Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kullanan herkeste işe yarar işallah
ama pahalı bir krem olmadığı için leke sorunu olan herkesin denemesini öneririm
ben de kışın kullanıcam
bir arkadaş uriage markasını önermiş
bildiğim kadarıyla la roche posay daha kaliteli bir ürün
fiyatları da bibirine yakın
ama ben size başka bir isim önereyim
PRİORİ
ben şu an güneş kremini kullanıyorum leke açıcı nemlendiricisini de aldım
çok başarılı bir ürün olduğu söyleniyor
şu an hamile olduğum için kullanmıyorum doğumdan sonra başlıcam inşallah
hem de %98.7 oranında doğal bir ürün
tavsiye ederim herkese

bir arkadaşım bu sis leke kremini kullanmaya başladı
3 gün falan kullandı
işe yarayacağını lekelerinin azalmaya başladığını söylüyor

arjadaşlar yazılarınızı okudum bende çok etkilendim.. ulaşım numarası silinmiş nasıl ulaşıcaz eczacı beye rica etsem bilen biri özelden msj atabilir mi..benimde cildimde ve yüzümde güneşten çiller oluştu çok kötü görünüyor lütfen yardın ediinnnn

filiz hn merhaba.. benimde yüzümde lekeler var ve 3 senedir uğraşıyorum.. ama geçmedi hala.. eczanenin ismi veya telefon numarası sayfadan silinmiş.. bana gönderebilir misiniz..
teşekkürler

arkadaşlar bende baktım bulamadım eczacı mustafa bey in numarasını bana da yardımcı olabilirmisiniz lütfen...

fılız hn,
mustafa bey ın tel. no.suna nasıl ulasabılırız...
KK sılmıs..
özelinize msj atamadım sıte ızın vermıyor..
siz benim özelime tel.nosunu atar mısınız????..

tsk

Arkadaşlar dün dermatoloğa gittim cildimdeki lekeler için bana Melaclear Serum diye birşey önerdi.Bugün onu aldım kullanacağım.Bakalım etkili olacakmı?

ya arkadaşlar mesajlardaki numarayı okuyamıyorum bana özelden gönderebilir misiniz eczacının numarasını

arkadaşım anlatmışın iyi güzel.ama ne ilacın ismi nede eczacının telefonu mevcut.öylece okudum sadece.bu durumda bi sürü yorum var aynı sayfada ama bi anlamı kalmıyor.ilacın bari ismini yazın lütfen. yada siz yazdınız yönetici sildi mi.niye ki ne zararı var..50:

eczenenin telefon numarasını bana bildirirseniz bende aramak istiyorum.teşekkürler.

googleye sis leke kremi yazın çıkar mustafa erşahin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…