• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya arkadaslar bu kullandıgınız krem ucuk lekesinide götürür mü...ya neden bu uçuk lekesiyle ilgili derdime çare bulamıyom burda .....

kızlar ablam kullandı lekelerınde %70 azalma oldu ama kremı bırakınca lekeler kendını yenıledii :50:

kızlar ablam kullandı lekelerınde %70 azalma oldu ama kremı bırakınca lekeler kendını yenıledii :50:

kızlar.. gerçekten bu (SİS) kremi kullanıp da lekeleri geri dönen var mı? ben çok memnundun ama şimdi bunları duyunca sanki benim lekelerim de yeniden oluşmaya başladı.:((:43:

Ben kullanmaya başlayalı 2,5 ay oldu çok da memnunum cildimdeki değişikliğe dair güzel yorumlar alıyorum çevremden zaten burada tavsiye edenlerdenim kremi ama bırakıldığı anda lekeler yeniden belirmeye başlıyor maalesef bende de aynısı oldu ki yüksek faktörlü güneş koruyucumu aksatmadan kullanan birisiyimdir, bu nedenle leke kremini devamlı kullanmayı düşünüyorum nasılsa bir zararı yok ve zaten günlük bakım için geceleri yatmadan bir krem kullanıyordum bunu kullanacağım artık ama tabi keşke lekeler gidince bir daha hiç gelmeseydi işte o zaman daha da güzel olurdu.

Ben kullanmaya başlayalı 2,5 ay oldu çok da memnunum cildimdeki değişikliğe dair güzel yorumlar alıyorum çevremden zaten burada tavsiye edenlerdenim kremi ama bırakıldığı anda lekeler yeniden belirmeye başlıyor maalesef bende de aynısı oldu ki yüksek faktörlü güneş koruyucumu aksatmadan kullanan birisiyimdir, bu nedenle leke kremini devamlı kullanmayı düşünüyorum nasılsa bir zararı yok ve zaten günlük bakım için geceleri yatmadan bir krem kullanıyordum bunu kullanacağım artık ama tabi keşke lekeler gidince bir daha hiç gelmeseydi işte o zaman daha da güzel olurdu.

cnm geceleri bepanten kremle seyreltipmi kullanıyorsun? bide sürekli kullanınca sürekli mi soyuluyor? yoksa hep soyuluyorsa kötü görüntü olur. Bende 15 gün kullanmıştım şimdi tekrar lekeler geri geldi, tekrar kullanmayı düşünüyorum. sivilce izlerim için (biraz kaldı).

kızlar kullandığınızın kaçıncı günü yüzünüz soyulmaya başladı...

cnm geceleri bepanten kremle seyreltipmi kullanıyorsun? bide sürekli kullanınca sürekli mi soyuluyor? yoksa hep soyuluyorsa kötü görüntü olur. Bende 15 gün kullanmıştım şimdi tekrar lekeler geri geldi, tekrar kullanmayı düşünüyorum. sivilce izlerim için (biraz kaldı).

Hayır seyreltmeden kullanıyorum ben, cildim kaldırıyor hatta son sipariş verdiğimi daha yoğun sert olanından aldım Mustafa bey bu aşırı kızartır seyreltin öyle olursa dedi ama ben de aşırı kızarma yapmadı ve seyreltmeden kullandım (duştan sonra bir müddet çok kızarma oluyor cildimde). Evet kremi kullanıldığım müddetçe cildim devamlı soyuluyor ama soyulma başka kişiler tarafından fark edilmiyor ki o yüzden rahatsız olmuyorum, ki ben çalışan birisiyim şimdiye kadar hiç kimse fark edip cildin soyuluyor demedi.

merhaba
cildi soyan krem hergün kullanılır mı? Eminmisin ?????
Uzun süre soyucu krem kullanan kişilerin yüzlerinde delikler meydana geldiğini duydum. Ayrıca cildi hassaslaştırıyormuş siz genede bir araştırın, iyice emin olduktan sonra hergün kullanın. Sonra yüzünüze geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz...

merhaba
cildi soyan krem hergün kullanılır mı? Eminmisin ?????
Uzun süre soyucu krem kullanan kişilerin yüzlerinde delikler meydana geldiğini duydum. Ayrıca cildi hassaslaştırıyormuş siz genede bir araştırın, iyice emin olduktan sonra hergün kullanın. Sonra yüzünüze geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz...

Teşekkür ederim uyarı için öyle birşey varsa ilerisi için zararlı olur endişelendim şimdi :59:

günadyın kıslar. ya benim yüzüm pul pul oldu sizinde bu şekildemiydi soyulmadan kasıt ? cildim kuru kuru kabuklaştı gibi..

Kızlar sanırım bu krem herkesde farklı etki gösteriyor.Mesela bütün yüzüne uygulayanlar var ben düşünüyorum da tüm yüzüme sürsem dışarı çıkamam asla çünkü sürdüğüm yer ertesi sabah kıpkırmızı oluyor ve de kabuk bağlamış gibi olup geriliyor ikinci gün de soyuluyor.Ben haftada bir kez sürüyorum calıstıgım ıcın o sekılde işe gitmem de mümkün degıl zaten,kapatıcı kullanıyorum surekli.Ilk baslara göre baya azaldı leke ama yazılanlra gore gerı gelecek anlasılan.

Ben ürünü sitesinden araştırdım ama içerik olarak bilgi verilmemiş, bu yüzden almadım. Bi arkadaş zararsız olduğunu yazmış. İçeriği belli olmayan bi ürünün zararsız olduğu nasıl söylenebilir? Şimdi 70 tlye aldığım ürünü kullanıyorum. Bu ürün için de organik kozmetik deniliyor ama kesinlikle yalan. İçeriğinde parfüm ve paraben var. Bu tür ürünler, kim ne derse desin zararsız değildir-hele de 25 liralık bir ürün! Dikkatli kullanın derim.

....bencede cok haklisin resigned. birde cildi o derecede soyan krem hic zararsiz olmaz. böyle kremler yurtdisinda bosuna recetesiz satilmiyordur herhalde.:26:

bu kremin içeriğinin bilinmemesi kuşku yaratıyor tabi ki.bu konuda haklısınız. ancak bu lekeler yüzünden kendini çaresiz hisseden benim gibi kadınlar bu kremle mutlu sona ulaştılar. herhangi bir yan etkisi olsa yıllar,aylar öncesinde kullananlar bunu burda söyleyebilirlerdi değil mi?ya da satan kişiyi ve eczaneyi şikayet edebilirlerdi. kremi savunmuyorum sadece işe yaradığı doğru. içerik gizli olup,bunu göze alabilenler ve kullananlar memnun... kullandıktan sonra kaç kişi kremi sordu,adını istedi inanın sayısını bilemiyorum.bu krem ve mustafa bey,Torbalı'da efsane oldu..teşekkürler..

....bencede cok haklisin resigned. birde cildi o derecede soyan krem hic zararsiz olmaz. böyle kremler yurtdisinda bosuna recetesiz satilmiyordur herhalde.:26:

kuşkunuz da haklısınız yanlız şunu söylemeliyim leke giderme tedavilerinden biri de cilt soymadır. bunu hangi dermatoloğa sorsanız doğrular.:16:

kuşkunuz da haklısınız yanlız şunu söylemeliyim leke giderme tedavilerinden biri de cilt soymadır. bunu hangi dermatoloğa sorsanız doğrular.:16:

bence de..soyulmadan lekeler gitmiyor. mesela hidrokinon..cildi soyan bi madde ancak avrupa birliğinde yasaklanmış o yüzden istediğim kremi bulamadım piyasadan kaldırmışlar ama bizim Bakanlığımız hem de reçeteli yazılan expigment kreme izin veriyor. onda da hidrokinon var. yani öle işte..bu derdi başına gelen bilir.

birazcik cilt egitimi almis olarak demek istedigim ve yazdigim gibi recetesiz yani herkez dermatolog tavsiyesi olmadan zararlida olabilecegi icin dikkatli olmalari daha iyi olur diye düsünüyorum bazilarinin cünki ciltleri ikinci/ücüncü cilt tabakasina kadar soyulduguna göre.....

bende buna benzer creme kullaniyorum dermatologumdan recete alarak cünki hic bir eczane burada recetesiz satmiyor cilt soyan kremeleri ciltkanser edici özellikleride olabilecegi icin. Bilmem anlatabildimmi ne demek istedigimi.

Bello dora çil ve leke maskesini de önerebilirim.
Leke ve çillerin sorun kaynağı olan cilt hücrelerini onarmaya yardımcı olduğu gibi; cildin oksidasyona karşı savaşma gücünü de artırıyor, İçeriğinde bulunan Buğday Yağı ve özel karışım ile, cildin sıkılık ve gençlik kazanmasına yardımcı oluyor,

ETKİLERİ ;
- 1 Haftada akne ve sivilceleri kurutur.
- İki kutu kullanımda sivilce, güneş, v.b. lekelerin %70-90 arasında azalmasına yardımcı olur.
- Düzenli kullanımda çilelerin %80 azalmasına, cildin sıkılık ve gençlik kazanmasına yardımcı olur.

Back