Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ablam kullandı lekelerınde %70 azalma oldu ama kremı bırakınca lekeler kendını yenıledii
Ben kullanmaya başlayalı 2,5 ay oldu çok da memnunum cildimdeki değişikliğe dair güzel yorumlar alıyorum çevremden zaten burada tavsiye edenlerdenim kremi ama bırakıldığı anda lekeler yeniden belirmeye başlıyor maalesef bende de aynısı oldu ki yüksek faktörlü güneş koruyucumu aksatmadan kullanan birisiyimdir, bu nedenle leke kremini devamlı kullanmayı düşünüyorum nasılsa bir zararı yok ve zaten günlük bakım için geceleri yatmadan bir krem kullanıyordum bunu kullanacağım artık ama tabi keşke lekeler gidince bir daha hiç gelmeseydi işte o zaman daha da güzel olurdu.
cnm geceleri bepanten kremle seyreltipmi kullanıyorsun? bide sürekli kullanınca sürekli mi soyuluyor? yoksa hep soyuluyorsa kötü görüntü olur. Bende 15 gün kullanmıştım şimdi tekrar lekeler geri geldi, tekrar kullanmayı düşünüyorum. sivilce izlerim için (biraz kaldı).
kızlar kullandığınızın kaçıncı günü yüzünüz soyulmaya başladı...
Ben kullanmaya başlayalı 2,5 ay oldu çok da memnunum cildimdeki değişikliğe dair güzel yorumlar alıyorum çevremden zaten burada tavsiye edenlerdenim kremi ama bırakıldığı anda lekeler yeniden belirmeye başlıyor maalesef bende de aynısı oldu ki yüksek faktörlü güneş koruyucumu aksatmadan kullanan birisiyimdir, bu nedenle leke kremini devamlı kullanmayı düşünüyorum nasılsa bir zararı yok ve zaten günlük bakım için geceleri yatmadan bir krem kullanıyordum bunu kullanacağım artık ama tabi keşke lekeler gidince bir daha hiç gelmeseydi işte o zaman daha da güzel olurdu.
merhaba
cildi soyan krem hergün kullanılır mı? Eminmisin ?????
Uzun süre soyucu krem kullanan kişilerin yüzlerinde delikler meydana geldiğini duydum. Ayrıca cildi hassaslaştırıyormuş siz genede bir araştırın, iyice emin olduktan sonra hergün kullanın. Sonra yüzünüze geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsiniz...
....bencede cok haklisin resigned. birde cildi o derecede soyan krem hic zararsiz olmaz. böyle kremler yurtdisinda bosuna recetesiz satilmiyordur herhalde.:26:
kuşkunuz da haklısınız yanlız şunu söylemeliyim leke giderme tedavilerinden biri de cilt soymadır. bunu hangi dermatoloğa sorsanız doğrular.
kuşkunuz da haklısınız yanlız şunu söylemeliyim leke giderme tedavilerinden biri de cilt soymadır. bunu hangi dermatoloğa sorsanız doğrular.