- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.541
Ay canım benım ınsallah ağzın bal yesin yaaa artık bende yazmak ıstuuorummm Rabbım nasipppp et nolurrrrrBence bu ay yazacağız seni kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım benım ınsallah ağzın bal yesin yaaa artık bende yazmak ıstuuorummm Rabbım nasipppp et nolurrrrrBence bu ay yazacağız seni kuzum
gerçekten oylemi canm ya çok sağol.icimi rahatlattin ama insalalh kan ilede netlesir sen nasilsinMiratech yalancı pozitif veren Bi test değil yanıldığını ben pek görmedim bence hamişsin gözün aydın sağlıcakla gelsin minik kuzucuk
İnsallah canim ne zaman kan vereceksin ben daha adet olmayı bekliyorum canm bugün 40 gün oldu hala olmadmgerçekten oylemi canm ya çok sağol.icimi rahatlattin ama insalalh kan ilede netlesir sen nasilsin
klomen hakkında fikrim yok canım o yüzden bişey diyemem tabi10 Ekim kuzu bu ay klomen tedavınseydım
canım tekrar test yaptınmı senİnsallah canim ne zaman kan vereceksin ☺☺ ben daha adet olmayı bekliyorum canm bugün 40 gün oldu hala olmadm
insalalh senin bebistendir kuzum pazartesi vericem kanİnsallah canim ne zaman kan vereceksin ben daha adet olmayı bekliyorum canm bugün 40 gün oldu hala olmadm
bende daha bısey yok şoyle en ballısından hayırlı haberler verırız ınsallahhNapıyosnuz Bacılar Yeni hamiş yokmu listeyi fulleyelim ☺☺
doktora gıtmedınmı ?İnsallah canim ne zaman kan vereceksin ☺☺ ben daha adet olmayı bekliyorum canm bugün 40 gün oldu hala olmadm
Yok kuzum 2 gün gecikmeyle kan verdim 0 çıktı dah kabullendimcanım tekrar test yaptınmı sen
Yok kuzum benim bebiş yok ona eminim senin inşallah güzel haberini alırızinsalalh senin bebistendir kuzum pazartesi vericem kan
Hadi inşallah kuzumbende daha bısey yok şoyle en ballısından hayırlı haberler verırız ınsallahh
inşallah canımYok kuzum benim bebiş yok ona eminim senin inşallah güzel haberini alırız
Yok kuzum benim bebiş yok ona eminim senin inşallah güzel haberini alırız ☺
[/ama sende bır doktora gorunsen ıyı olur neden bu kadar gecıkmıs gelmıyoo ogrenmelısınn kotu bısey olmasında
Bende beklemedeyim canım ksç gün gecikme varIyi akşamlar kizlarr bildirim gelmeyince bende kimse bisey yazmadı sandim herkesler buRdaymis..ben tarlusal ictigim halde hastalanmadım bekliyorum bakalım nezaman hastalanacak çok sıkıldım beklemekten
16 gün oldu canm yaBende beklemedeyim canım ksç gün gecikme var
Benimde 10 gün oldu battan itibaren 40.gün bitti16 gün oldu canm ya