cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

vaşşşşşş aşka bak yürüyün be kim tutar sizi :nazar:

vala benim aklıma bilem gelmedi öle bişey sormak ay durum bi msj atam bakim nedicek hehe :roflol:

öle cicim sağol :nazar: :nazar: :1rolleyes:
sizinkide öleeekii şeker... :1hug:

hahaha ben size romantık olan kısmı yazdım.. :))) :roflol:
oda dedi nrden gelıo ilginc dusunceler aklına ..
bunlara kafa yorcana derslerinle ilgilen dio :roflol:

ben nişanlıma ne cilveler ne işveler yaparım. çok da hoşuna gider. normakde sert dediğim dedik biri ama ailesi bile şaşıyo sen buna nasıl her dediğini yaptırıyosun anlamıyorum diolar. ben de diyorum ki işini bilmekle alakalı. geçenlerde başbaşa kaldık atladım boynuna bi an boş bulundu geri çekildi. dedim ki hayatım korkma yakmıcak canını hiç acımıcak benim olacaksın.. tabi gülüşmeler oynaşmalar falan.. ben de keyif alıyorum cilve yapmaktan. içten gelen bişey. çocukluğumda da babamı kandırırdım öyle şirinliklerle hala da işe yarar bi yöntem.)

suan hamıleyım ve benden gecelerı babydoll gıymemı bekleyen bır esım var
karnım burnumda dusunun yanı esımın fazla abarttıgını dusundugum ıcın takmıyorum kafama
haksızmıyım sız soyleyın lutfen..........

kafamçokkarıştı :dance::dance::dance: :roflol: :roflol::roflol: koptum buna yaaaa

yaşamak için he :roflol: ay çok güldüm .yani bu durumda insan ne derki bu cevab karşısında donup kalır söyleyecek kelimede bulamaz insan :roflol:

akşam pc kapattım gittim yanına hemen sırnaştım ve taktiği uygulamaya başladım. demiştim yaşamak için der diye aynen dediğim gibi oldu. yaşamak için dedi. :roflol:

ben anlamadım eşiniz gecenin bir yarısı mutfakta sigara içerken yanına gidip muz alıp kucağına oturup başınızı göğsüne yaslayıp o muzu yemenin nesi cilve yapmak yasakkelime
ben o erkeğin yerinde olsam bi keyifle sigara içirtmedi bana geldi durup dururken kucağıma oturdu ne gıcık yaaa falan derim kötükedihüso
cilve başka bişey. tdk dan aldım. cilve=Hoşa gitmek için yapılan davranış, kırıtma, naz.:1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
pespembe durmak yok tuyolara devam delikafadulden

Unutulmamışım demek ,hoşuma gitti bu hihoyyyt Teşekkürler canım...Zaten burası ilk uğradığım topiklerden biri oldu kaydirigubbakcemile2

Dün yaptığım şımarıklığı anlatıyım size;

Eşim işten geldi ... Haliyle yorgundu...Bir şey yapmalıydım onu kendine getirmek için CADIARZU Ben de dedim ki;

-- Ben daha yorgunum ama biliyo musun ...

--Ne oldu ki yoruldun aşkım tüm gün evdeydin...

-- Eee seni özlemekten yoruldum !! Bu beni çok halsiz düşürüyor... (Cilveli suratlakaydirigubbakcemile3 )

Tabi dayanamadı öptü yanağımdan...

-- Bi de burdan öp , burası da özledi ...(yerini gösterdim kaydirigubbakcemile3)

-- Muckkkk.. (sesli sesli öpücük alındı)

--Bi de burdan , burası da özledi çok... (farklı bir yerkaydirigubbakcemile3)

--Muckkkkkkkk..... (sesli ve istekli bir buse daha kaydirigubbakcemile3)

ınanın böyle diye diye yüzümdeki her santimetrekareyi öptürdüm kaydirigubbakcemile3

Tabi kociş tüm yorgunluğunu unuttu beni öpmekten :asigim:

pespembe pes süpersinnnnn güzel hareketler öğreniyoruzzz:sm_cool: aşkla :asigim: sewgiyle kala.s.

slm cilveli hatunlar:jeyyar:bugün esime sürpriz yapmak istiyorum sofra giyecegim hersey hazir ama sadece bunlar yetmez biliyorum biraz isve cilve tüyolari verseniz olmamiia.s.
mesela ilk kapida nasil karsiliyim pek beceremiyorum böle seyleri utaniyoum biraz ilk nasil davranacam diye düsünmekten vazgececem nerdeyse:1shok:

önce sevdiğin ve neşeli bir müzik aç;
dik dur ve gevşe. duruş önemlidir. (fazla abartı olmaz dersen topuklu ayakkabılarından birini de geçir ayağına; inan bu duruşunu değiştirecektir:KK66: )
kendinden ne kadar emin olursan o kadar seksi görüneceksindir unutma:asigim:

ben de utanırım genelde az da olsa nişanlımdan ,ama atmaya çalışıyorum bu utangaçlığı tutukluğu üzerimden. sen tutuk olursan o da bunu hisseder, zorlama bişi gibi olur bu sefer. sen en iyisi kendini iyice şımart ve daha da şımartılmaya hazır ol. kadın olmanın tadını çıkaralım ne hoşşş :teytey:

eşin gelmeden önce sevdiğin ve neşeli bir müzik aç;

dik dur ve gevşe. duruş önemlidir. (fazla abartı olmaz dersen topuklu ayakkabılarından birini de geçir ayağına; inan bu duruşunu değiştirecektir:KK66: )

kendinden ne kadar emin olursan o kadar seksi görüneceksindir unutma :asigim:

ben de utanırım genelde az da olsa nişanlımdan, ama atmaya çalışıyorum bu utangaçlığı tutukluğu üzerimden. sen tutuk olursan o da bunu hisseder, zorlama bişi gibi olur bu sefer.
sen en iyisi kendini iyice şımart ve daha da şımartılmaya hazır ol. kadın olmanın tadını çıkaralım ne hoşşş yerimseniben

çok güzel anlatmıssın ben rahat olmaya çalıstıkca
dahada kasıldım aslında 4 senelik esim ama yınede atamadım üzerimden utangaclıgı
çok isterim her konuda esıme karsı rahat olıyım ama olmuyo valla basım bile tuttu gergınlıkten:tomato:

X