cilveli hanımlarrr bu tarafa buyrunnn:)

hımmmm ben ıste azcık soguk duruorum o oper felan ben elını tutarım sadece bıraz sımartsam ıyı olacak sanırım

acaba cilve kesikliği mi yoksa henüz evli olmadığınızı düşünerek mi uzak duruyorsun?

şımart tabii biz nasıl ilgi bekliyorsak erkekler de bekliyorlar.

acaba cilve kesikliği mi yoksa henüz evli olmadığınızı düşünerek mi uzak duruyorsun?

şımart tabii biz nasıl ilgi bekliyorsak erkekler de bekliyorlar.
ama oda benı delı delı sımartmıorr
o benı sımartsa belkı bende ole olucam
o bellı etmıor cogu duygusunu felan

benımkide pek belli etmez ama ben sırnaştıgımda asla arkasını dönemez oda ban naz,cilve yapar bana larşılık olarak o yusden çok gülüyorux çok egleniyoruz:)
hatun dediğin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek

Ben sözlüme arada mesajlar atıyorum ama sık degil...etkileyici şeyler yazıyorum kısa ve öz ama..yanındayken de doğal oluyorum genelde ama henüz aynı eve girmedik tabi bi evlenelim de cok şey var aklımda çok:)

sizlerin gazı ıle az da olsa dedıgınız gıbı davranmaya basladım
bı arkadasımız her kadının ıcınde vardır bu duygular demıstı
gercekten bastırmayınca bazı seyleri sımarık davranılabılıyor

cilveli olmak farklı bir kavram,anlattıklarınız bu kavrama pek uymuyor.

dun gece esıme sordum.. '' aşkım ben cılvelımıyım sence dedım'' oda dusundu ve hayır dedi :roflol:
peki dedım cilveli olmamı istermıydın die sordum...
aynen soyle cevabı... cılve yapmasanda benımsın,cilve yapsanda benımsın.. farketmez benım olduktan sonra bunun problemı sozkonusu bile olamaz dedi :asigim: :asigim: :asigim:

kadının doğasında var cilve, naz,narinlik..erkeğinkindeyse tam tersi o yüzden kadın erkeği erkek kadını tamamlıyor..eksikliklerini birbirlerinde bütünlüyorlar ..

vaşşşşşş aşka bak yürüyün be kim tutar sizi

vala benim aklıma bilem gelmedi öle bişey sormak ay durum bi msj atam bakim nedicek hehe :roflol:

yaf attım msj ama gelicek cvbı biliyom dicekki aşkım nerden buluyon böle ilginç soruları çokmu düşündün bu soruyu hehe muhaaa

yetenekli bayanlardan aldığımız tüyolara göre demekki bu işler karşılıklı oluuyormuş. ben sorsam kalbin niye atıyor diye yaşamak için der klava:delikafadulden

yetenekli bayanlardan aldığımız tüyolara göre demekki bu işler karşılıklı oluuyormuş. ben sorsam kalbin niye atıyor diye yaşamak için der klava:delikafadulden

yaşamak için he :roflol: ay çok güldüm .yani bu durumda insan ne derki bu cevab karşısında donup kalır söyleyecek kelimede bulamaz insan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…