- 19 Mart 2009
- 9.766
- 37
-
- Konu Sahibi Benimdilemmam
hımmmm ben ıste azcık soguk duruorum o oper felan ben elını tutarım sadece bıraz sımartsam ıyı olacak sanırım
ama oda benı delı delı sımartmıorracaba cilve kesikliği mi yoksa henüz evli olmadığınızı düşünerek mi uzak duruyorsun?
şımart tabii biz nasıl ilgi bekliyorsak erkekler de bekliyorlar.
benımkide pek belli etmez ama ben sırnaştıgımda asla arkasını dönemez oda ban naz,cilve yapar bana larşılık olarak o yusden çok gülüyorux çok egleniyoruz:)
hatun dediğin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek
benımde azcık sırnasmayı ogrenmem lazım:)
benımde azcık sırnasmayı ogrenmem lazım:)
olursun yavrum olursun her kadında vardın bu tür duygularda senınki sadece senın izin vermeni bekliyorkaydirigubbakcemile3
Biri beni mi çağırdı :teytey:
Buyrun benim , o cilveli , tatlı tatlı naz yapan, şımarıklık yapan ... :asigim:
Bana göre cilveli ve nazlıyım ama tatlı olanından...Böyle kadınları seviyor erkekler biliyorum ama benimki
yapı meselesi , ben oldum olası bu potansiyele sahiptim sırnaşık şey
Nasıl anlatsam be canım bilemiyorum ki evde beni gelip görmen lazım... Eşim koltukta uzanırken yanına
atlayıp (dikkat et atlayıp :) yanağımı uzatmalar , burnunu ısırmalar.:roflol:.. Onun bana sarılmasını
istiyosam , "beni kanatlarının altına alsana , yavrun geliyo" filan derim... Yani hangi birini anlatıyım
canım , anlatılmaz yaşanırım ben:sm_cool:
cilveli olmak farklı bir kavram,anlattıklarınız bu kavrama pek uymuyor.
ben cılve yapamam öküz gıbıyımdır
dana gıbı dururum böle mal mal bakarım tabıurı caızse
ne kıvrılırım ne dogrulurum dumduz dururum
:1ninca:
dun gece esıme sordum.. '' aşkım ben cılvelımıyım sence dedım'' oda dusundu ve hayır dedi :roflol:
peki dedım cilveli olmamı istermıydın die sordum...
aynen soyle cevabı... cılve yapmasanda benımsın,cilve yapsanda benımsın.. farketmez benım olduktan sonra bunun problemı sozkonusu bile olamaz dedi :asigim: :asigim: :asigim:
Tiyolara devam öyleyse ;yerimseniben
Eşimin yanına uzanırım ,,onun kalbinin üstüne koyarım kafamı ;
" Aşkııımmm:asigim: " ( şirin ses tonu :)
" Ne var ! " ( tv izleyen ses tonu :)
" Aşkııımmm , olmadı romantik konuş ama :asigim: " ( bebek ve nazlı ses tonu :)
" Efendim canım , ne oldu ? " ( düzelmiş ve silkinmiş ses tonu :)
" Senin kalbin küt küt atıyo ,,, nasıl ama bi duysan ! " ( şaşkın ses tonu:)
" Atacak tabi aşkım !" ( "bay mantık" ses tonu :)
" Neden atıyo böyle söyle bakalım ? " ( şirin ve nazlı yine :)
Yüzüne bakılır romantik romantik ve beklenen cevap gelirrrrr sonunda :
" Yanımda sen varsın ya ondan aşkımmm ..." ( gülen ses tonu :)
İşte buuu:lepi: Duymak istediği o romantik sözü duymak için kırk takla atan genç kadın sonunda
amacına ulaşmıştır ve zafer çığlıklarıyla ;
" Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii , kocişim bana aşık , yaşasın ! " diye kocişine öpücükler yağdırır Şeniz Şeniz
---- happy end yerimseniben -----
yetenekli bayanlardan aldığımız tüyolara göre demekki bu işler karşılıklı oluuyormuş. ben sorsam kalbin niye atıyor diye yaşamak için derklava:delikafadulden