- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.581
Kızlar benım bu ayda olmadı galıba hiç belırtım yok 13.gün bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktırdım canım Amh: 1.96 Progesteron: 7.9 Fsh: 8.38 çıktı doktorum herşey normal sol tüp açık hamile kalmaman için hiç bi sebep yok şuanda dedi 6 ay önce bekliyoruz bakalımKızlar AMH değerine baktıran varmı aranızda .? Ben pkoluyum ayda iki kere yumurtluyorum hatta. Hormonum ise Fsh:7.01 // Lh:8.3 bu değeler nasıl kızlar Amh iyi mi sizceeee anlasılırmı ondan
Yok canm olmadım bekliyorumCanım sen daha adet olmadın mııı
Hayırlı haberlerle gel canımBen baktırdım canım Amh: 1.96 Progesteron: 7.9 Fsh: 8.38 çıktı doktorum herşey normal sol tüp açık hamile kalmaman için hiç bi sebep yok şuanda dedi 6 ay önce bekliyoruz bakalım
Yok canm olmadım bekliyorum
İnşallah canım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün bakalımHayırlı haberlerle gel canım
Bende 25 inde yumurtladım. 7 gün oldu.. 3 gün var aramızda kuzumİnşallah canım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün bakalım
İnşallah canım yumurtlamadan sonra 10. gün bugün bakalım
dün gece fark ettim çenemde iki sivilcem ve kasıklarımda kramp, gögüslerde hafif şişme mevcut sadece sivilce hariç gerisi adete yakın oluyor zatenBende 25 inde yumurtladım. 7 gün oldu.. 3 gün var aramızda kuzum
Akıntı bendede öyle çok yokAma bende ne akıntı ne agrı hıc bısey olmadı bu yumurtlama da hıc bır yerım ağrımıuor halaaaa bu ay da olmadı bence . Sen belırtı oldu mu canım
Yumurtlamada peki akıntın agrın oldu muAkıntı bendede öyle çok yok
evet yumurtlamada akıntı oldu ağrı ve kramp zaten bende oluyor çünkü iki kere laporoskopi yapıldı bana o yüzden yapışıklık oluşmuş yumurtalıklarda biyerde onlar kramp yapıyor. hatta dün gece çok şiddetliydi tuvalete gittim çıkarken oldu kramp doğrulamadım eşim geldi çıkardı tuvalettenYumurtlamada peki akıntın agrın oldu mu
İnşşallah güzel haber alırsın canım bu ayyyyyevet yumurtlamada akıntı oldu ağrı ve kramp zaten bende oluyor çünkü iki kere laporoskopi yapıldı bana o yüzden yapışıklık oluşmuş yumurtalıklarda biyerde onlar kramp yapıyor. hatta dün gece çok şiddetliydi tuvalete gittim çıkarken oldu kramp doğrulamadım eşim geldi çıkardı tuvaletten
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. senin Adet tarihin ne zamanİnşşallah güzel haber alırsın canım bu ayyyyy
8 Kasım kuzuuinşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin. senin Adet tarihin ne zaman
benimkide 9 kasım8 Kasım kuzuu
Insallh güzel sonuç alırsın hamiş kalırsın canım bende bu ay yok malesef Kasım’a kaldımbenimkide 9 kasım
Ahh benden şanssızım yok galiba bu test konusunda eczane de sadece albi test kalmış yine bozuk çıkmaz umuduyla aldm ve bozuk ilk çizgi bile çıkmadı bembeyaz Bi testKesinlesmedi mı daha kuzu en azından ılac alırdın dıger ay devam ederdın canım ya
hayırlısı olsun canımInsallh güzel sonuç alırsın hamiş kalırsın canım bende bu ay yok malesef Kasım’a kaldım
o marka hep bozuk zaten keşke almasaydınAhh benden şanssızım yok galiba bu test konusunda eczane de sadece albi test kalmış yine bozuk çıkmaz umuduyla aldm ve bozuk ilk çizgi bile çıkmadı bembeyaz Bi test