• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar sinoptaki mustafa beyin hazırlamış olduğu kremden iyi sonuç alan var mı sonra yeniden lekeler beliriyor mu ? Lütfen yazarmısınız

Arkadaşlar merhaba. Sivilce izlerimden kurtulmak istiyorum. Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın...

bu kremi 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengini açma özelliği var amaten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz

arkadaşlar
cenemde bir leke vardıki sormayın ....kullanmadığım ilaç gitmediğim cildiyeci kalmadı hem bu lekeler gögsumun altına elimede sıcramaya başladı ...

siğil diyen oldu eczanede özel asitli ilaçlar yaptırdım kullandım cildim parcalandı gecmediii ...
gecleri yatmadan kremlerle savaşıyodumm
sabhlarıda gündüz kremleri ...
aktarlardanda umudu kesmiştim ....
güzellik merkezleri bakım kremleri gunduz gecesi ayrıı çok pahalıya patladı ....
doktugum göz yaşıda cabasııı....

ofiste masamda ayna vardı sanki başka bi yerimde cıkıcakmış gibi her an her saniye takip ediyodumm ...

gecen yaz hafta sonu denize gittim ...

sahile inerken ben ve leklerim beraberdik güneş kremimi de kullandım iyi hatırlıyorumm ...
eve gelip duşumu aldıktan sonraaa bide ne göreyim hi bir yerimde bişey kalmamışşş .....
cıglık cıglıga ayanaya baktımm bu sfer mutluluktan agladım ... hem valla hem billaaaa ...
ve o hafta sadece ve sadece kullandığım tek şey vardı onuda yazayım ... belki ondandır ...
ceviz yağııı ...
yani inanın 1 hafta ceviz yağı sadece ceneme sürmüştüm .. hadi dicem sadece o gecirdi ama
gögsümdeki leklere sürmemiştim kii yağdan ....
kesinlkle ve kesinlikle deniz suyu ...
hataa yazlıktan donunce
bir şişe deniz suyu bile getirdim ALLAH korsun çıkarsa falan yıkayım diyee....
bir daha da çıkmadı ... ve ben artık hiç birşey kullanmıyorumm ...
yuzumude gul suyuyla kullanıyorummm :):):):):)

hihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum

Simdiye kadar hep salyangoz kremi kullanmdim sivilce lekelerim icin diger forumda da yazdim zaten BIM de satilan urunler kisminda. Artik bim de salyangoz kremi satmaya baslamis hem de bu digerlerinden farkli olarak gunluk nemlendirici yerine kullaniliyor, arkadaslar fiyati gorunce inanamadim ama Bim de ise sorun yoktur dedim ve su an cok memnunum. Insallah hep devam ederler satmaya...Sivilce lekesi dahil ciltteki tum lekelere iyi geliyor, nette arastirdim icinde ALLANTOIN diye bir madde var, yani salyangozun saldiladigi madde ile ayni etkide zaten bu cildi yeniliyormus hani salyangozun kabugu kirildiginda kendi kendini onarmasi gibiymis, canim bence dene derim zaten fiyat cok uygun...

arkadaşlar benmde yüzümde özellikle çenemde ve yanaklarımda hem sivilce var hem sivilce lekeleri yüzüm çok köyü aynaya bakmak istemiyorumm, önerebileceğiiniz ilaç weya krem warmı yardımcı olunnnnnn :5:

kızlar ben sis leke kremini kullanalı 15 gun oluyor. tenımde acılmalar basladı ama lekelerde cok bişi yok daha kullandıkca buradan yazarım yıne:)

arkadaşlar siteye girdim ve Mustafa beyle konuştum siteye biraz inceliyeceğim web adresini yazıyorum.

VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs

mustafa beyin kremlerinden ben de kullandm.önce sivilceler çoğaldı deri altındakileri atıyor dedi eczacı cildimi çok fena soydu kızarıklıklar ve küçük çatlamalar oldu dediği gibi kullanmama ragmen. ben kırmızı sivilce lekeleri için almıştım. o kabuklu soyulan haliyle okula gidiyordum çok kötüydü. önceleri cildimde beyazlama ve lekelerin renginde açılma oldu ama acıdan dolayı bırakmak zorunda kaldım bırakınca da eski haline döndü yani istedigim sonucu alamadım. Ama doğum lekelerinde etkili diyorlar.

Bilgilenme amacıyla yazıyorum : Sinoz, sağlık bakanlığı kararıyla toplatılıyor. çünkü sağlık bakanlığının izin vermediği 44 üründen biri çıktı. Hala kullanmak isteyen varsa bu şartlar altında bulursa kullansın.

Bununla ilgili gazete haberi linki aşağıda kızlar.ilgilenenler için (pek sanmam ama) yine de ekliyorum.

HABER: Sağlık Bakanlığı 44 bitkisel ürünü toplatıyor haberi - Sağlık

Back