Ciltteki yara izlerini çok dert ediyor

yüzünüze başka kremler var bu yara izi için eger izler yeniyse hemen gecer

Geçen dediğiniz süre ne kadar? Yara yaş mı daha yoksa kabuk bağladı mı?

Kokoreç

İlla ki geçer. İnsan bücutları kemiklerdeki kırıkları bile onarabiliyor. Bunu mu onaramayacak?
Kemik kadar sert bir yapıyla cilt kadar hassas bir yapıyı karşılaştırmanız bile tuhaf. O izler 20 yıl da geçse geçmez. Estetik cerrahi tedavisi gerekiyor

Son düzenleme:
İnsanı öyle bir anlatmışsın ki, kuyruğu geride bırakıp kaçan çünkü çıkacağından emin kertenkele gibi hissettim hayır geçmez, keşke kol bacak çıkartabilsek, kendımız; organ, diş tedavı edebılsek ama henüz o kadar ilerlemedik.

Benim kolum çizildi çelik bişeyin kenarıyla .. azaldı ama geçmedi izi..

Son düzenleme:
Arkadasiniza boşuna ümit vermeyin. Geçmiyor. Kendimden biliyorum. Dövme yaptırıp kapattirdim. Contractubex kremde yeniyse eğer görünümünü azaltır fakat tamamen geçirmez

Doktora gitsin belki bir ilaç falan verir doktor faydası olur. Ufak kesikler falan kapanıyor ama onlar geçmeyebilir. 5 seneden fazla oldu elimi kesmiştim. Hâlâ izi duruyor senin mantıkla bakacak olursak onun da geçmesi lazımdı şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…