Cilveli kk hatunları part 3 :)

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
kızlar malesef topiğimiz taşındı bende yenisini açalım ve daha dikkatli paylaşımlarda bulunalım dedim .. bekliyorum herkeziii

canım,
bazı ınsanlar sıkayet etmısler ama istemeyen gelmesın veya rahatsız olan sonucta secme hahı var herkesın aynı tv gibi beğenmedıgın bı programı ızlemez kanalı değiştirirsın evet rahatsız olanda gırmesın bu bölüme lütfen

18 bölümüne tasımıslar ıstersenız orda devam edelim belki tasının bı konuyu tekrar acmak yusunden ceza alabılırsın

bende konu açıcaktım şimdi gördüm iyiki açmamışımda
fancycim buda kapanır bluenun açtıgıda kapanmış
ama kepenkleri kapatana kadar burdayız
part 4 part 5 part 6 ......
olmadı şifreli isim koyarız '' biz kimiz KK hatunları vol 1 :) ''

herhalde bu kk bizim kadar inatcıkişiler görmemiş inatla açıyoruz..ne var ne konusuyoruzda taşıyorlar ya da kapatıyorlar ki.. beğenmeyen şikayet etmek yerine girmesin.. kimseyi zorla kolundan tutup buraya sokmuyoruz.. ne çok ........ var ya.. ama onlarada acımak lazım bi konudan bu kadar rahatsız olup kapattırana kadar şikayet ediyorlarsa kocaları evde yanaşmıyordur.. hoyytttt ben yaşayamıyorumsizde konuşamayın lennn triplerindeler..

neyse cok faydalı bi topik sayın editörler. acayip çok şey öğreniyoruz... arkadaşım beğenmiyorsan çık! bakma! okuma! zorlayan yok....

Son düzenleme:

hoyyyttttt ben yaşayamıyorum sizde konuşmayın hı''''hiç gülcem yoktu. Bakmayın siz onların konuşmamasına herkesi cebinden cıkarır o tipler.Suyun sessizinden korkacan demişler

dimi yaa.. onlardan korkacaksın aslında bizden iyi becerenler varsa gelsinler paylaşsınlar ne diye şikayet ederlerki.. ama bencillik yani.. paylasın bizde faydalanalım değil mi yaaa
hoyyyttttt ben yaşayamıyorum sizde konuşmayın hı''''hiç gülcem yoktu. Bakmayın siz onların konuşmamasına herkesi cebinden cıkarır o tipler.Suyun sessizinden korkacan demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…