm kızlar sabah görünce şok oldum yine kapanmışız milletin bu tavrı nedir anlayamıyorum demekki onlarda rahatsız oluyoolar neden bütün yazdıklarımızı okuyolar koyun gidin tamda cimcime gelmişti ne güzel şeyler yazıyodu

kim olursa, ne olursa olsun

...ler ....lar doldurmaca hoşuma gitmedi.

başkalarını kınarken aynı şeyi siz yapıyorsunuz .

Aaaa çok şaşırdım kapanmasına geneee,kötü bir şey mi vardı??Ben mi dikkatli okumadımm acaba?Sebep neymiş arkadaşlar bilen var mı?

Bir de şöyle bir şey yok mu arkadşlar. Demek ki buraya girip bütün mesajları önce okuyorlar ki rahatsız olup şikayet bildiriyorar okumasalar içerikten nerden haberleri olacak? Di mi ama.

tabi yaa giriyorlar baştan sona üşenmeden okuyorlar sonra not alıyorlar sonrada şikayet ediyorlar
Bir de şöyle bir şey yok mu arkadşlar. Demek ki buraya girip bütün mesajları önce okuyorlar ki rahatsız olup şikayet bildiriyorar okumasalar içerikten nerden haberleri olacak? Di mi ama.

zaten sansürlü yaziyodu yazanlar simdi hiç anlaslmycak ne dedikleri valla zaten fazla yorum yaptigim yoktu okuyup çikiyodum malum denemeye
geçemedik daha 4,5 ayimiz kaldi bu topicde kapanirsa hiç sasmam

daha kimsecikler görememis burayi damlarlar bugün yarinnn

Myhosu cok merak ediyorum yaaa taktiklerinin sonucunu aciklayacakti birde cyd86 :97:

uyeden cok asagida ziyaretci var hebugun ne vardi neye bakiyonuz oyleeeeeeeeeee

kizlar burada kapanir yakinda bosa emek harcamayalim

venediğe gidennn varmııı????yoksa paristemisiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…